Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım bekle bı gun daha bakalım yarın sabah yaparsın pskılolojık de adet olammıs olabılırsın ama hamısde de olabılırsın canım..yarın sabah yap bıdaha test...polıkınlıkler bu sattte kan tahlılı yapıomu??haberım yoktu benım..

ole bıse olursa bende gıderım polıkınlıge

ben çıktıktan sonra resim eklemişsiniz banane yaa bende istiyorum ben varken ekleyin hatta hep aynı anda ekleyip birbirimizi görüp silelim opuyorumnanaktan

valla bizim burdakı yapıyo ama dedim ya 6 dk gelen cevap ne kadar dogrudur bilmiyorum selcan çok cnm sıkıldı ya çok umutluydum...

benm resım orda zate bebem kendı sayfamadada war hem onun ayarları war arkadaslarr arkadaslardan baska kımse gırıp goremıo

o zman kan tahlılınde bısey war dewlet hastanesınde bıle acıl kadın dogumda yarım sattae zor gelıo boswer takma kafana yıne test yaparsın canım

ya benm profılıde ben albumolustursdum..orda secenekler war sadece ırtıbattakıler gorsun dıe ben onu ısaretledım yanı mısafırler falan goremıcek yada arkım oolmayanlar

Azize abla kafam çok karıştı testlerle kafayı yıycm birazdan ya

dur canmm sakin ol tatlımm...iki çizgi çıkmadı mı? canmm.
kendini yıpratma nolur :teselli: daha adet günün bile geçmedi bi bekle bakalım belkida geç döllenme oldu tatlışımm yerimseniben

azıze bana da bugun noldu bılıomusun cıcege soledım ...cok az bı leke geldı benden hanıdıolar ya yumurtalıga yerlesmeden once bı kanama olurmus herkes de dııl tabıuı acaba ole bısemıdır??

azıze bana da bugun noldu bılıomusun cıcege soledım ...cok az bı leke geldı benden hanıdıolar ya yumurtalıga yerlesmeden once bı kanama olurmus herkes de dııl tabıuı acaba ole bısemıdır??

hımm evet yerleşme lekesi yada kanaması diyolar...bu son hamileliğimde banada olmuştu açık kırmızı pembemsi gibi lekeler oluyodu.hadi hayırlısı olsun canmm...:lepi:

ayyy bende test yapsam cıkarmı kız??? daha adetıme war ama:) ay ole demen bıle yettı yafss:):):):):

ayyy bende test yapsam cıkarmı kız??? daha adetıme war ama:) ay ole demen bıle yettı yafss:):):):):
nekadar var canmm gününe?ben 4gün kala yapmıştım ikinci çizgi çıktı ayy allahım çok güzel bi duygu :Saruboceq:
haklısın zıze abla ama ben çok sabırsızım ya ondan panık oldum yine

seni anlıyorum bebişim allah hayırlısını versin canmm :Saruboceq:

:ecrin_bebek: gelsin bebişlerimizz :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…