• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

☆3 ayda yeni bir ben ●○•°

Platesi 2 ay duzenli yaptim tum vucudum puruzsuz ve tas gibi olmustu :) harika bisey. . Devam etmeni dilerim canim.
çok beğeniyorum seni çok hırslısın harikasın bu hafta kaç kilo vericeksin merak ediyorum
birde platese nasıl başladın yani ilk hangi cdyi aldın bana anlatırmısın

çok beğeniyorum seni çok hırslısın harikasın bu hafta kaç kilo vericeksin merak ediyorum
birde platese nasıl başladın yani ilk hangi cdyi aldın bana anlatırmısın
Tesekkur ederim canim. Hepimizin icinde o hirs var aslinda. ;)
Benim yaptigim donemde ebru salli gunluk tvde yaptiriyordu. Hatta hafta da 5 gundu.
Uzerine 35 dklik yuruyus yapin diyordu yapiyordum. Herkes cok sasirmisti. Nasil forma girmissin dediler. Evet zayifladim deyince hayir cok sekilli bir vucudun olmus dediler.
Suan nette hala eski programlari var.

Benimle birlikte duzenli yapan biri olsa birlikte yapariz. Cunku o zamanki ates yok suan icimde. Arkadas lazim.

pilates :) gerçekten çok etkili cd sini aldm 40 dk yapıyorum günde çok terletiyor iyi yani
Pilatesi ben de geçen sene yazın denemiştim ve 2 ayda müthiş toparlanmıştı vücudum. Bi yerde okumuştum pilates kilo vermekten çok sıkılaştırıyor diye. Bende de öyle olmuştu. Vücudunda sarkma oluşanlar için süper bişey :D İstediğim kiloya ulaşınca ben de başlayacam tekrar. :D

Pilatesi ben de geçen sene yazın denemiştim ve 2 ayda müthiş toparlanmıştı vücudum. Bi yerde okumuştum pilates kilo vermekten çok sıkılaştırıyor diye. Bende de öyle olmuştu. Vücudunda sarkma oluşanlar için süper bişey :D İstediğim kiloya ulaşınca ben de başlayacam tekrar. :D
kesinlikle ama bence hem diyet hem pilates yaparsan sarkmadan zayıflarsın yani ben öyle yapıyorum ama senin kararın tabi :) kaç kilosun şuan ve olmak istediğin kilo kaç?

Platese de beraber devam ederiz :KK37:

kesinlikle ama bence hem diyet hem pilates yaparsan sarkmadan zayıflarsın yani ben öyle yapıyorum ama senin kararın tabi :) kaç kilosun şuan ve olmak istediğin kilo kaç?
Canım ben u an 75 kiloyum . bi 12 kilo daha vermek istiyorum. Şu anda spor yapıyorum zaten ama pilatese sürekli devam etmek istiyorum. Diyetle işim bittikten sonra başlayacam pilatese. :)

Platese de beraber devam ederiz :KK37:
Aynen canım. Şu kilolar bi gitsin de gerisi kolay. En sevdiğim spor olmuştu o dönem pilates. İşin kilo verme boyutu bi yana beni acayip sakinleştirmişti. Yapmadığım günler kendimi eksik ve gergin hissediyordum. Meditasyon gibi bişeydi benim için :P

Aynen canım. Şu kilolar bi gitsin de gerisi kolay. En sevdiğim spor olmuştu o dönem pilates. İşin kilo verme boyutu bi yana beni acayip sakinleştirmişti. Yapmadığım günler kendimi eksik ve gergin hissediyordum. Meditasyon gibi bişeydi benim için :p
Aynen canım. Bide alisinca hareketler çok kolay geliyo.

Sabah 1 dilim kepekli ekmek
Sekersiz cay
4 yesil zeytin
Bir yumurtanin 4 te 1i yagda kizartilmis.
100 kcal
Ara
2 mandalina
Sekersiz sutsuz sade neskafe
80 kcal

180 kcal

Ogle
1 pors Yogurtlu ispanak
Yarim kase tarhana cobrasi
300 kcal
Ara
1 kuru incir
1 kuru kayisi
90 kcal
180+390= 570 kcal

Aksam için 300 kcal daha alirsam.900 olucak Gunu 300 kalori eksik kapatacam.

Is spora kaldi. Bakalim artik. .

kübracım valla dün yazmayınca aha dedim yine yalnız kaldım buralarda aslında bi kaç kişi daha olsak bizde haftalık kilo bildirimi yapardık

cnm bende bu hafta şu lahana diyetini bırakıym haftaya inşallah sporda yapıyım diyom şok bi diyet olduğu için spor yok
Anladim canim. Evet sok diyetteyken spor olmuyor.bu diyet sana kac kilo verdirecek merak ettim.

kübracım valla dün yazmayınca aha dedim yine yalnız kaldım buralarda aslında bi kaç kişi daha olsak bizde haftalık kilo bildirimi yapardık
Yapalim canim.daha motive edici olur belki. Katilmak isteyenler olursa Basligi degisebilirim.

Anladim canim. Evet sok diyetteyken spor olmuyor.bu diyet sana kac kilo verdirecek merak ettim.
inan bende çok merak ediyom aslında kolaya kaçtığım için değil çok araştırdım kilo veren çok fazla bende bi yapıyım dedim kilolar yağdan ve kalıcı gidiyomuş bakalım görcez bugun 2. günüm

Yapalim canim.daha motive edici olur belki. Katilmak isteyenler olursa Basligi degisebilirim.
bencede yapalım arkadaşım görüyorum ki sende çok hırslısın diyet ve sporun süper gidiyo eeee bende de bu azim oldukça kimseler tutamaz bizi :KK50:
aslında ben zayıflama yarışmasına katılıyım dedim 6. takım 7. takım vesayre işte şok diyet istemiyolar kuralları çok iyi spor şart orda bende lahana diyetine başlamış bulundum
sürekli aktif olursak burası iyi bnm için dahada gelenlr olursa süper olucak biraz hareket lazım

bencede yapalım arkadaşım görüyorum ki sende çok hırslısın diyet ve sporun süper gidiyo eeee bende de bu azim oldukça kimseler tutamaz bizi :KK50:
aslında ben zayıflama yarışmasına katılıyım dedim 6. takım 7. takım vesayre işte şok diyet istemiyolar kuralları çok iyi spor şart orda bende lahana diyetine başlamış bulundum
sürekli aktif olursak burası iyi bnm için dahada gelenlr olursa süper olucak biraz hareket lazım
Bugun gunlugumun 3. Gunu... zamanla katilanlar artacaktir diye dusunuyorum canim.
Bu 3 ay benim için çok onemli. Tum kilo derdimden bu 3 ayda kurtulmak istiyorum. Bu yüzden bu azmim..

Sende sok diyetin bitince menunu ve sporunu paylasirsin canim. Aramiza katilanlar da olacaktir.

Bu yüzden buradayiz. Birbirimize destek olacagiz.

Az once bi arkadasim ugradi. Sen kilo mu vermissin dedi. Yoo az bise dedim. Vermissin vermissin ozel bise mi yapiyorsun dedi. Yediklerime dikkat ediyorum dedim.
3 gunde sonuc farkedilmesi inanilmaz motive etti beni. :KK8:

Ve o gazla 30 dk cardio egzersizi yaptim. Super oldu:KK49:

Back
X