- 25 Haziran 2019
- 477
- 219
- 53
- 28
Yap canım nolcak kan dolaşımı olur ne güzel işteBn smdi yumurta gelişmesi asamasndayım yaa 7. Günüm dikkat etmem gereken bişi ve mı ev süpürdm makne boşaltcm transferdn snra yapamam dye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap canım nolcak kan dolaşımı olur ne güzel işteBn smdi yumurta gelişmesi asamasndayım yaa 7. Günüm dikkat etmem gereken bişi ve mı ev süpürdm makne boşaltcm transferdn snra yapamam dye![]()
Ben her şeyi yaptım canım. Şuan dikkat edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum hareket bakımından..ne yediğime dikkat ettim ne hareketlerimeBn smdi yumurta gelişmesi asamasndayım yaa 7. Günüm dikkat etmem gereken bişi ve mı ev süpürdm makne boşaltcm transferdn snra yapamam dye![]()
Kötü örnek sniBen her şeyi yaptım canım. Şuan dikkat edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum hareket bakımından..ne yediğime dikkat ettim ne hareketlerimeBu topiğin kötü örneği benim galiba
![]()
Kendi şahsi kanaatim nasipten öte yol olmadığı ve takdirin Allah tan olduğu.. sağlıksız beslendim diye ya da ani hareket ettim diye bebeğimin tutunmayacağını düşünmüyorum şahsen..Tüp bebeği de spontane öğrenilmiş bir hamilelik gibi yaşamayı tercih ediyorum..hani insan hiçbir şeye dikkat etmez bütün gün temizlik yapar koltuk iter kakar akşamına hamile olduğunu öğrenir ya aynen öyleKötü örnek sni![]()
Yaa bende ilk denemede sağa sola dönmezdim ayaklarımı dümdüz uzatmazdim çok gergin geçti şimdi hiç kasmiyorum sağa sola çok dönerek yatiyorum oturuyorum bazen aklımdan çıkiyor transfer olduğumKendi şahsi kanaatim nasipten öte yol olmadığı ve takdirin Allah tan olduğu.. sağlıksız beslendim diye ya da ani hareket ettim diye bebeğimin tutunmayacağını düşünmüyorum şahsen..Tüp bebeği de spontane öğrenilmiş bir hamilelik gibi yaşamayı tercih ediyorum..hani insan hiçbir şeye dikkat etmez bütün gün temizlik yapar koltuk iter kakar akşamına hamile olduğunu öğrenir ya aynen öyletabi bu abartı kısmı
Çok kasmadan akışına bırakıp olumlu düşünerek yaşayacağım bir süreç olmasını diliyorum.
![]()
İnsallhKendi şahsi kanaatim nasipten öte yol olmadığı ve takdirin Allah tan olduğu.. sağlıksız beslendim diye ya da ani hareket ettim diye bebeğimin tutunmayacağını düşünmüyorum şahsen..Tüp bebeği de spontane öğrenilmiş bir hamilelik gibi yaşamayı tercih ediyorum..hani insan hiçbir şeye dikkat etmez bütün gün temizlik yapar koltuk iter kakar akşamına hamile olduğunu öğrenir ya aynen öyletabi bu abartı kısmı
Çok kasmadan akışına bırakıp olumlu düşünerek yaşayacağım bir süreç olmasını diliyorum.
![]()
Bence en güzeli de böylesi rahat olmak .. vücudu kasmayınca doğal olarak stresimiz de azalıyor.. Ben ilk denemede geceleri hep kendimi gerinirken bulup uyanıyordum .. doğru dürüst uyku bile uyumuyordum.. Doktorlar normal hayatınıza dönün diyorlar bu sefer onları dinleyeceğim. Yine işten izin alıp evde olacağım ama keyif aldığım şeyleri yapacağımYaa bende ilk denemede sağa sola dönmezdim ayaklarımı dümdüz uzatmazdim çok gergin geçti şimdi hiç kasmiyorum sağa sola çok dönerek yatiyorum oturuyorum bazen aklımdan çıkiyor transfer olduğum![]()
Kaç gün izin alcaksnBence en güzeli de böylesi rahat olmak .. vücudu kasmayınca doğal olarak stresimiz de azalıyor.. Ben ilk denemede geceleri hep kendimi gerinirken bulup uyanıyordum .. doğru dürüst uyku bile uyumuyordum.. Doktorlar normal hayatınıza dönün diyorlar bu sefer onları dinleyeceğim. Yine işten izin alıp evde olacağım ama keyif aldığım şeyleri yapacağım![]()
1 hafta kadar canım ..Kaç gün izin alcaksn
Bnde istcem br hafta 10 gün1 hafta kadar canım ..
en güzeli kafa sakin en azından :)Bnde istcem br hafta 10 gün![]()
en güzeli kafa sakin en azından :)
Korkacak hiiiç ama hiçbir şey yok ki canım , opuda uyutuluyorsun hiçbir şey hissetmiyorsun :)Çok heycanlym yaa ama korkuyormda işlemlerdn yarn kontrolm vr ptesi opu diyeblr![]()
Bugün toplama işlemim oldu korkma canim uyuyorsun gözünü yatakta açıyorsunBn korkuyorm toplama işlemnden gerci transferdendecanm cok aZzcık yaa
![]()
Ha iyi bari canım evet ben de bı sağdan bı soldan vurdum birazcık yakıyorOlsn cnm bn kullanılacagnı duydm da erkendn merak ettgm için sordum doktor pespeşe vurablrsn dedi![]()
Korkacak hiiiç ama hiçbir şey yok ki canım , opuda uyutuluyorsun hiçbir şey hissetmiyorsun :)
Sen nerede tedavi oluyordun canım ? Şehir dışı mıkendme valiz yaptm yarn görcm fln derse orda kalırm dye
![]()
Evet ankaraya gidiyom 3,5 saat yolSen nerede tedavi oluyordun canım ? Şehir dışı mı
Canım çatlatma ignesini opu olmadan tam 36 saat önce vuruyorsunBen smdi gonal f kullanyrm menopurla;
salı carsamba persmbe içinde cetrotide vuruldm 3 tane yazmştı catlatma iğnesni ne zmn vuruyoruz bir gün gecsn deyp ctesi mi vur der yoksa "bugn de catlasn dye iğne vıracaksn " mı der![]()