Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Ne güzel MaşaAllah. Bende Beril yüksel ve Semra hanımı düşünüyorum. Bilginiz var öı. Bu arada sizin olumlu mu oldu. Memorialın farkı nedir sizce ??
Ben semra hanımı hiç görmedim.yücel bey aklıma yatan oldu neden bilmiyorum illa o olsun istedim. Beril hanım ı bilemiyorum ama semra hanımın bilgisi tecrübesi zaten tüm doktorları yöneten.. ekip olarak çalıştıkları için ve kişiye Özel tedavi uyguladıkları için ben çok memnun kaldım.daha yolun başında sayılırım ama genel olarak memnunum şahsen

Hadi hayırlısı olsun peşpeşe opularımız peşpeşe pozitiflerimiz peşpeşe bebişlerimiz doğsun 🌼💛
Ayyy inşallahh canım yaaa🙏🙏😍😍 benim transfer ocağa kalıcak ama galiba çünkü polip varmış bide onu da alıcaklarmış sonra rahim dinlendirme olacakmış

Ayyy inşallahh canım yaaa🙏🙏😍😍 benim transfer ocağa kalıcak ama galiba çünkü polip varmış bide onu da alıcaklarmış sonra rahim dinlendirme olacakmış
Benim transfer de ocak ayında olacak canım dinlendirme yapılacakmış

Selam kızlar opumu oldum ama Ohss olmuşum çok ağrım var ve transferim 2 regl sonraya kaldı .. geç olsun da güç olmasın 🌼

Selam kızlar opumu oldum ama Ohss olmuşum çok ağrım var ve transferim 2 regl sonraya kaldı .. geç olsun da güç olmasın 🌼
Canım benim çok geçmiş olsun aynen geç olsun güç olmasın peki şimdi ne olacak tekrar mi aynı işlemler aynı iğneler vuracaksin ve de ohss olduğunu kontrolde göremediler mi saçma değil mi

Back
X