Tabiki birbirimizin yoldaşıyız bebişe giden bu yoldaÇok uzun zaten bu tarz şeyler konuştuk önemi yok tekrar yazmaktan hiç sıkılmam çünkü biraz olsun heyecanımı atmış oluyorum iyi geliyorben yarın son iğnemi vuruyorum cuma günü bakıp bana gün verecek ama %90 pazartesi günü toplarım dedi bakalım neler olacak. Ben Ankara bahçeci deyim canım
Bizde de sebep erkek faktörlü cnm senin ilk denemen miTabiki birbirimizin yoldaşıyız bebişe giden bu yoldaşişli memorialdeyim ben erkek infertilitesi bizde sebep
Daha önce acemilikten araştırmadan bodozlama bi hüsran denemem oldu ama ben bunu ilk sayıyorumBizde de sebep erkek faktörlü cnm senin ilk denemen mi
19 mm çok güzel masaallahCanım suan gözüken 10 15 yumurta en büyüğü 19mm yarın çatlatmaya karar verilecek bakalımistanbuldayımm sen??
Olsun tecrübe oldu dersinDaha önce acemilikten araştırmadan bodozlama bi hüsran denemem oldu ama ben bunu ilk sayıyorumsenin yumurtalar ne alemde e2 değerin
E2 hormonu yumurtaların doluluk oranını ve çatlamaya ne kadar yaklaştığını gösteren hormon sanırım.benim her gün kontrol ediliyor ve ona göre ilaç dozum ayarlanıyor canım.belirli bir seviyeye geldiğinde çatlatma iğnesi ve ardından opu :))
Ben cevaplarsam sorun olurmu olmaz herhaldeE2 hormonu yumurtaların doluluk oranını ve çatlamaya ne kadar yaklaştığını gösteren hormon sanırım.benim her gün kontrol ediliyor ve ona göre ilaç dozum ayarlanıyor canım.belirli bir seviyeye geldiğinde çatlatma iğnesi ve ardından opu :))
Himmm evet benim de her gidişimde alınıyor ama sonuçları bana hiç söylemedi ben de sormadımseninki kaç ?
Süpermiş darısı başıma inşallahBen cevaplarsam sorun olurmu olmaz herhaldebenim opudan 3 gün önce 1316ydi 12 tane yumurta çikarildi 10tanesi döllendi ve 8 tane 1.kalite embriyo oldu 5. Gun taransferi oldu 2 tane geri kalan 6 tanesini dondurduk
Ayy transfer olunmuşşBen cevaplarsam sorun olurmu olmaz herhaldebenim opudan 3 gün önce 1316ydi 12 tane yumurta çikarildi 10tanesi döllendi ve 8 tane 1.kalite embriyo oldu 5. Gun taransferi oldu 2 tane geri kalan 6 tanesini dondurduk
Nerden bakıyorsun barkod mu aldın kuzumBugün 1900 seviyelerindeydi canım .Benimkiler de söylemiyor da ben meraklı girip bakıyorum sonuçlara
Benim hastanenin sitesi den canım ama e nabızda da çıkıyor diye biliyorumNerden bakıyorsun barkod mu aldın kuzum
Eveet 12 aralikta oldu 4.gunumdü bugün senin sonucunda çok iyi masallah allah yardimciniz olsun bacaklarim cok agriyor ilkinde boyle olmamistı hayr olsun inşallahAyy transfer olunmuşşinşallah bebeğin sana sımsıkı sarılır canım
E nabizdan cikiyor canim özel hastaneyse sitesinden bakiyorsun tahlil sonuclari yerindenNerden bakıyorsun barkod mu aldın kuzum
E Nabiza düşmemiş benimki cnm ben cuma günü bı barkod alayım da bakayım merak ettimBenim hastanenin sitesi den canım ama e nabızda da çıkıyor diye biliyorum
Bunu ben çok okudum transfer sonrası bacak ağrısı diyee ve okuduklarım hep gebeydi inşallah sen de öylesindiirEveet 12 aralikta oldu 4.gunumdü bugün senin sonucunda çok iyi masallah allah yardimciniz olsun bacaklarim cok agriyor ilkinde boyle olmamistı hayr olsun inşallah
Ay insallah sanki baldirlarim aşagı cekiliyor olumsuz olan ilk denemede olmamisti bu agrilarBunu ben çok okudum transfer sonrası bacak ağrısı diyee ve okuduklarım hep gebeydi inşallah sen de öylesindiir
İnşallah bu sefer hamilesin canım olumlu düşün güzel olsun her şeyEveet 12 aralikta oldu 4.gunumdü bugün senin sonucunda çok iyi masallah allah yardimciniz olsun bacaklarim cok agriyor ilkinde boyle olmamistı hayr olsun inşallah
Yani bence psikolojik değil çünkü yaşamadığın bir şeyi beyin uyduramaz ayy hadi inşaallahAy insallah sanki baldirlarim aşagı cekiliyor olumsuz olan ilk denemede olmamisti bu agrilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?