pelin cnm senın adın çok üzüldüm inşallah hayırlı bır karar vermışsındır...
sen yokken seni düşünüyoduk bizde canım, iyimidir acaba diye merak ettik iyi oldugunu görmek güzel opuyorumnanaktan
inşallah cnm..ilk başta böyle bır şey yaptıgını kabul ettıgını söylemıştın sanırım yanılıyormuyum
canım üzme kendini bol dua et hayırlısı neyse o olsun
evet söyledim ama o bana sadece girip baktıgını söyledi ben yanlış anlamışım o kızla hic görüşmedigini yazıları arkadaşının yazdıgını söylüyo tabi inanması zor ama ben bir şans daha vermek istiyorum cünkü daha 6 ay oldu evlenelı bu kadar cabuk yuvamın yıkılmasını istemiyorum
haklısın cnm bazen güvenmek zorunda kalıyoruz hayırlıı olsun inşallah...
onun inadına yıkılmadıgımı gösteriyorum ama icimde fırtınalar kopuyo belki bana kızcaksınız ama ben onu hala seviyorum ve bir şans daha vermek istiyorum beni düşündügünüz icin cok teşekkür ederim sizlerle moral buluyorum ben canım
kuşum sen kendi aklına ve kalbine bak burada ben olsam şöyle yapardım falan deriz yada ben keisnlikle boşanırım deriz allah kimsenin başına vermesin öyle bi durumda nasıl bi ruh halinde olucaz kimse bilemez allahım sonunu hayır etsin inş.doğru karar verirsin :Saruboceq:
evet inşallah canım o güveni yeniden kazandırcanı söylüyo bana asla yapmıycanı inşallah tekrarlamaz bir daha şimdi onunla aile danışmanına gitcez istanbula hakkımızda hayırlısı olur inşallah beni düşündügün icin teşekkürler
olurmu hiç canım kızmak ne demek, sen çok haklısın sevdiğin adam aldatsa bile kalpten söküp atılmıyo nasıl mutlu olacaksan öyle karar ver canım bundan sonrası için, verdiğin karar en hayırlısı olur inşallah ... opuyorumnanaktan
bir an önce akşam olsun ve eşim testi getirsin ya çok meraktayım:uhm:
kızlar yemeği yaptım geldim.
PELİİİİİİİİİİN hoşgeldin canım.
hepimiz merak ettik seni canım
iyiki geldiiiin tatlım
tatlım kaç günün geçmiştiiii
pelinciğim sen kendi adına en doğrusunu bilirsin hayır dersen üzülünde sen olucan
hoşbulduk canım kızlara yazdıgım gibi iyi olmaya calışıyorum merak ettigin icin cok teşekkür ederim tatlım cok iyisıniz hepinizopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?