• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik▪Ocak▪Subat zayiflama kampi

Merhabalar kızlar bende katılmaya karar verdim ama aklimda ne tür bir diyet yapacagim konusunda hic bir fikir yok.. Benim 4 aylık kızım var ama emmedigiicin rahatlıkla diyet yapabilirim.. Boyun 1.63 kilom 59.600 hedefim 54 verebilir miyim sizce?? Hadi bakalım yarın başlıyorummm

Günaydınlar :KK68::KK6:
kilo bildirimi bugün sanırsam...71.400 olmuşum..Eklerseniz sevinirim...Telden giriyorum çünkü ...

MENÜM
Sabah; 2 dilim kepek ekmek
biraz kızartma peynir cay
ara; süt ceviz kuru kayısı
öğle;salata ve galeta
ara;kahve ve kuru üzüm
aksam;balık ve salata

Bol yürüyüş yapıp aksama da ip atlıcam...akşam da bol su ve yesil cay...

Merhabalar kızlar bende katılmaya karar verdim ama aklimda ne tür bir diyet yapacagim konusunda hic bir fikir yok.. Benim 4 aylık kızım var ama emmedigiicin rahatlıkla diyet yapabilirim.. Boyun 1.63 kilom 59.600 hedefim 54 verebilir miyim sizce?? Hadi bakalım yarın başlıyorummm
Hayli hayli 5kiloyu verirsin...ben 78dim 71 oldum...7kilo verdim..aksam 5den sonra yemeyerek...cokkk etkiliii bu..

E="Mariana06, post: 38191064, member: 453531"]Hayli hayli 5kiloyu verirsin...ben 78dim 71 oldum...7kilo verdim..aksam 5den sonra yemeyerek...cokkk etkiliii bu..[/QUOTE]
Benim küçük bebeğim olduğu için yürüyüş yapamıyorum ama sizin dediğimiz gibi ip atlayabilirim evde ;)) bakalım kahvaltı da yumurta 3 zeytin ve küçük bir parça peynir yedim.. İçecek olarak cayi ve sütü şekersiz içemedigim için öncesinde su içtim.. Sen kaç günde verdin 7 kiloyu?

Günaydın kızlaaaar kilo bildirimiiii
geçen hafta:75
bu hafta:74
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:tey tey tey :KK70:

Kızlar yanlış yazmışım yahu :)
geçen hafta:73.8
bu hafta 73 kiloyum :KK49:

ÇItırlaar
kahvaltı:
2 yumurtayla patatesli omlet
6 zeytin
yarım domates (bugün doymak bilmedim resmen. şimdi de karnım ağrıdı. midem epey küçülmüş).
Akşama da hafif bişeylerle geçiştiririm.
10 dk ip atladım. Sanırım 1000i geçti. öncesinde yarım saat yürüyüş yaptım.
biraz da karın egzersizi.

kızlar probiyotik yoğurt yemeyi düşünüyorum akşamları hem şişkinlik gider hem de sağlıklı bi atıştırmlalık. ve günde 3 bardak bitki çayı çok önemli akşam yemek olayını da öyle çözmeyi düşünüyorum bakalım:D:D

İyi akşamlar:KK52:
Akşam birazcık salata ve 1 kase sebze çorbası içtim
biraz önce acayip tatlı istedi canım. ben de kuru üzüm yedim 5-6 tane. hemen kesti zaten.
Akşama doğru tekrardan ip atladım. Enerji patlaması mı yaşıyorum ne anlamadım. Dün uzun zamandır giymediğim bi pantolonumu giydim. Toplamda 4 kilo kadar vermiş olmama rağmen acayip bollaşmıştı. nası mutlu oldum anlatamam. Üstüne 3 haftadır erkek arkadaşımla görüşmüyorduk. Dün görüştük ve o da farketti hemen. İP atlamanın bu yönünü çok seviyorum. etkisini hemen gösteriyor ve çok eğlenceli. (arada hızımı alamayıp ip atladıktan sonra oryantal açıp iki döktürüyorum da tabii:KK76::KK76::KK76:
Kalça basen egzersizlerine ağırlık vermem gerekiyor sanırım. Üst taraftan daha çok gittiğini farkettm.
Son olarak 1 ay önce kilolarımla şaka yoluyla da olsa alay eden erkek zayıflamışsın demesi bendeki motivasyonu tavan yaptı resmen. Aynen devam:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Oooo sevgılın dediysee zayıfla fıstık gibi ol...sonrada böyle kıskansın güzelliğindennn.:KK66:tam destekciyim sana...ne güzel bakkk vermişsin...devam ett böyle :D

Oooo sevgılın dediysee zayıfla fıstık gibi ol...sonrada böyle kıskansın güzelliğindennn.:KK66:tam destekciyim sana...ne güzel bakkk vermişsin...devam ett böyle :D
Aynen öyle canım. Daha önce zayıfladığımda deliriyordu kıskançlıktan. teşekkür ederim desteğin için :KK19:

Günaydınlar...

Sabah: 2dilim ekmek
omlet peynir zeytin cay
ögle: kuru fasulye salata
aksam: tavuk sote salata
aralarda kuru yemiş kuru uzum kuru kayısı süt yada kahve
bol su ve bol ip atlama olacak...:D

Selam kızlar. Bugün sabah:
1 yumurta(haşlanmış)
yarım domates yedim.
akşam da makarna yedim 5-6 kaşık. sonra 2 mandalina yedim. midemin ağrısı tuttu yine. o yüzden pek düzenli olmadı bugünkü menüm ama napalım yarın telafi ederim artık.
Spor adına hiçbişey yapamadım bugün. Berbat haldeydim. Yarın toparlarsam onun da telafisini yaparım:110:

Günaydın günaydın günaydııın :cool:
kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 domates
yarım salatalık
ayrıca 250 ip atlama operasyonum tamamdır:KK54:

İyi akşamlar:KK52:
Akşam birazcık salata ve 1 kase sebze çorbası içtim
biraz önce acayip tatlı istedi canım. ben de kuru üzüm yedim 5-6 tane. hemen kesti zaten.
Akşama doğru tekrardan ip atladım. Enerji patlaması mı yaşıyorum ne anlamadım. Dün uzun zamandır giymediğim bi pantolonumu giydim. Toplamda 4 kilo kadar vermiş olmama rağmen acayip bollaşmıştı. nası mutlu oldum anlatamam. Üstüne 3 haftadır erkek arkadaşımla görüşmüyorduk. Dün görüştük ve o da farketti hemen. İP atlamanın bu yönünü çok seviyorum. etkisini hemen gösteriyor ve çok eğlenceli. (arada hızımı alamayıp ip atladıktan sonra oryantal açıp iki döktürüyorum da tabii:KK76::KK76::KK76:
Kalça basen egzersizlerine ağırlık vermem gerekiyor sanırım. Üst taraftan daha çok gittiğini farkettm.
Son olarak 1 ay önce kilolarımla şaka yoluyla da olsa alay eden erkek zayıflamışsın demesi bendeki motivasyonu tavan yaptı resmen. Aynen devam:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

ay tebrik ediyorum..darısı bizim başımıza inşallah..
bende ip atlamayı çok seviyorum ama atlayacak yer yok.siz nerde atlıyorsunuz? yada evde atlarken alt kata ses gitmemesi için özel bir yöntem var da ben mi bilmiyorum o_O

ay tebrik ediyorum..darısı bizim başımıza inşallah..
bende ip atlamayı çok seviyorum ama atlayacak yer yok.siz nerde atlıyorsunuz? yada evde atlarken alt kata ses gitmemesi için özel bir yöntem var da ben mi bilmiyorum o_O
Ben evde atlıyorum. ama ip varmış gibi atlıyorum. çok ses olmuyor aslında halının üstünde atlıyorum. bi de bizim ev en alt kat olduğu için komşu sıkıntısı da yok ama pek ses olacağını sanmıyorum. Kesinlikle tavsiye ederimm:KK15:

Back
X