Aralik▪Ocak▪Subat zayiflama kampi

Ben evde atlıyorum. ama ip varmış gibi atlıyorum. çok ses olmuyor aslında halının üstünde atlıyorum. bi de bizim ev en alt kat olduğu için komşu sıkıntısı da yok ama pek ses olacağını sanmıyorum. Kesinlikle tavsiye ederimm:KK15:

ben çok çekiniyorum açıkçası.bende ipsiz atlarım tabii ki ama eve de 7 den önce gitmiyorum akşam akşam alt kattakini dellendirirmiyim acaba diyorum..
neyse bu akşam deneyeyim bi,çıkarsa yukarı bırakırım :KK14:

Kızlaar kızlar kızlar. bu sayfa niye boş acaba?????
Neysem ben akşam yediklerimi saymaya başliyim. ÇÜnkü bu akşam diyete başladıımdan beri ilk kez kaçamak yaptım. Aslında akşam 7'ye kadar herşey iyiydi. yürüyüşümü yaptım. yemeğimi yedim. ama çok acıktım doyamadım bi türlü
Neyse Akşam salata+ tavuk çorbası yedim. sonra ev arkadaşımın canı bol soslu makarna çekti normalde hayır derm hep ama bu akşam yiyesim geldi. :ok da kızmıyorum kendime açıkçası. ben sadece yeme düzenimi oturtmaya çalışıyorum. Hayat boyu uygulayabileceğim bi sistem olması gerekiyor. e arada bir bu tarz şeyler illa ki olacak.
Yemekten 2 saat sonra o bahsettiğim makarnayı yedim ama yağlı değildi. 1 tabak yani6-7 kaşık kadar yedim. Rahatsız olduğum tek konu sonrasında acayip şişirdi beni. Şu an bile midem dolu dolu hissediyorum. Ama pişman değilim. NAsılsa yarın kaldığım yerden devam ederim ben. kendimi biliyorum. Öpüldünüz çok çok. İyi geceleeer :)

canım bende bir kaç gündür kaçamak yapıyordum o yüzden burada paylaşmadım motivasyonunuz bozulmasın diye regl olucağım için bu defa bastıramadım ki ben asla diyetteyken yapmazdım böyle birşey bu sefer ki reglim çok ağır geçiyor kendimi çok kötü hissediyorum ama bugün diyetime devam edicem sabah yeşil elma ve yeşil çay içtim kahvaltı canım istemiyor çünkü mide bulantım çok var akşamda haşlama et ve sebze yiyicem evet sayfa çok boşalmış

canım bende bir kaç gündür kaçamak yapıyordum o yüzden burada paylaşmadım motivasyonunuz bozulmasın diye regl olucağım için bu defa bastıramadım ki ben asla diyetteyken yapmazdım böyle birşey bu sefer ki reglim çok ağır geçiyor kendimi çok kötü hissediyorum ama bugün diyetime devam edicem sabah yeşil elma ve yeşil çay içtim kahvaltı canım istemiyor çünkü mide bulantım çok var akşamda haşlama et ve sebze yiyicem evet sayfa çok boşalmış
çok geçmiş olsun canım sıcak tut kendini. ayy bilirim o regl sancısını ben de acile gidip iğne olmadan rahatlayamıyorum. Tarçın kullan canın tatlı istediğinde daha az kaçamak yapmış olursun. yiyeceğin tatlının üstüne ekle biraz. veya çayına. ben çok faydasını gördm. tekrardan geçmiş olsun:cry:

çok geçmiş olsun canım sıcak tut kendini. ayy bilirim o regl sancısını ben de acile gidip iğne olmadan rahatlayamıyorum. Tarçın kullan canın tatlı istediğinde daha az kaçamak yapmış olursun. yiyeceğin tatlının üstüne ekle biraz. veya çayına. ben çok faydasını gördm. tekrardan geçmiş olsun:cry:
çok tşk ederim canım deniyicem söylediklerini

Dün menü bildirimi yapamamıştım.
Nette sorun vardı. Dünkü menüm:
Sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
1 parça peynir (az yağlı)
4 zeytin
yarım domates
1 haşlanmış yumurta
2 dilim salam
Akşam:
kabak yemeği 4 kaşık
3 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık yoğurt
ayrıca 1 saat yürüyüş yaptım

Bugün yediklerin :)
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
1.5 yumurta az yağla
az peynir
6 zeytin
1 dilim salam
Akşam:
dünden kalan kabak yemeği(3 kaşık)
yoğurt
1 kase çorba
Spor yapmadım bugün

merhaba
yaş 23
boy 164
kilo 80
bende gec de olsa katılmak istiyorum kampa herkesin azmini görerek daha kolay olur bu iş bence bugün başladım.

Back
X