Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

benimde bugün ilk kontrölüm vardi cnm.. 1 tanesi cok büyümüs onu pas gescez dediler geriside biraz geriden geliyomus 😔yarin tekrar gitcem
Canım gittin mi benimde 1 tanesi çok büyümüş diğerleri iymis çatla olmasn diye iğne verdi 3 tane birini vuruldum. O çatlarsa prolaktin değerin yüksek olur transfer olmaz dedi. Eğer çatlamazsa 6sinda opu var

Bugün 3. Günüm 3 embriyom dondurulmuş 5. Günü beklememişler elimizde hiç kalmayabilirdi dediler ama bunlar iyi kalite dediler moralim bozuldu kızlar. Bu şekilde gebelik yaşayan oldu mu?

Bugün 3. Günüm 3 embriyom dondurulmuş 5. Günü beklememişler elimizde hiç kalmayabilirdi dediler ama bunlar iyi kalite dediler moralim bozuldu kızlar. Bu şekilde gebelik yaşayan oldu mu?
Bozma moralini tatlım bnmde 6 yumurtam görünüyodu toplamada 2 elde edildi ikiside iknci güne gelmşti ama 3. Güne bir tanesi kalmştı onu transfer ettiler iknci günüm bugn 😉

Ben de pco luyum 19 yumurtam toplandı 8i döllendi yarın 3. Gün kaç tanesi devam edecek onu öğrenicez. Doktorum bugün duphaston başladı bana 10 gün kullanıcam sanırım adeti ertelemek için. Diğer ay herşey yolunda giderse ve inşallah embriyom kalırsa dondurulmuş transfer olacak
Canim benimde dondurulmus embryo olacak bende duphaston kullandim ama yinede adet oldum

Endişelenmeye gerek yok canım benimde başıma geldi yumurta toplama işleminden 5inci günunde adet oldum doktorumu aradim normal olduğunu söyledi bende senin gibi 1 ay dinlenip ondan sonra transfer olucak inslh 🤲
İnsallah 🙏 ayni zamanlarda transfer olucaz o zaman insallah mujdeli haberlerini aliriz 😊

Kızlar negatif sonuç alanlar ne zman adet oldu acaba sadece fitil kullanıyorum o mu engelliyor adet olmamı

Merhaba kızlar, umarım herkes bu süreçten yüzü gülerek çıkar. Benim de sormak istediğim bir konu var. İlk tüp bebek denemem. Benim geçtiğimiz perşembe (31 Aralık) 18 yumurtam toplandı, 10 tanesi olgundu. Cuma günü 2 hücreli yapıda 6 tanesi döllendi. Cumartesi 4 tane iyi kalite denildi, 2 tanesi de 2 hücreli denildi. Bugün ise 8 hücreli yapıda görmek isterdik ama bir tanesi 7 hücreli, bir tanesi 6 hücreli, bir tanesi 5 hücreli dedi. Diğerlerinin gelişimi durmuş. Henüz 2 gün daha var dedi. 5. Güne çıkan olmazsa dondurma işlemi olmayacakmış. Çok moralim bozuldu ... böyle bir şey yaşayan var mı?

Merhaba kızlar, umarım herkes bu süreçten yüzü gülerek çıkar. Benim de sormak istediğim bir konu var. İlk tüp bebek denemem. Benim geçtiğimiz perşembe (31 Aralık) 18 yumurtam toplandı, 10 tanesi olgundu. Cuma günü 2 hücreli yapıda 6 tanesi döllendi. Cumartesi 4 tane iyi kalite denildi, 2 tanesi de 2 hücreli denildi. Bugün ise 8 hücreli yapıda görmek isterdik ama bir tanesi 7 hücreli, bir tanesi 6 hücreli, bir tanesi 5 hücreli dedi. Diğerlerinin gelişimi durmuş. Henüz 2 gün daha var dedi. 5. Güne çıkan olmazsa dondurma işlemi olmayacakmış. Çok moralim bozuldu ... böyle bir şey yaşayan var mı?
Cnm gecmş olsn 😔 ama rabbm ol derse olur umudunu kaybetme bnmde 6 yumurtam görünüyodu iki cıktı sadece biri ve 3. gne kdr gelebildi 31 nde transfer oldm ins benmledir

Cnm gecmş olsn 😔 ama rabbm ol derse olur umudunu kaybetme bnmde 6 yumurtam görünüyodu iki cıktı sadece biri ve 3. gne kdr gelebildi 31 nde transfer oldm ins benmledir
İnşallah öyledir canım. Ne zaman belli olacak peki? Pozitif düşünmeye çalışıyorum ama yine de çok ağladım. Bu merkez 3. Günde ya da 4. Günde de dondurmuyor. Beşinci günü bekliyorlar hep.

kizlar morelim cok bozuk😔😔
bugün 7 günüm ve sadece 3 yumurta göründü gerisi cok kücükmüs igneler yumurtalari „uyandirmamis“
doktorun dedigine göre cok nadir görünen birseymis..
bu arada yasim 27 ve amh degerim 1.9 yani hersey gayet iyi..
ilk gittigimde hatta doktor dedi büyük ihtimal cok yumurtam olcak cogunuda dondurcaksin fln ama simdide böyle duyunca cok cok üzüldüm😣😔

Kızlar merhaba noluur cevap verin 🥺 6 ocak test günümdü. Bugun 10. Gün hafif kanamam oldu. Beta hcg yaptırdım 4.87 çıktı. Yükselme ihtimali var mı sizce? 10. Günden bu kadar düşük çıkması normal değil sanırım 😪 yerleşme kanamasıdr diye düşünmüştüm değil sanırım

bugün 7 günüm ve sadece 3 yumurta göründü gerisi cok kücükmüs igneler yumurtalari „uyandirmamis“
ilk gittigimde hatta doktor dedi büyük ihtimal cok yumurtam olcak cogunuda dondurcaksin fln ama simdide böyle duyunca cok cok üzüldüm😣😔
Olsn cnm üç tane bile yeter yeterli sağlıklı olsn bak bnde de ultrasonda 6 gördüler toplamada 2 çıktı biri 2. Gne kdr dgeri 3. Gne kadr dayanabldi tek transfer oldm sonc bekliyorum moral en önemli sey 😉

Kızlar merhaba noluur cevap verin 🥺 6 ocak test günümdü. Bugun 10. Gün hafif kanamam oldu. Beta hcg yaptırdım 4.87 çıktı. Yükselme ihtimali var mı sizce? 10. Günden bu kadar düşük çıkması normal değil sanırım 😪 yerleşme kanamasıdr diye düşünmüştüm değil sanırım
Cnm hiç bilgm yok yardımcı olamıcam😔 ama ins kana yeni yeni karısıyodur o yüzden bu kdr düsüktür🤲

Ilac dozu kac kullaniyorsun

Back
X