- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
canım haftaiçinde hergün 7 kalkıorum.kociş gönderiiom.
bende çıkcam bugüngüneşi gördük buün dimiiiiiiiiiiiii
foruma gitcem sen nereeyeeee
canım üzülmeeeee.
stresten gecikmiştir.öğrenmiş oldun.ilaç kullanmak için bide kan testi yaptır bnce.
adetini görürsün.bidaha çalışmalara başlarsın canım benim
GÜNAYDINNN ARKADAŞARRR...bugun çok mutluyum evlılık yıl dönümüm fakat yarın için de çok endişeliyim rabbim hayırlısını ver ve çifte mutluluk yaşat bana nolurrr.
1.yılımız cnm... bu nedenleçok özel iyi dileklerin için de teşekkr ederim cnm...sositososito
kızlar test yaptım negatifff mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ne yapayım ben şimdii off ya offffffffffffffff :gitme::gitme:
canımcım mobilyacıya ben ünite yaptırıyorum ya modeline karar veremedim kaç gündür bugün gidip model verecem mobilyacıya, ay ben çok kararsızım bi dünya ünite baktım karar veremedim en son maskonun ünitelerine baktım orda modern üniteler var onlardan bi kaç tane seçtim tatlım içinden karar verecez bugün artık opuyorumnanaktan çok şükür güneş çıktı ya dimi kaç gündür neydi öyle hava olumunekankayizsmile sen napcan forumda gezmeye miiiiiiiiiiiii sempatiksalakcinni
teşekkür ederim cnm çok üzel süüpizleim var zaten helebi akşam olsun da gerçi eşim dışarı çakacagız ona göre hazırlan dedi evde olsak daha değşik olabılırdı...ben eşime fenerbahçenın forma takımını aldım çorabına kadar dogum günündede krampon alacagım nasip olursa bakalım artık -....ooooooo ne güzellllll nice nice yıldönümlerine inşallah ...Bizimki de bi kaç ay sonra ilk yıldönümümüz olacak aklımda bi sürü şey var güzel süprizler yap sende :kedi: 20 şubatta benimkinin doğum günü ne alacam bilmiyorum hala opuyorumnanaktan
ewet canım gezim azıcıkkkindirimlerden faydalanalımmmm bu havayı değerlendirmek lasım.yarından sora yine soğuyacakmış.iyiki soğuk memlekette değiliz
teşekkür ederim cnm çok üzel süüpizleim var zaten helebi akşam olsun da gerçi eşim dışarı çakacagız ona göre hazırlan dedi evde olsak daha değşik olabılırdı...ben eşime fenerbahçenın forma takımını aldım çorabına kadar dogum günündede krampon alacagım nasip olursa bakalım artık -....
ne güseeeeeelll.gerçekten de önemliiiiiiii a.s.
bisde bu ay 1,5 oldukzaman çabuk geçiooo
iyi yapıyosun canım gez tabi lc de indirim varmış kazaklar 15 e düşmüş çok uygun dimi, bende benimkine alım bi iki tane ( hem marka aldım derim kaydirigubbakcemile3 ) soğuk yerde olsak napardık bilmem burası bile böyleyken diğer memlekette ki kızların işi zor sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ay benimkide fenerli bende adına forma yaptırmayı düşündüm de karar veremedim sempatiksalakcinni 14 şubata da şu sihirli kupalar varya hani renk değiştiriyo ondan yaptırdım iki güzel resmimizi de bastırdım ama yanına bişy daha alcam sositososito bide karar verebilsem ne alacagıma :kedi:
teşekkür ederim cnm çok üzel süüpizleim var zaten helebi akşam olsun da gerçi eşim dışarı çakacagız ona göre hazırlan dedi evde olsak daha değşik olabılırdı...ben eşime fenerbahçenın forma takımını aldım çorabına kadar dogum günündede krampon alacagım nasip olursa bakalım artık -....
rabbim hepimizin yuvasını huzurla doldursun inşllah kızlar daha nice nice yıllar versin hepimize inşllah... bu arada pelinden haber varmı onun durumu benı hem çok üzdü hemde etkiledi ya...:bilmiyorumkismile
çok güseeeeeeeel.canım nerde yaptırdın kupaları
canıııım o günden sonra pelin gelmediiiii.bende meraktayım ama o nete girene kadarda haber alamayız.evden gittimi acaba
bu arada aldığın hediyeyi ( gideceğin yeri biliyosan ) önceden garsonla konuşup üstü kapalı metal kap içinde getirtebilirsin ( yemek sanar eşin kaydirigubbakcemile3 ) yada pastayı garsonla bi şifre belirleyip beklemediği bi an getirtebilirsin biz daha evli değilken, bi kere öyle yapmıştım ben çoooooook şaşırmıştı ( ama doğumgünüydü sositososito ) yıldönümü sanırım çok güzel geçecek bizim ( düğünüm çok içime sinmedi ailesinin istediği gibi oldu birazda :bbo: )o yüzden yıldönümünde hevesimi alacam bende :dance: organizasyon şirketiyle anlaşıp evi değiştirecem gelinlik yada beyaz bi abiye giycem delikafadulden
canım ben mersinde yaptırmadım ama hemen hemen her fotografçı yapar 20 tl çok değil öyle opuyorumnanaktan çok da güzel oldu siyaken yavaş yavaş resimleriniz görünüyo bişey içerken :dance: bi sürü de seçenek sunuyolar masa takvimi- duvar saati- mouse ped-puzzle- film afişi v.s hepsi fotoğraflı ikinizin fotografını bastırabilirsin evlilik yıldönümünde de afiş yaptırıp dışarı çıkarsak önceden gideceğimiz yere astırtacam :dance:
allah iyiligini versin cnm ya koskoca hediye paketini nasıl metal kap içine sıgdırsınlar ama saat falan olsa güzel fikir yanıılülülülülülü
afişi bi tanıdığım yapmıştıı.ama erkek yaptı.kadında yanı başında duran kocaman afişi görmemmiiş.söleyincee faretmiiiiş :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?