aralık bebeklerii

gamzebsy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
3
1
1
28
Kızlar 17 haftalik hamileyim sanirim hareketlerini hissediyorum gibi ama sizcede daha erken degilmi??

Doktor bu haftalarda hissedersin dedi banada bnde tam hissedemiyorum 20 21 haftalarda olacak gbi bnce

Bende 17.haftayım hala hissetmiyorum benim doktorumda erken dedi ilk hamileliklerde geç hissediliyomuş sanırım

Ben ilk 18. Haftamda hissettim. Sola yattigimda seyrelme gibi oluyor bazen de pit pit atiyor.

18+3 hamileyim hic birşey hissetmiyorum birde benim ikinci. İkinci de erken hissedersin dediler ama tık yok. Sürekli elim karnım da oksuyorum konuşuyorum işe yarar diye ama tık yok :) bir de gelişimi 1 hafta önde prensesin. Ama işte bekliyorum bakalım ne zaman hissedeceğim.

Bende hic hissetmiyorum ama sunu dusunuyorum daha cok kucuk ayaklari parmaklari var gramaji da baya kucuk sonucta vursa bile hissedebilecegim siddette vuramiyordur yani o yuzden bende merakla ve heyecanla bekliyorum ilerleyen haftalari...

Bende hic hissetmiyorum ama sunu dusunuyorum daha cok kucuk ayaklari parmaklari var gramaji da baya kucuk sonucta vursa bile hissedebilecegim siddette vuramiyordur yani o yuzden bende merakla ve heyecanla bekliyorum ilerleyen haftalari...
Ben daha yeni hissetmeue başladım oda seyrime gibi

Reactions: Rup
Aynen bende öyle ama özellikle bikini bölgesinde hissediyorm niye bu kadar aşağıda olduğu için endişeleniyorum umarım sorun yoktur
Ben doktora sordum tatlım 23 hafta sonra karnımıza doğru ckkıyormuş bende kalp atışını dinliyorum hep kasıklarımda bu haftada ilk önce rahim geliyormjş göbek hizasuna :)

Ben doktora sordum tatlım 23 hafta sonra karnımıza doğru ckkıyormuş bende kalp atışını dinliyorum hep kasıklarımda bu haftada ilk önce rahim geliyormjş göbek hizasuna :)
Ayyy öyle mi çok iyi bak cok sevindim sağol canım içim rahatladı şimdi Hihihi minnoşlar demek yavaş yavaş yukarı çıkıyolar

Ayyy öyle mi çok iyi bak cok sevindim sağol canım içim rahatladı şimdi Hihihi minnoşlar demek yavaş yavaş yukarı çıkıyolar
Aynen öyle tatlım sizinkinin cinsiyeti ne ?detaylı ultrasona 3lü taramaya girdiniz mi

Aynen öyle tatlım sizinkinin cinsiyeti ne ?detaylı ultrasona 3lü taramaya girdiniz mi
Canım net değil ama %80 kız gibi dediler bu cumartesi giricem ultrasona ama ayrıntılı için gün bulamadım hastane doluymuş ben tarama istemedim bilerek çünkü şüphem bile olsa aldırmak istemezdim diye hiç yaptırmak istemedim yani siz yaptırdınız mı? Sizin bebişin cinsiyetini öğrenebildiniz mi?

Bizim kesin belli oldu gecen carsamba g0nü erkek cinsiyeti.bende yaptırmak istemiyorum tarama dedim ama 4D ultrason olacagı için bebişi daha net görücez die kabul ettik album hazırlıyoruz :) bizde annem gelecegini ona göre hazırlarız dedi şükür down riski cıkmadı.2 agustos 4d ultrason var

bende sırt üstü yatıp nefesimi tuttuğumda seyirmeleri hissediyorum ve görüyorum. artık zaten kasılsın bi sesten etkilensin karnımın bebeğin olduğu yer sertleşiyor. dikkat edin sizde. bi de akşam falan dik durun bebeğin orası yamuk oluyor değişik bi göbüşü oluyor insanın

Evet onu farkediyorum bende aşet var bende kalp atışı dinleme artık yerini gördüğüm için cok kolay dinliyorum :)

Bende hiss diorum artik hatta derim dalgalanıor vurduğunda

19 haftalık olduk canım yeni yeni güçlendi hareketleri birazda zayıfım ondan heralde deridekı hareketleri görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…