Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

kizlar morelim cok bozuk😔😔
bugün 7 günüm ve sadece 3 yumurta göründü gerisi cok kücükmüs igneler yumurtalari „uyandirmamis“
doktorun dedigine göre cok nadir görünen birseymis..
bu arada yasim 27 ve amh degerim 1.9 yani hersey gayet iyi..
ilk gittigimde hatta doktor dedi büyük ihtimal cok yumurtam olcak cogunuda dondurcaksin fln ama simdide böyle duyunca cok cok üzüldüm😣😔
Cok yumurta önemli değil ki kaliteli yumurta önemli ve Allahtam ümidini kesme onların kaliteli olması için dua et

Kızlar merhaba noluur cevap verin 🥺 6 ocak test günümdü. Bugun 10. Gün hafif kanamam oldu. Beta hcg yaptırdım 4.87 çıktı. Yükselme ihtimali var mı sizce? 10. Günden bu kadar düşük çıkması normal değil sanırım 😪 yerleşme kanamasıdr diye düşünmüştüm değil sanırım
Ne durumdasm cnm haber var mı nasılsn

Merhaba kızlar, umarım herkes bu süreçten yüzü gülerek çıkar. Benim de sormak istediğim bir konu var. İlk tüp bebek denemem. Benim geçtiğimiz perşembe (31 Aralık) 18 yumurtam toplandı, 10 tanesi olgundu. Cuma günü 2 hücreli yapıda 6 tanesi döllendi. Cumartesi 4 tane iyi kalite denildi, 2 tanesi de 2 hücreli denildi. Bugün ise 8 hücreli yapıda görmek isterdik ama bir tanesi 7 hücreli, bir tanesi 6 hücreli, bir tanesi 5 hücreli dedi. Diğerlerinin gelişimi durmuş. Henüz 2 gün daha var dedi. 5. Güne çıkan olmazsa dondurma işlemi olmayacakmış. Çok moralim bozuldu ... böyle bir şey yaşayan var mı?
Benim sizden 1 gün önce 19 yumurtam toplandı 11 i olgun dendi ertesi gün 8 i döllendi dendi 3. Gün 3 tane iyi kalitede embriyonuzu dondurduk 5. Güne gitseydik risk olurdu elimizde kalmayabilirdi dediler. 5. Güne gitmediler diye üzülmüştüm. Bugün doktorumla konuştum daha fazla sayıda embriyo olursa 5. Güne gidiyoruz şuan herşey yolunda dedi. Acaba sizde 3. Gün neden dondurmadılar?

Hadi hayırlısı inşallah 🙏🏻😃 kalitelerini donduracaklarında mı söylüyorlar acaba yoksa gün gün mü söylüyorlar 😃 bugün aradılar ama kaliteden bahsetmediler
Benim 12 tane embriyom oluştu canım 3 güne kadar hepsi ilerledi 5nci günu olunca 4 tane kaliteli kalmış yada seçmişler bilmiyorum evet gun gun arıyorlar beni opudan sonra 12 tanesinin dollendigini söylediler daha sonra 3ncü günü ve 5nci günü aradılar simdi geleck adetimi bekliyorum rabbim nasip ederse şubatın ortalarında transfer olucam 🌼

Benim sizden 1 gün önce 19 yumurtam toplandı 11 i olgun dendi ertesi gün 8 i döllendi dendi 3. Gün 3 tane iyi kalitede embriyonuzu dondurduk 5. Güne gitseydik risk olurdu elimizde kalmayabilirdi dediler. 5. Güne gitmediler diye üzülmüştüm. Bugün doktorumla konuştum daha fazla sayıda embriyo olursa 5. Güne gidiyoruz şuan herşey yolunda dedi. Acaba sizde 3. Gün neden dondurmadılar?
Doktor beklememizin daha uygun olduğunu söylemişti. Biz merkez olarak böyle yapıyoruz demişti. Bu arada 3 tane embriyoyu bugün dondurduk 😊

Back
X