Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benim ilk gebeliğim olucak Ankara’da yaşayan gebe kalmaya çalışan kızçelerim yazabılırmı
Hangi hastaneye gidiyorsun canim ne yapılıyor aşılama mi yumurta takibi mi
Eki Görüntüle 3520963
ovulasyon testlerinin artık dalga geçtiğini düşünüyorum benimle bir yükselip bir düşüyor anlayamadım bunu yaşayan var mı ya da bu böyle bişey mi
Canim pcos var mi sende. Pcosta dalgalanir boraz ovülasyon testleri bezdirir insani

Bat bugün olmadım olacak gibi de değilim testim de negatif. Offf ya keşke çabucak olup bitseydi böyle negatif testle beklemek çok kötüüü

Kızlar aranızda duphaston kullanıpta adeti geciken var mı? Normalde duphaston kullandığımda saatini bile şaşmazdı ama bugün bat günüm hala gelen giden yok, gelecek gibi de değil

Duratest negatif olmama rağmen gölge çıkardı, başkalarını da yanıltmış önermem canım

Allah hepimizin yardımcısı olsun . Çalışmıyor olup evde olsaydım varya daha çok strese girerdim . Bir de en çok turhafıma giden amcamın oğlunun eşine çocukları için malzm sipariş verdik kendileri köyde oturuyor .bana teşekkür ediyor ve Allah gönlüne göre versin kucağın dolu olsun diyor . Düşünsene teşekkürün şekli bile değişti . Belki de istediğimiz için insanların yaptıkları dikkatimi çekiyor . Başkasına normal geliyordur.

Aslında biliyor musun insanların senin doğuracağın çocuk umurunda deil dedikodu arıyorlar mesela çocuk yapmıyorum kocamla anlasamiyoruz belki ayrilicaz felan demeni bekliyorlar bebek var mı diye sorana Aaaaa daha çok erken evliliğimizin tadını çıkarıyoruz de gülerek o zaman sana deil onlara dert olur

En üstteki hangi marka bide kaç dk da çıkartı

Günaydın kızlar bu sabah bi test daha yaptım

Eklentiler

• IMG_8979.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 81
Ay valla aynısını bende yaşıyorum çocuk düşünmüyoruz diyip geçistiriyorum

Evet haklısınız onların teşekkürü de değişti ama biz de fazla alıngan olduk sanırım. Gerçekten başka şeylere odaklanmamız gerekiyor

Ben bugün de test yaptım yine negatif. Ben de çift çizgiyi bir daha göremeyeceğim diye düşünüyorum artık. Bat a 3 gün var adeti bekliyorum ve doğal yoldan ümidimi kestim

Selam kızlar günaydın
Yumurtlamam 9 Aralık ( 13.gün ) olmuştu.
Çatlama 11 aralıkta(15.gün) gerçekleşti.
Bu sabah fark ettim ki süt kıvamında akıntı gelmiş normalde benden gelmezdi. peçeteyle silincede çok fazla geldi. umarım bu belirti erken hamilelik belirtisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…