Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yok tatlım yaaaa ne çalışması...benim daha zamanım var kürtaj olalı daha 1ay oldu dr.um 3 korun dedi.27 ocakta ilk adetimi oldum daha...şubat bide mart var daha.

eed ben 2 ay zor beklkedım:) 3 ay gelmeden bnasladım ıste ama o ay da 1 hafta erken oldum..ılk hamılleıgımde de aynen ole olmustu belkı bu hafta kalırım işşşaallahh isteyen herkes kalırr kaydirigubbakcemile

bu aykı adet tarıhını ve odan oncekı ayın adet tarıhını sole guselım gordum sımdık sorunu

canımcım zaten hemen olcak dıe bıse yokkı olmaz dıede bıse yok takdırı ılahı o sen calısmalara basla olursa olur...ben bırbucuk yıl korundum ama hap falan da kullanmadım 1 bucuk yılın ardından hamıle kaldım ama dıs gebelıkmıs aldılar 3 aya yakın korundum yıne gecen ay calısmalara basladım jkalamadım ama bu ay nasıpse bakalım takma kafana yanı oluruna bırak strestende 0olmayabılıo

bende evliliğimin ilk 6ayı hap kullandım. hapı bıraktıktan 6ay sonra hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…