Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar bugün çatlamadan sonra ki 4. Gün bu gece bir iki kere sol kasığıma anlık bıçak saplanır gibi ağrı saplandı bir de yumurtlamadan sonra akıntım durmuştu bugün sarı yumurta akı bir akıntı geldi kafaöda mı kuruyorum bu belirti mi bu aydan pek umudum yok

Olabilirde olmyablrde cnm ama erkn bnce bnmde çtlmdn hmn sonra böyle belirtiler oldu ama negatif gordum

Benm kimyasal oldu değerim düşüşe geçti perşembe randevu aldım neden oldu diye

Benim de adetime 1 hafta kaldı kasık sancılarım var ona uyandım 15 dk önce hemen erken gebelik testi yaptım sonuç bu, dün de hastaneye gitmiştim gitmişken kadın doktoruma da göründüm o da her ihtimale karşı idrar+kan tahlili istedi. Hani enfeksiyon varsa ona göre ilaç yazayım gibisinden bu ağrılar bi gelip bi gidiyor kandaki beta hcg sonucunu bekliyorum onu da sizlerle paylaşırım bakar mısınız bu teste 15 dk önce yaptım uyanınca ilk idrarla. Bu sancıların normal olduğunu düşünüyorum hele adetime 1 hafta kalmışken.

Eklentiler

• 1000004484.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 1000004500.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 47
  • 1000004492.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 49
Bence pozitifff

İnanın bu sancılar normal değil inşallah tutmuştur doğurganlık dönemlerini de eşimle değerlendirdik. Normalde adetten kısa bi süre önce elim ayağım titrer hafif bir ağrı yaşarım anlarım regl olacağımı. Ama bu defa 3. Haftada daha adet olmama 1 hafta kala olunca merak ettim. Yorumunuz için teşekkür ederim inşallah pozitiftir.

Çok sevındım gercekten testte ikinci bi silik çizgi var ben net gördüm kan tahliliniz ne zamn cıkıcak

Merhaba benı günceller mısınız sat 18 aralık bat 16 ocak

Canim arti med yanlis cikarabiliyor canini skmak istemem ama cogu yorumlarda pozitif gorup hayal krikligina ugruyor Allah gonlune gore versin benimde bat,a 2gun kaldi negatif gordum ama yine de erken gebelik testlerine inanasim gelmiyo bi tik olsada umudum var guzel haberlerini bekliyoruz

İlgili başka yerlere vermek için 2bin al diyorum hahahaha. Ben 15 dk başladım aşırı zevkli bı bacak bitti ble tavsanın
Hahaha sürekli el artiriyoruz bakalim vazgecmezsem alcam 1500lük. Gerci zaten amigurumiye bir baslasam 2binlik puzzle bedel de. Bak sen başlamışsın ne guzel. Bende bakayim da ne yapacagima karar verip baslayayim bir an evvel. Biraz da başım ona ağrısın 15 gündür basim agriyor saka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…