- 26 Temmuz 2019
- 2.305
- 3.912
- 83
Kuzum ben de yarını bekliyorum işte haber içincanım sen ne yaptın , güzel haberlerini bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ben de yarını bekliyorum işte haber içincanım sen ne yaptın , güzel haberlerini bekliyorum![]()
Yarın 5.gün artık güzel haberler gelecekKuzum ben de yarını bekliyorum işte haber için
İnşallah kuzummYarın 5.gün artık güzel haberler gelecek![]()
yok canım ben bugun öğrendimm :) 4 tane yavrum pgt ye gitti inşallah sağlıkla geri gelirler banaİnşallah kuzummsenin de öyleydi dimi yarın öğreniyordun sanırım ?
Aa çok sevindim cnm bnm inşaallahyok canım ben bugun öğrendimm :) 4 tane yavrum pgt ye gitti inşallah sağlıkla geri gelirler bana![]()
Hahah çok tatlısınHadiii çok sevindim canım bak 5.güne 3 bebiş geldi.. ya bu tıp dilinden hiç anlamıyorumkist dediği blastokist dimi
yani 5.güne kadar gelen embriyo kist olamaz sonuçta
hamilelik belirtisi nasıl bir şey oluyor acaba
yumurtanın döllenmesi ve embriyo oluşması hamilelik belirtisidir zaten (benim bildiğiim) . E 5.güne geldi bu embriyolar.. vardır bi bildikleri 1 gün daha bekleyelim güzel cevaplar alacağımız bir yarın olsun kuzum
Dilkenn
Haydi gözün aydın canım en kalitelisinden yumurtaların olsundün ki kontrolden snra yarn tekar bi bakalm dediler bugn ki muayne mi oldum önmüzdeki hafta için plan yapıcaz bekleyn dediler ayy cok heycanlı![]()
Öncelikle hayırlı olsun..Peki tedaviye başlamadan önce senden kan testi istemiş miydi? Eğer onları istediyse bugün kan testi istememesi normal.Perşembe ilk kontrol bana çok açık bir ara gibi geldi.. her merkezin takip sistemi vs farklıdır ama iyi araştırdın mı bu merkezi? Sperm testi daha önce hamile kaldığın için istememiş her yerin prosedürü farklı demekki ..Selam kızlar,
Bugün adetimin 2. Günü ve tüp bebek merkezine gittim. Kontrolde 5 yumurta gördü bugün ve iğneleri verdi. Menopur, gonal ve cetroide(bunu salı günü baslicam). Perşembe günüde kontrole cagirdi. Ayrıca Tiroid hormonlarimi yüksek buldu, pazartesi endokrinoloji ye gideceğim.
Birde kafama birşey takıldı, benden kan testi istemedi, sormama rağmen şimdi gerekli değil dedi. Birde eşim için spermiogram da istemedi, onuda sordum, daha önce 2 kez hamile kaldigin için gerekli değil dedi... Bilemiyorum
2 hafta önce ilk gorusmemizi yapmıştık, o zamanda sadece vajinal muayene yapmıştı, kan tahlili istenmedi. Benim bildiğim kadarı ile adetin 2. Günü LH,Fsh,E2 falan bakılması lazım! Pazartesi endokrinoloji doktorundan isteyeceğim bu tahlilleri, Perşembe gittiğimde gösteririm.Öncelikle hayırlı olsun..Peki tedaviye başlamadan önce senden kan testi istemiş miydi? Eğer onları istediyse bugün kan testi istememesi normal.Perşembe ilk kontrol bana çok açık bir ara gibi geldi.. her merkezin takip sistemi vs farklıdır ama iyi araştırdın mı bu merkezi? Sperm testi daha önce hamile kaldığın için istememiş her yerin prosedürü farklı demekki ..
pastelkiz sen Memorialdeydin di mi? Pgt ye gidenler ne kadar surede sonuclaniyor? Kendi surecim icin asagi yukari bi zaman tahmini yapmaya calisiyorum dayok canım ben bugun öğrendimm :) 4 tane yavrum pgt ye gitti inşallah sağlıkla geri gelirler bana![]()
Canım memorialdeyim bana 2 hafta içerisinde sonuçlanır demişti doktor.embriyolog ise 20 gün dedi.. 1 hafta da çıkan da olmuşpastelkiz sen Memorialdeydin di mi? Pgt ye gidenler ne kadar surede sonuclaniyor? Kendi surecim icin asagi yukari bi zaman tahmini yapmaya calisiyorum da![]()
İlaç dozlarını ayarlamak için hormonlara mutlaka bakıyorlar diye biliyorum.belli ki standart bir protokol uygulanıyor gittiğin yerde.2 hafta önce ilk gorusmemizi yapmıştık, o zamanda sadece vajinal muayene yapmıştı, kan tahlili istenmedi. Benim bildiğim kadarı ile adetin 2. Günü LH,Fsh,E2 falan bakılması lazım! Pazartesi endokrinoloji doktorundan isteyeceğim bu tahlilleri, Perşembe gittiğimde gösteririm.
Merkez konusunda seçme şansım yoktu, pandemi olmasaydı İstanbul Tekzen Çamlıbel'e gelecektim ama maalesef covid seçme şansı bırakmadı, Samsun dayım!
Saol canim, insallah saglikli donerlerCanım memorialdeyim bana 2 hafta içerisinde sonuçlanır demişti doktor.embriyolog ise 20 gün dedi.. 1 hafta da çıkan da olmuşbekleyip göreceğiz
![]()
Benim doktorumda hiçbirşey istemedi benden yine senin hormonlarina bakılmış benimki ona bile bakmadıSelam kızlar,
Bugün adetimin 2. Günü ve tüp bebek merkezine gittim. Kontrolde 5 yumurta gördü bugün ve iğneleri verdi. Menopur, gonal ve cetroide(bunu salı günü baslicam). Perşembe günüde kontrole cagirdi. Ayrıca Tiroid hormonlarimi yüksek buldu, pazartesi endokrinoloji ye gideceğim.
Birde kafama birşey takıldı, benden kan testi istemedi, sormama rağmen şimdi gerekli değil dedi. Birde eşim için spermiogram da istemedi, onuda sordum, daha önce 2 kez hamile kaldigin için gerekli değil dedi... Bilemiyorum
İnşallah canımSaol canim, insallah saglikli donerlerdualarim hep sizlerle, simdilik takipteyim, insallah yakinda katilacagaim
Hepinize bol sans!![]()