- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.864
- 528
Ilerde arkadaş gibi olcaz oturup kahve içecez Allah'ın izniyle hele bi gelsinlerO daha şokta erkek beklediğimiz içinama yalan yok kız çocuklarını başka sever. Kıskanclıkta da eşinle yarışır yani
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilerde arkadaş gibi olcaz oturup kahve içecez Allah'ın izniyle hele bi gelsinlerO daha şokta erkek beklediğimiz içinama yalan yok kız çocuklarını başka sever. Kıskanclıkta da eşinle yarışır yani
![]()
Valla ağustosa doğru yolculuk varSürpriz yapmayı çok seviyor senin bebeOh ogluşuma gelin adayları çoğalıyor böylece
17+1 dedin benden epey uzaklaştin tahmini doğum senin agustosa kaymasin![]()
Kofiyle ben yanıldık kofi için sen doğru çıktın bakalım bende de tutarsın inşallahBen sana da kız hissediyom bakalım ne çıkacak 4 hafta sonra kesin söyler![]()
Evet anneme daha demedim. En cok o sevinicekIlerde arkadaş gibi olcaz oturup kahve içecez Allah'ın izniyle hele bi gelsinler![]()
Cuma mııııKofiyle ben yanıldık kofi için sen doğru çıktın bakalım bende de tutarsın inşallahbu arada yarın gidemicem doktora eşimin iznini iptal etmişler benim iş cumaya kaldı
![]()
Minik kofi geliyorSecdedeydi minigim bacakları kolları toplamış![]()
Yaa deme üzüldüm 2 gün 2 yıl gibi geliyor insanaKofiyle ben yanıldık kofi için sen doğru çıktın bakalım bende de tutarsın inşallahbu arada yarın gidemicem doktora eşimin iznini iptal etmişler benim iş cumaya kaldı
![]()
Evet iyi değilsin belli oluyo bende iyi değilim3 arkadaşa kız dedim kendime erkek, onlarin oğlan çıktı benim kızbu konuda iyi değilim gercekten
![]()
Sorma bacım dedim ben tek gidiyim yok diyo o da meraklı cihazdan izlemeyi seviyo yoksa kaçıp tek gidecemYaa deme üzüldüm 2 gün 2 yıl gibi geliyor insana
Bilmiyom bacım ben yarını yarın edemiyom diyom tr ek gidim onu da bırakmıyo kendi de cihazdan izlicekmişCuma mıııınasıl sabredip bekliceksin sen yaa
![]()
Gözün aydın canım. Sürprizlerle dolu prensesayguldiyebiri ,
UkaderU , @Arzurum ,
Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi
bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin
140 gr olmuş minnoş
![]()
Bir kız daha geliyor oleyyyy :) olsun geri kalmasında aman ileride gitsin kuzucuk:)ayguldiyebiri ,
UkaderU , @Arzurum ,
Mariposa7 , evet canlar eve döndüm. Malum benim gebelik süpriz olmuştu, cinsiyet de öyle oldu galiba. Dr yüzde 90 kız dedi
bi çıkıntı var ufaktan ama klitoris sanırsam dedi. Bugün de 17+1 cıktı. Acelesi var benim beybinin
140 gr olmuş minnoş
![]()
Amin inşaallah secinçlim. Minik sevinçlerin haberini almak dileğiyleMinik kofi geliyor
Hayırlısı olsun cnm sağlıkla gelsin❤
Cumamız doldu yaniKofiyle ben yanıldık kofi için sen doğru çıktın bakalım bende de tutarsın inşallahbu arada yarın gidemicem doktora eşimin iznini iptal etmişler benim iş cumaya kaldı
![]()
Videoya cekersin yaaa bıraksın seni biBilmiyom bacım ben yarını yarın edemiyom diyom tr ek gidim onu da bırakmıyo kendi de cihazdan izlicekmişben bugün uyuyyum beni cuma uyandırın
![]()
Sorma aygülüm ya, bi çocuk şoktan şoka sokuyor biziGözün aydın canım. Sürprizlerle dolu prensesmaşallah
Allah ım nazarlardan korusun.
Bugün kız günü olabilir mi acabaBir kız daha geliyor oleyyyy :) olsun geri kalmasında aman ileride gitsin kuzucuk:)
Babası gibi tez canlı belli kiBir kız daha geliyor oleyyyy :) olsun geri kalmasında aman ileride gitsin kuzucuk:)
Ayy inşallah amin canimAmin inşaallah secinçlim. Minik sevinçlerin haberini almak dileğiyle![]()
Çok şeker birşey olacağı şimdiden belliSorma aygülüm ya, bi çocuk şoktan şoka sokuyor bizi![]()