merhaba arkadaşlar bu kasımda hormonlardan dolayı tüp bebek sürecim ertelendi aralık ocakta devam edicem inş e2 değerim düşerse inş, ertelenenler veya yeni yıla yeni umutlarla başlayanlar birlikte paylaşalım anne olmak ümidiyle
Kızlar merhaba buna benzer topic var kasım aralık diye oradada varım :) size de uyuyorum ortada kaldım :) bende aralık adetimi bekliyorum tedavi için donmuşlarla olucak bu sefer. 3.denemem olacak kısmetse ilki negatif ikincisi düşükle sonuçlandı herkese bol şans
Kızlar merhaba buna benzer topic var kasım aralık diye oradada varım :) size de uyuyorum ortada kaldım :) bende aralık adetimi bekliyorum tedavi için donmuşlarla olucak bu sefer. 3.denemem olacak kısmetse ilki negatif ikincisi düşükle sonuçlandı herkese bol şans
aralık ocak bu canım 5aralıkta yasmin biticek benimde e2 değerim düşmüşse başlıycam ocaktada belli olur hesabına açtım kasım geçtiii benim için aralıktaki şansıma doğru gidiyorummm
aralık ocak bu canım 5aralıkta yasmin biticek benimde e2 değerim düşmüşse başlıycam ocaktada belli olur hesabına açtım kasım geçtiii benim için aralıktaki şansıma doğru gidiyorummm
kızlar liste yapın benini de ekleyin ben diğer topikteydim ama o çok ilerlemiş takip edemiyorum çarşamba günü regli olacağım ve nasipse başlayacaz 3 aşı negatif ,1tüp negatif , bir doğal 5 aylıkken de kaybım var Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın kucaklarımız sağlıklı bebişlerimizle dolsun
hayırlı olsun canım bende diğer topikteydim bi ara gremedim baya ilerlemişler liste yaparsanız 1aşılama ve 1tüp bebek yaptırdık olmadı şimdi kasım adetimde dr gidicem sanırım uzun protokol olcak bekliyorum
gunaydın canım aralık 10 gıbı adet olşmayı beklıyorum 2 gunu adana da balcalıda baslıyacagım oncekı ıkı denememmersın tupbebek merk husranla sonuclandı
bakalım bu kez mevlam yuzumuzu guldurur