- 26 Temmuz 2019
- 2.305
- 3.912
- 83
Hele diyorum biz geçen konuşmuştuk i kadar geçti mi ya diyorumCanım opu yarın sabah benimama bir ağrı olmuyor normal rutine dönüyorsun birkaç saate hiç korkma zaten anestezi hop uyu hop uyan
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele diyorum biz geçen konuşmuştuk i kadar geçti mi ya diyorumCanım opu yarın sabah benimama bir ağrı olmuyor normal rutine dönüyorsun birkaç saate hiç korkma zaten anestezi hop uyu hop uyan
![]()
İnşallah canım benim inşallahHele diyorum biz geçen konuşmuştuk i kadar geçti mi ya diyorumhadi hayırlı haberlerle gel kuzum
![]()
Ne güzel MaşaAllah. Bende Beril yüksel ve Semra hanımı düşünüyorum. Bilginiz var öı. Bu arada sizin olumlu mu oldu. Memorialın farkı nedir sizce ??Merhaba canım benim doktorum yücel bey ve çoook memnun kaldım
Hersey yolunda gder ins güzel güzel yumurtalarnz alınırKızlar benimde pzt opu var![]()
Bildiğim kadarıyla folüküllerin gelişmesine yarıyor ama yanlış da olabilirTeşekkür ederim canım onu anladım peki bu değerlerin anlamını biliyor musun ?
Daha önce opu oldum. Kocaeli'de oturuyorum İstanbul'da oldum rahat döndüm sıkıntı olmadı. Uyu uyan bişey kalmıyor.AA senin opu oldu mu kaç toplandı kaç diöllendi? Ha bir de opudan sonra sence şehir dışı yolculuğu yapabilir miyim çok ağrı oluyor mu ?
Çok teşekkürler amin inşallahhhHersey yolunda gder ins güzel güzel yumurtalarnz alınır![]()
Hadi hayırlısı olsun peşpeşe opularımız peşpeşe pozitiflerimiz peşpeşe bebişlerimiz doğsunKızlar benimde pzt opu var![]()
Ben semra hanımı hiç görmedim.yücel bey aklıma yatan oldu neden bilmiyorum illa o olsun istedim. Beril hanım ı bilemiyorum ama semra hanımın bilgisi tecrübesi zaten tüm doktorları yöneten.. ekip olarak çalıştıkları için ve kişiye Özel tedavi uyguladıkları için ben çok memnun kaldım.daha yolun başında sayılırım ama genel olarak memnunum şahsenNe güzel MaşaAllah. Bende Beril yüksel ve Semra hanımı düşünüyorum. Bilginiz var öı. Bu arada sizin olumlu mu oldu. Memorialın farkı nedir sizce ??
Canım Teşekkür ederimDaha önce opu oldum. Kocaeli'de oturuyorum İstanbul'da oldum rahat döndüm sıkıntı olmadı. Uyu uyan bişey kalmıyor.
Haha olsun bişey bilmemekten iyidirİ
Bildiğim kadarıyla folüküllerin gelişmesine yarıyor ama yanlış da olabilir![]()
Benim de pazartesiiiiiKızlar benimde pzt opu var![]()
Ayyy inşallahh canım yaaaHadi hayırlısı olsun peşpeşe opularımız peşpeşe pozitiflerimiz peşpeşe bebişlerimiz doğsun![]()
Çok heyecanlı yaa inşallaahh kaliteli güzel güzel yumurtalarımız olsunn canımBenim de pazartesiiiii
Benim transfer de ocak ayında olacak canım dinlendirme yapılacakmışAyyy inşallahh canım yaaabenim transfer ocağa kalıcak ama galiba çünkü polip varmış bide onu da alıcaklarmış sonra rahim dinlendirme olacakmış
Benim transfer de ocak ayında olacak canım dinlendirme
Genelde böyle oluyor galiba canım hayırlısı artık napalım bekliyeceğizzBenim transfer de ocak ayında olacak canım dinlendirme yapılacakmış
İnşallah canımmÇok heyecanlı yaa inşallaahh kaliteli güzel güzel yumurtalarımız olsunn canım![]()
Canım benim çok geçmiş olsun aynen geç olsun güç olmasın peki şimdi ne olacak tekrar mi aynı işlemler aynı iğneler vuracaksin ve de ohss olduğunu kontrolde göremediler mi saçma değil miSelam kızlar opumu oldum ama Ohss olmuşum çok ağrım var ve transferim 2 regl sonraya kaldı .. geç olsun da güç olmasın![]()