Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gelsin bebişler :ecrin_bebek:

tabıkı öyle cicim bende alışverişe gitmek isteyince iki cilve of pof der ama sende benım istedigime hayır demiyeceksinder kabul eder bende ederım...
istedigi şey hep bellıdır zatenkaydirigubbakcemile

neese cikmaliyim, biraz grip var bende rahatsizim uyumaliyim, dinleneyim biraz...öptüm sizleri..ii günler

hehehe bende işve cilveyle ev aldırdım şimdi şu zam muhabbetinden çıkarsam işten koçişe bırakıcam borçları hahahahaha

kızlar ben kaçıyorum arada uğrarım yine yemek yapmam lazım hadi sizde yapın yemekleri geliriz yine öpüldünüzzz

nohutlu pilavım benim
yemek yapmaktan kaçış yokkk
benim bugün belli ama sizinde fikirleri alınca diğer günler için iyi oluooo

ben karnıyarık pilav salata yapcam bugün çıktım ben kızlar öpüldünüz yapınca dönerim yine

tabıkı öyle cicim bende alışverişe gitmek isteyince iki cilve of pof der ama sende benım istedigime hayır demiyeceksinder kabul eder bende ederım...
istedigi şey hep bellıdır zatenkaydirigubbakcemile

Bütün erkeklerin istediği şey aynı galiba sadece kendi arasında sınıflara ayrılıyo delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bende buzluktan çıkarmıştım taze fasülye tapıcam,yoğurt çorbası oğluşumla bunlar bize çok bile...
ama daha erken şimdi kendime bi kahve yapıyımda içeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…