- 26 Temmuz 2019
- 2.305
- 3.912
- 83
Aynen hiç sekmediher zaman idrar yolları yüzünden olduğunu söylüyorsunuz ateşin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen hiç sekmediher zaman idrar yolları yüzünden olduğunu söylüyorsunuz ateşin.
Başka bir şikayetiniz yokmuş ama. Lütfen pozitif düşünün, yarın her şey yolunda gidecekHala ateşim var![]()
Canımsın çok çok teşekkür ederim ,Başka bir şikayetiniz yokmuş ama. Lütfen pozitif düşünün, yarın her şey yolunda gidecekİsterseniz yatakta meditasyon yapın, çok iyi geliyor. Bu endişelerle dalmayın uykuya
![]()
Geçmiş olsun canım ..4. Deneme de hüsranla sonuçlandı. Allah vaktinin gelmediğini düşünüyor demek ki kısmet etmedi. İnşallah hepiniz için zaman doğrudur yaradan kucağınıza bebişlerinizi verir.
Ben artık yoruldum ilaçlar vitaminler kürler olmadan dinlenmeye geçiyorum. Allah size kolaylık versin![]()
Pes etmek değil ama elimden geleni yaptım artık tevekkülGeçmiş olsun canım ..kendini dinle bir süre ama sakın pes etme olur mu ...
Kızlar bı sorum var gören acil cevaplarsa sevinirimyarın opum var ve dün gece ateşlenmeye başladım 38 i vurdu ateşim ve doktora da söyleyemiyorum iptal eder birdahaki aya erteler yine o iğneleri vurunmak zorunda kalırım diye. Covid olmadığıma eminim çünkü bende sebebi bulunamayan bir rahatsizlik var her ay mutlaka enfeksiyon geçirip yataklara düşüyorum hele bu covid döneminde her ateslendigimde test yaptırdık hep negatifti. Doktora 5 gün önce dedim ki hocam benim böyle böyle bı sıkıntım var bir de üzerine kronik idrar yolu enfeksiyonum var sürekli alttan muayene ediliyorum acaba bı antibiyotik kullansam mi çünkü biraz boğazım aciyor dedim yok gerek yok dedi. Ama şu an idrarımı yaparken inanılmaz zorlanıyorum sag ve sol kasığım ağrıyor yanma değil ağrı var. İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullansam sizce opuya bı zararı olur mu ? Doktora ateşimi söylemeden idrar yolu sıkıntıdan bashsedip mesaj attım ama cevap vermedi çok korkuyorum yarın almazlar iptal ederler
Haydi gözün aydın canım 5 hiç az değil yeter ki kaliteli olsun 1 tane yeter ,Kızlar bugün opu işlemim oldu 5 yumurta toplanmış, bide polip vardı onu da aldılar.. biraz az diye moralim bozuldu ama kalitesi önemli dediler, dua edin hayırlısıyla kaliteli embriyolar olsunlar, transfer için heralde Ocak ta olur![]()
Sağol canım inşallahHaydi gözün aydın canım 5 hiç az değil yeter ki kaliteli olsun 1 tane yeter ,![]()
Geçmiş olsun, dinlenin sadece. Hem bedenen hem ruhen, zor bir süreç. Vaktini bekliyor, olacak inşallah4. Deneme de hüsranla sonuçlandı. Allah vaktinin gelmediğini düşünüyor demek ki kısmet etmedi. İnşallah hepiniz için zaman doğrudur yaradan kucağınıza bebişlerinizi verir.
Ben artık yoruldum ilaçlar vitaminler kürler olmadan dinlenmeye geçiyorum. Allah size kolaylık versin![]()
Merhaba, nasıl oldunuz? Merak ettim sizi?Canımsın çok çok teşekkür ederim ,![]()
Rabbm hyrlı evlatlar nasp etsn insallahPes etmek değil ama elimden geleni yaptım artık tevekkül![]()
Aynen 10 tane olup kalitesiz boş olacagna bes olsn sağlam olsnKızlar bugün opu işlemim oldu 5 yumurta toplanmış, bide polip vardı onu da aldılar.. biraz az diye moralim bozuldu ama kalitesi önemli dediler, dua edin hayırlısıyla kaliteli embriyolar olsunlar, transfer için heralde Ocak ta olur![]()
Dimi canım inşallahh yaaa yarın bakalım ilk durumu haber vericeklerr çok heycanlıyımmmAynen 10 tane olup kalitesiz boş olacagna bes olsn sağlam olsn![]()
Merhaba doktora ateşimin olduğunu söyledim ve geceden de ilaç icemedigim için titriyordum o da antibiyotik sonra ağrı kesici ateş düşürücü verdi çok şükür girdim çıktım 16 yumurta toplanmışMerhaba, nasıl oldunuz? Merak ettim sizi?
Evet canım oldum 16 tane yumurta topladilar ama benim çok ağrım var ya nedennnDilkenn canım ne yaptın opu oldu mu?
fazla yumurta olunca cok agri oluyor canim .. ben ilk gun cok kotuydum transferim devertelendiEvet canım oldum 16 tane yumurta topladilar ama benim çok ağrım var ya nedennn![]()
Ay inşallah kuzum ya bu çektiğimiz sıkıntıları Allah'ım boş bırakmasın.. sana ne soracağım ben ayildim eve geldim ama sonra beni bır titreme tuttu anlatamam ateşim yok ama vücudumu durduramıyodum sonra eşim sıcak su torbası yaptı biraz dindi ama bu sefer de ateşim çıktı sende de oldu mu böyle birşey ?fazla yumurta olunca cok agri oluyor canim .. ben ilk gun cok kotuydum transferim devertelendihadi insallah hepsi olgundur
![]()