- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
Kesinlikle başka doktora git cnm inşallah allah gönlüne göre verirPazartesi günü başka doktora gideceğim. Banada çok garip geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle başka doktora git cnm inşallah allah gönlüne göre verirPazartesi günü başka doktora gideceğim. Banada çok garip geldi
Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun.yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılıyor,toplama sonrası ise buradaki arkadaşların genel kanısı hafif adet ağrısı şeklinde. Yumurtalar aşırı uyarıldıysa biraz fazla ağrı oluşabiliyorSlm kızlar yarın yumartalarım toplanacak ama elimizde sasece 3 yumurtam var ve bir tanesinin bozuk olduğunu düşünüyor doktorum bakalım hayırlısı olsun. Bişey sormak istiyorum yumurtama toplama sonrası ağrı oluyor mu yada nasıl hissettiniz kendinizi bilgisi olan varsa yazabilir mi?
İnşallah kuzumÇok şükür canım inşallah tutunacak bebeğin sanatransfer ne zaman?
Şimdiden gözün aydın canım bol şanslarİnşallah kuzumyarın doktora gidiyorum beni transfer için hazırlayacaklarmis sanırım ovulasyon gününde transfer ederler diye tahmin ediyorum insallah
Hyrlısı olsnBende yarın adetin 2. Günü ve tedaviye başlıyorum benim doktorumda tahlil yapmak istemedi. 35 yaş altı uygun görmüyorum çok falza dedi. Yaptığı tahlilleri getir bakıcam dedi. Benim cihazım 3 boyutlu genel olarak yumurtalıkların seninle ilgili bilgiyi verecek dedi. önce muayene edicem desi gerek duyarsam tahlil isterim dedi. Doktoruma çok güveniyorum ama bu benim kafamı karıştırdi
Bol şanslar canımDokzda yumurta toplamam var kızlar dua edn bana![]()
Rabbim dualarını dualarımızı kabul etsin inşallahDokzda yumurta toplamam var kızlar dua edn bana![]()
Canım dün bir arkadaş yazmıştı topiğe hiçbir şey hissetmiyordum doktora gittim ikiz çıktı diyeTransfer oldum 7. Günüm hiç bişey hissetmiyorum ya normalmi kızlarendişelenmeye başladım
Yok benim 3. Gün embriyosu canım inşallah benimledir yaa okadar dedim bidaha belirtiye takilmiycam diye yok beceremedimmCanım dün bir arkadaş yazmıştı topiğe hiçbir şey hissetmiyordum doktora gittim ikiz çıktı diyehiiiç kendini dinleyip olumsuza kurulma ,bebeğinin seninle olduğuna inan
5.gün müydü embriyo?
Hepimizin ortak kaderi biz kadınlar hislerimize göre yaşamayı seviyoruzYok benim 3. Gün embriyosu canım inşallah benimledir yaa okadar dedim bidaha belirtiye takilmiycam diye yok beceremedimm
Tskler cnm iki yumurtam cıktı hyrlısıyla döllenirler insallahBol şanslar canım![]()
İki yumurtam cıktı bakalm hyrlısıRabbim dualarını dualarımızı kabul etsin inşallah
İnşallah döllenecekTskler cnm iki yumurtam cıktı hyrlısıyla döllenirler insallah![]()
Sağol cnm bilgilendirdiğin için teşekkür ederim inşallah herşey yolunda giderMerhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun.yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılıyor,toplama sonrası ise buradaki arkadaşların genel kanısı hafif adet ağrısı şeklinde. Yumurtalar aşırı uyarıldıysa biraz fazla ağrı oluşabiliyor