- 25 Haziran 2019
- 477
- 219
- 53
- 28
Yarinnn benimNezaman yumurta toplama işleminiz. Benim ctesi günü inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarinnn benimNezaman yumurta toplama işleminiz. Benim ctesi günü inşallah![]()
Rabbim hayırlı haberler versin inşallahYarinnn benim![]()
Aynen cidden tuhaf sebebini öğrenince yazsana acayip merak ettimBende anlamadım canim saatini aksatmadan düzenli kullan söyledi hemşire içtikten sonra bel ağrısı yaptı ismide tanidik geldi aslinda bana öyle bi araştırdım adet söktürücü hasta olununca gidiliyor zaten ay merak ettim sizede verildimi diye benim isim biraz tuhaflasti galiba![]()
Benim de cumartesiNezaman yumurta toplama işleminiz. Benim ctesi günü inşallah![]()
Saat kaçta? Beni 8 de çağırdılar. Belki karşılaşırız? Şimdiden bollll şansBenim de cumartesi![]()
Öncelikle inşallah hayırlı haber gelir, transfer gerçekleşir. Biz yeni evlendik 44 yaşımdayım , yaşımdan dolayı tüp bebek denedik. Her muayene ve tahlilden sonra çok Umut verici konuştular. Şuanda 8 embriyo oluştu dediler. Kısmetse ctesi toplama olacak. Rabbim hepimizin yar be yardımcı olsun inşallahMerhaba kizlar benimde 10 yil gecti hic korunmadan 3 kez asilama yapildim hepsi negatif 1 tup bebek embriyo bolunmedigi icin iptal oldu 2 tup bebek negatif birinde yumurta dondurma yaptirdik dondurulmus tup bebek gecen yil aralik ayi da tuttu 6 haftalik dusukle sonuclandi ilk kez hamile kalabildigime mi sevineyim yoksa dusuk yaptigimami uzuleyim bilemedim bize aciklanamayan infertilite deniliyor esimde de bende de bi sorun yoktu ama bende son 2 yildir yumurta rezervi sorunu ve rahim duvari inceligi olustu si.di tekrar tedaviye başladık carsamba gunu yumurtalar toplandi yarin haber verecekler embriyo durumuyla ilgili insallah bi aksilik olmazsa cumartesi yada pazartesi tansfer yapilacak bu kez farkli olarak mikroçip yapiliyor bakalim rabbim hayirli saglikli evlatlar nadip etsin insallah isteyen herkese icinde de bizlere![]()
Amin insallah hepimiz güzel l haberler aliriz 8 cok iyi masallah umarim hayirli bir sekilde hepimiz isteyen dileyen herkes pozitif sonuclar aliriz hayirli haberleri de buradan birbirimize paylasirizÖncelikle inşallah hayırlı haber gelir, transfer gerçekleşir. Biz yeni evlendik 44 yaşımdayım , yaşımdan dolayı tüp bebek denedik. Her muayene ve tahlilden sonra çok Umut verici konuştular. Şuanda 8 embriyo oluştu dediler. Kısmetse ctesi toplama olacak. Rabbim hepimizin yar be yardımcı olsun inşallah![]()
İlk ilaçtan kaç gün snra olacak yani insallahNezaman yumurta toplama işleminiz. Benim ctesi günü inşallah![]()
Sen hangi hastanedesin canım ben de 9 da çağırıldımSaat kaçta? Beni 8 de çağırdılar. Belki karşılaşırız? Şimdiden bollll şans![]()
İlk ilaçtan kaç gün snra olacak yani insallah
Anladm aynı dozları kullanmama rahmen hazrandaki aşılamam 9. Günde devletteki asılamam 12. Günde yapılmştı merak ettgm için sordmEmbriyoların gelişimine göre. Benim ilk iğnelerden 12 gün sonra
Sen hangi hastanedesin canım ben de 9 da çağırıldım![]()
ŞÖncelikle inşallah hayırlı haber gelir, transfer gerçekleşir. Biz yeni evlendik 44 yaşımdayım , yaşımdan dolayı tüp bebek denedik. Her muayene ve tahlilden sonra çok Umut verici konuştular. Şuanda 8 embriyo oluştu dediler. Kısmetse ctesi toplama olacak. Rabbim hepimizin yar be yardımcı olsun inşallah![]()
Benim de cumartesi![]()
İnşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinAnladm aynı dozları kullanmama rahmen hazrandaki aşılamam 9. Günde devletteki asılamam 12. Günde yapılmştı merak ettgm için sordm![]()
Evet %90 ihtimal karşılaşacağızŞişli Memorial![]()
Evet %90 ihtimal karşılaşacağız