Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

eed canım senle 1 gun war aramısda..ya bende burda okudum ole bıseyı..

yumurta yerlesmesıu kanamasımı ne ole bıseydı:)

inşallah öledir canım benim
ben pek düşünmemeye çalışıom ama olduğu kadar işte bizim senle durumumuz 2 hafta sonra belli olur.
gün saymıorum :
3 aydır korunuoduk ya biz bu ay korunmayı bıraktık o yüzdend de heycaanlıyım ascık

tatlım ben şimdi çıkıorum arasıra bakmaya çalışcam.akşamları benimkkii bilgisayarı kıskanıooooo

:) yok canım ya genelde 1 guna arayla doktorlarda ole dıo zate:) soguk havalar ufo yakıorum bıde ben oyuzden yıkanmaya falan usenıoprum cıok

sen??

:) yok canım ya genelde 1 guna arayla doktorlarda ole dıo zate:) soguk havalar ufo yakıorum bıde ben oyuzden yıkanmaya falan usenıoprum cıok

sen??

gün aşırı; 1 gün arayla oluo canım.bende dediiğin gibi bi dolu bi boş çalışıorum

iyi değerlendir.iyi çalış örtmen kızmasın taaaam mııııııııııı

:) kocam ıste gece 1 de gelcek olabılr bu aksam..odevımı yaptım da sımdık uygulamaya gecıosss deneylerlee bakalım deneyın sonucu 14unde bellı olcak:):):):):):

inşallllaaah yaa bakcaz artık sonuçlaraaaaa
kaçtım ben canımcııım

nohutlu pilavıma bakmaya girebilirsem girerim bi araaaaaa
iyi gecelerrr

ya kızlar çok enteresan test çubugu hafif kırmızılaştı çok umutlandım kam testinde negatif çiktı ama 6 dk testin sonucunu verdiiler bize ya dogrumudur sizce..

hastaneden çıkışta nöbeti eczaneye gittik yeni test almaya eczacıya sorduk 6 dk çıkan sonuç dgru olurmu dedik oda o polı klınıge pek güvenmedigini söledi dogru olmayabilir dedi. diger testi yptım şimdi tek çizgi beklıyorum belkı sonrdan çıkarmı diye.. of ya görüceksiiz nasıl uçarak gittim ya çok ümitlenmiştim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…