Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

pelin cnm senın adın çok üzüldüm inşallah hayırlı bır karar vermışsındır...

canım cok pişman oldugunu bir daha yapmıycanı söylüyo bir şans daha istiyo o fecbugu arkadaşına verdigini sadece ara sıra girdigini o yazıları yazmadıgını söylüyo inanmak güvenmek zor ama bir şans daha vermek istiyorum inşallah hakkımda hayırlısı olur ...

sen yokken seni düşünüyoduk bizde canım, iyimidir acaba diye merak ettik iyi oldugunu görmek güzel opuyorumnanaktan

onun inadına yıkılmadıgımı gösteriyorum ama icimde fırtınalar kopuyo belki bana kızcaksınız ama ben onu hala seviyorum ve bir şans daha vermek istiyorum beni düşündügünüz icin cok teşekkür ederim sizlerle moral buluyorum ben canım

inşallah cnm..ilk başta böyle bır şey yaptıgını kabul ettıgını söylemıştın sanırım yanılıyormuyum

evet söyledim ama o bana sadece girip baktıgını söyledi ben yanlış anlamışım o kızla hic görüşmedigini yazıları arkadaşının yazdıgını söylüyo tabi inanması zor ama ben bir şans daha vermek istiyorum cünkü daha 6 ay oldu evlenelı bu kadar cabuk yuvamın yıkılmasını istemiyorum

kuşum sen kendi aklına ve kalbine bak burada ben olsam şöyle yapardım falan deriz yada ben keisnlikle boşanırım deriz allah kimsenin başına vermesin öyle bi durumda nasıl bi ruh halinde olucaz kimse bilemez allahım sonunu hayır etsin inş.doğru karar verirsin :Saruboceq:

haklısın cnm bazen güvenmek zorunda kalıyoruz hayırlıı olsun inşallah...

evet inşallah canım o güveni yeniden kazandırcanı söylüyo bana asla yapmıycanı inşallah tekrarlamaz bir daha şimdi onunla aile danışmanına gitcez istanbula hakkımızda hayırlısı olur inşallah beni düşündügün icin teşekkürler

olurmu hiç canım kızmak ne demek, sen çok haklısın sevdiğin adam aldatsa bile kalpten söküp atılmıyo nasıl mutlu olacaksan öyle karar ver canım bundan sonrası için, verdiğin karar en hayırlısı olur inşallah ... opuyorumnanaktan

amin canım evet ben de kesin ayrılırım diyodum ama olmuyomuş başa gelince anlıyosun herkeze ikinci şans verilir ben de vermek istiyorum tabi hemen degil biraz burnu sürtünsün ve akıllansın

ne demek canım birbirimize her konuda deste olmalıyız benceolumunekankayizsmile

pelinciğim sen kendi adına en doğrusunu bilirsin hayır dersen üzülünde sen olucan

kızlar yemeği yaptım geldim.
PELııııııııııN hoşgeldin canım.
hepimiz merak ettik seni canım
iyiki geldiiiin tatlım

teşekkür edrim canım söyledigin gibi inşallah hayırlısı olur moral verdigin icin teşekkür ederim opuyorumnanaktan

kızlar yemeği yaptım geldim.
PELİİİİİİİİİİN hoşgeldin canım.
hepimiz merak ettik seni canım
iyiki geldiiiin tatlım

hoşbulduk canım kızlara yazdıgım gibi iyi olmaya calışıyorum merak ettigin icin cok teşekkür ederim tatlım cok iyisıniz hepinizopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…