- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
Taze transfer mi yapacaklar canım?Bana 3. Gnü embryosu transfer etmeyi düşünüyolar altı kutu ilaç verdiler nasıl olcak. Bu iş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze transfer mi yapacaklar canım?Bana 3. Gnü embryosu transfer etmeyi düşünüyolar altı kutu ilaç verdiler nasıl olcak. Bu iş![]()
Hakkımızda hayırlısı gec olsun da güç olmasın aynı anda müjdeli haberlerimizide duyuyuruz ınslhAynı dönemde transfer olacağız desene ben de 2.adette olacağım
![]()
ay hadi allahim hayirli haberler nasip eder insallahKuzum ben de bugün adetimin 2. Günü ve ilk görüşmeye bugün gittim. Alttan muayene etti ve bismillah dedik başladık tedaviye
aa neden 2 gün opudan önceki?Evet toplamadn 2 gün öncesnde yaptrdm
Şuana kadar doktorum cok fazla ilac vermedi bana transferden sonra ne verir bilemiyorumBana 3. Gnü embryosu transfer etmeyi düşünüyolar altı kutu ilaç verdiler nasıl olcak. Bu iş![]()
İnşallah canımHakkımızda hayırlısı gec olsun da güç olmasın aynı anda müjdeli haberlerimizide duyuyuruz ınslh![]()
Evet ilk öyle konstuk ama kesn olarak yarn belli olckTaze transfer mi yapacaklar canım?
225 kuzum seninay hadi allahim hayirli haberler nasip eder insallah
bana sadece gonal-f verdiler ve folit asiti..
dozun nekadar senin canim?
AminKuzum. Hepimize inşallah Yarın kontrole gidicm bakalımay hadi allahim hayirli haberler nasip eder insallah
bana sadece gonal-f verdiler ve folit asiti..
dozun nekadar senin canim?
Şimdiden hayırlı olsunEvet ilk öyle konstuk ama kesn olarak yarn belli olck
Ben de olmadı o tarz bir kanama . Ama olanlar varmış.Kızlar opu işleminden 5 gün sonra kanamaniz oldumu adet gibi cabuk cevap verirseniz sevinirim normal değilse doktorumu arayacam![]()
Benim de yarın Allahın izniyle. Nasıl geçti ağrı acı hissettiniz mi? İlk deneyimim bu arada benimTskler cnm iki yumurtam cıktı hyrlısıyla döllenirler insallah![]()
benimde 225225 kuzum senin
Bna narkoz vermedler canm yumurta sayım az dye 6 speklüm takarken zorluyoBenim de yarın Allahın izniyle. Nasıl geçti ağrı acı hissettiniz mi? İlk deneyimim bu arada benim
Tuplerimin ıkiside tıkalı benim canım. Sizinkibenimde 225
ayni gidiyoruz demekki
sizin sorun neydi canim ? sorabilirsem
Bol sanslar, guzel haberle don insallahKızlar günaydın. Ben bugün kontrole gidiyorum inşallah herşey yolundadr lütfen dua edin.
Inşallah canımBol sanslar, guzel haberle don insallah![]()
Benim bitti çok şükür anestezi olunca anlamadımBna narkoz vermedler canm yumurta sayım az dye 6 speklüm takarken zorluyosnra rahmni uyusturdu snrasnda acı hissetmedm ama yumurtalarn içinin boşalısnı hissettim o ayrılma anını
bambaska bi duygu