Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Tabiki birbirimizin yoldaşıyız bebişe giden bu yolda şişli memorialdeyim ben erkek infertilitesi bizde sebep

Canım suan gözüken 10 15 yumurta en büyüğü 19mm yarın çatlatmaya karar verilecek bakalım istanbuldayımm sen??
19 mm çok güzel masaallah benim bugün en büyüğü 20 mm di doktor o çatlamasin diye iğne verdi diğerleri de bı okadar büyür insallah ben ankaradayim cnm

E2 hormonu yumurtaların doluluk oranını ve çatlamaya ne kadar yaklaştığını gösteren hormon sanırım.benim her gün kontrol ediliyor ve ona göre ilaç dozum ayarlanıyor canım.belirli bir seviyeye geldiğinde çatlatma iğnesi ve ardından opu :))

Himmm evet benim de her gidişimde alınıyor ama sonuçları bana hiç söylemedi ben de sormadım seninki kaç ?

Ben cevaplarsam sorun olurmu olmaz herhalde benim opudan 3 gün önce 1316ydi 12 tane yumurta çikarildi 10tanesi döllendi ve 8 tane 1.kalite embriyo oldu 5. Gun taransferi oldu 2 tane geri kalan 6 tanesini dondurduk

Himmm evet benim de her gidişimde alınıyor ama sonuçları bana hiç söylemedi ben de sormadım seninki kaç ?
Bugün 1900 seviyelerindeydi canım .Benimkiler de söylemiyor da ben meraklı girip bakıyorum sonuçlara

Ben cevaplarsam sorun olurmu olmaz herhalde benim opudan 3 gün önce 1316ydi 12 tane yumurta çikarildi 10tanesi döllendi ve 8 tane 1.kalite embriyo oldu 5. Gun taransferi oldu 2 tane geri kalan 6 tanesini dondurduk
Süpermiş darısı başıma inşallah

Ayy transfer olunmuşş inşallah bebeğin sana sımsıkı sarılır canım

Eveet 12 aralikta oldu 4.gunumdü bugün senin sonucunda çok iyi masallah allah yardimciniz olsun bacaklarim cok agriyor ilkinde boyle olmamistı hayr olsun inşallah
Bunu ben çok okudum transfer sonrası bacak ağrısı diyee ve okuduklarım hep gebeydi inşallah sen de öylesindiir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…