Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Sorun bende canim ya iki tüpümde tıkalı 2 kez hsg çektim açılmadı yaşım da geçmeden allah yardımcımız oldu hemen işin başına geçtik

Sorun bende canim ya iki tüpümde tıkalı 2 kez hsg çektim açılmadı yaşım da geçmeden allah yardımcımız oldu hemen işin başına geçtik
Geçmiş olsun cnm rahat ol tüp tıkanıklığı hiç problem değil sonuçta tüpe ihtiyacın yok tüp bebek için yani ben öyle biliyorum ilk denemen mi tüp bebegi

İnşallah canım o kadar paralar döküyorsunuz sizi rahatlatmak zorunda yani
Aynen devlet hastanesi olsa hadi önemsemiyor normal derim ben parasini vermişim rahat ve guzel hizmet almak icin gelmişim hastanenize parayi alınca is bitiyor heralde yinede ön yargılı olmak istemiyorum ama ister istemez davranışlarda etkiliyor beni olmuycak yapamayacak düşüncelere kapılıyorum sonra

E tabiki hasta haklarını istemek en doğal hakkın ben olsam çoktan tepki gosterirdim sen iyi tutmussun kendini ben orda rahat olmayacaksam o doktor da rahat olamaz

Evet cnm ilk. Senin ve eşinin başka bir sıkıntısı yoksa Allah'ın izni ile tedavin uzun sürmez. Yumurtaların da inşallah sağlıklı olur ve bir an önce kavuşursun yavruna insallah
Ayy insalh canim sende tüm anne olmak isteyenlere rabbim tez zamanda kucaklarina kucaklarimiza tombul tatli bebisler versin ❤

bizde insallah haftaya baslicaz tüp bebek tedavisine memorial sislide hangi doktordasin memnunmusun?
esinden kayankli yazmissin azospermmi?
bizim azosperm sorunu var gecen ay murat basarda tese ameliyati oldu esim cok sükür sperm bulundu
Merhaba canım yücel bey doktorum ve aşırı memnunum eşimde ileri hareketli sperm yok ve morfoloji 0 .. biz de tesa olacağız bakalım . Murad bey yapacak tesa yı

Amiin yok 8 degil 2.denememiz bu ilki de bu seferki denememiz de antalya gelecek tüp bebek merkezinde oldu dr um mete ışıkoğlu sorun bende tüplerim tikalı
Pardon canım yanlış okumuşum tüp bebekte tüplerin hiç önemi yok şükür ki tutmuş sayıyorum seni

Kızlar günaydın. tecrübelerinize dayanarak bi kaç şey sormak istiyorum. ilk defa tüp bebek tedavisine başladım. gonal f kullandım 3 gün 400er doz. 29 yaşındayım doktorum 6 yumurta alabiliriz dedi. Ama yumurta rezervim azmış yaşıma göre. Sizlerin yaşları kaç ve kaç yumurta alındı bir de kaç yumurtadan kaç tanesi içi dolu çıktı? Cevaplarsanız sevinirim

Canım benim daha toplanma aşamasına gelmedi bu soruya ancak cumartesi cevap verebilirim

Canım benim daha toplanma aşamasına gelmedi bu soruya ancak cumartesi cevap verebilirim
teşekkür ederim ben de yeni başladım ama tahminen söyledi doktorum. 4. günümdeyim bugun bakalım yarın tekrar kontrole gideceğim. rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın

Canım benim de büyük ihtimalle p.tesi olacak ben de toplanınca yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…