- 8 Kasım 2014
- 368
- 264
- 18
- 37
Platesi 2 ay duzenli yaptim tum vucudum puruzsuz ve tas gibi olmustu :) harika bisey. . Devam etmeni dilerim canim.pilates :) gerçekten çok etkili cd sini aldm 40 dk yapıyorum günde çok terletiyor iyi yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Platesi 2 ay duzenli yaptim tum vucudum puruzsuz ve tas gibi olmustu :) harika bisey. . Devam etmeni dilerim canim.pilates :) gerçekten çok etkili cd sini aldm 40 dk yapıyorum günde çok terletiyor iyi yani
çok beğeniyorum seni çok hırslısın harikasın bu hafta kaç kilo vericeksin merak ediyorumPlatesi 2 ay duzenli yaptim tum vucudum puruzsuz ve tas gibi olmustu :) harika bisey. . Devam etmeni dilerim canim.
Tesekkur ederim canim. Hepimizin icinde o hirs var aslinda.çok beğeniyorum seni çok hırslısın harikasın bu hafta kaç kilo vericeksin merak ediyorum
birde platese nasıl başladın yani ilk hangi cdyi aldın bana anlatırmısın
Pilatesi ben de geçen sene yazın denemiştim ve 2 ayda müthiş toparlanmıştı vücudum. Bi yerde okumuştum pilates kilo vermekten çok sıkılaştırıyor diye. Bende de öyle olmuştu. Vücudunda sarkma oluşanlar için süper bişeypilates :) gerçekten çok etkili cd sini aldm 40 dk yapıyorum günde çok terletiyor iyi yani
kesinlikle ama bence hem diyet hem pilates yaparsan sarkmadan zayıflarsın yani ben öyle yapıyorum ama senin kararın tabi :) kaç kilosun şuan ve olmak istediğin kilo kaç?Pilatesi ben de geçen sene yazın denemiştim ve 2 ayda müthiş toparlanmıştı vücudum. Bi yerde okumuştum pilates kilo vermekten çok sıkılaştırıyor diye. Bende de öyle olmuştu. Vücudunda sarkma oluşanlar için süper bişeyİstediğim kiloya ulaşınca ben de başlayacam tekrar.
![]()
Platese de beraber devam ederizPilatesi ben de geçen sene yazın denemiştim ve 2 ayda müthiş toparlanmıştı vücudum. Bi yerde okumuştum pilates kilo vermekten çok sıkılaştırıyor diye. Bende de öyle olmuştu. Vücudunda sarkma oluşanlar için süper bişeyİstediğim kiloya ulaşınca ben de başlayacam tekrar.
![]()
Canım ben u an 75 kiloyum . bi 12 kilo daha vermek istiyorum. Şu anda spor yapıyorum zaten ama pilatese sürekli devam etmek istiyorum. Diyetle işim bittikten sonra başlayacam pilatese. :)kesinlikle ama bence hem diyet hem pilates yaparsan sarkmadan zayıflarsın yani ben öyle yapıyorum ama senin kararın tabi :) kaç kilosun şuan ve olmak istediğin kilo kaç?
Aynen canım. Şu kilolar bi gitsin de gerisi kolay. En sevdiğim spor olmuştu o dönem pilates. İşin kilo verme boyutu bi yana beni acayip sakinleştirmişti. Yapmadığım günler kendimi eksik ve gergin hissediyordum. Meditasyon gibi bişeydi benim içinPlatese de beraber devam ederiz![]()
Aynen canım. Bide alisinca hareketler çok kolay geliyo.Aynen canım. Şu kilolar bi gitsin de gerisi kolay. En sevdiğim spor olmuştu o dönem pilates. İşin kilo verme boyutu bi yana beni acayip sakinleştirmişti. Yapmadığım günler kendimi eksik ve gergin hissediyordum. Meditasyon gibi bişeydi benim için![]()
Sabah 1 dilim kepekli ekmek
Sekersiz cay
4 yesil zeytin
Bir yumurtanin 4 te 1i yagda kizartilmis.
100 kcal
Ara
2 mandalina
Sekersiz sutsuz sade neskafe
80 kcal
180 kcal
cnm bende bu hafta şu lahana diyetini bırakıym haftaya inşallah sporda yapıyım diyom şok bi diyet olduğu için spor yokO dediğin video ya bende bakim bi. Onu da yaparim belki. Sikilmamak icin her yontemi denicem. : )
Bende bi aralar 88.6 ydim. 2 yilda 64.5 I gördüm. Sende gorursun ins.
Anladim canim. Evet sok diyetteyken spor olmuyor.bu diyet sana kac kilo verdirecek merak ettim.cnm bende bu hafta şu lahana diyetini bırakıym haftaya inşallah sporda yapıyım diyom şok bi diyet olduğu için spor yok
Yapalim canim.daha motive edici olur belki. Katilmak isteyenler olursa Basligi degisebilirim.kübracım valla dün yazmayınca aha dedim yine yalnız kaldım buralarda aslında bi kaç kişi daha olsak bizde haftalık kilo bildirimi yapardık
inan bende çok merak ediyom aslında kolaya kaçtığım için değil çok araştırdım kilo veren çok fazla bende bi yapıyım dedim kilolar yağdan ve kalıcı gidiyomuş bakalım görcez bugun 2. günümAnladim canim. Evet sok diyetteyken spor olmuyor.bu diyet sana kac kilo verdirecek merak ettim.
bencede yapalım arkadaşım görüyorum ki sende çok hırslısın diyet ve sporun süper gidiyo eeee bende de bu azim oldukça kimseler tutamaz biziYapalim canim.daha motive edici olur belki. Katilmak isteyenler olursa Basligi degisebilirim.
Bugun gunlugumun 3. Gunu... zamanla katilanlar artacaktir diye dusunuyorum canim.bencede yapalım arkadaşım görüyorum ki sende çok hırslısın diyet ve sporun süper gidiyo eeee bende de bu azim oldukça kimseler tutamaz bizi
aslında ben zayıflama yarışmasına katılıyım dedim 6. takım 7. takım vesayre işte şok diyet istemiyolar kuralları çok iyi spor şart orda bende lahana diyetine başlamış bulundum
sürekli aktif olursak burası iyi bnm için dahada gelenlr olursa süper olucak biraz hareket lazım