aralık-ocak 2011 tüp bebeğe başlayacaklar birlikte devam edelim

xeda

rabbi hebli minessalihin
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
3.656
95
116
merhaba arkadaşlar bu kasımda hormonlardan dolayı tüp bebek sürecim ertelendi aralık ocakta devam edicem inş e2 değerim düşerse inş, ertelenenler veya yeni yıla yeni umutlarla başlayanlar birlikte paylaşalım anne olmak ümidiyle

Son düzenleme:
canım tek degılsınde konu baslıgın 2011 olmus ya o bakımdan yanlıs gıbı 2012 yazman gerektı bende varımmmmmm

düzeltimm başlığı hadi beni yanlız bırakmayın

Kızlar merhaba buna benzer topic var kasım aralık diye oradada varım :) size de uyuyorum ortada kaldım :) bende aralık adetimi bekliyorum tedavi için donmuşlarla olucak bu sefer. 3.denemem olacak kısmetse ilki negatif ikincisi düşükle sonuçlandı herkese bol şans

Kızlar merhaba buna benzer topic var kasım aralık diye oradada varım :) size de uyuyorum ortada kaldım :) bende aralık adetimi bekliyorum tedavi için donmuşlarla olucak bu sefer. 3.denemem olacak kısmetse ilki negatif ikincisi düşükle sonuçlandı herkese bol şans

aralık ocak bu canım 5aralıkta yasmin biticek benimde e2 değerim düşmüşse başlıycam ocaktada belli olur hesabına açtım kasım geçtiii benim için aralıktaki şansıma doğru gidiyorummm

aralık ocak bu canım 5aralıkta yasmin biticek benimde e2 değerim düşmüşse başlıycam ocaktada belli olur hesabına açtım kasım geçtiii benim için aralıktaki şansıma doğru gidiyorummm

bende adetim gecikti aralık sonu ancak adet olucam bende muhtemelen ocak ikinci haftası transferim olur canım..hakkımızda hayırlısı heyecan bastı yine

bende adetim gecikti aralık sonu ancak adet olucam bende muhtemelen ocak ikinci haftası transferim olur canım..hakkımızda hayırlısı heyecan bastı yine

bende hiç heycan kalmadı :31:bilmemki nieee e2 düşmek bilmiyorrr:57:

kızlar liste yapın benini de ekleyin ben diğer topikteydim ama o çok ilerlemiş takip edemiyorum çarşamba günü regli olacağım ve nasipse başlayacaz 3 aşı negatif ,1tüp negatif , bir doğal 5 aylıkken de kaybım var Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın kucaklarımız sağlıklı bebişlerimizle dolsun

hayırlı olsun canım bende diğer topikteydim bi ara gremedim baya ilerlemişler liste yaparsanız 1aşılama ve 1tüp bebek yaptırdık olmadı şimdi kasım adetimde dr gidicem sanırım uzun protokol olcak bekliyorum

slm kızlar cumanız hayır olsun kızlar tablo oluşturalım ama nasıl ben bilmiyorm:30:

Back
X