Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sabahlarida kalabalik oluyomu burasi?
sanirim benimde cikma gerek, gelmemle gitmem bir oldu ama en azindan sizi tanidim. bundan boyle burdayim, gorusmek uzere....

Allah lardan korusun topigi

kizlar hamile kalmak icin kur falan yaptinizmi veya yapiyonuzmu? ben bu ay bal corekotu tarcin yaptim ama cok umutsuzum:gitme:

yok tatlım yaa ben hiç kür yapmadım yapmamda erhal...ben korunmadığım ilk ay hamile kaldım canmm hiç kür falanda yapmadan...kısmet canmm

ayy kızlar koptum yine ben, kocişe vakit ayırdım biraz ya benim gibi akıllısı yoktur he sevgililer günü için aldığım hediyeyi dayanamayıp şimdi verdim kaydirigubbakcemile3 çatlağım ben vallahi ama çok sevindi canım ya kıyamam olsun bişy daha alırım napim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

senide göreyim tatlımm hadi sende ekle resim kaydirigubbakcemile5

herkes çıkmış ama ya :kedi: tüm kızların topikte olduğu bi gün ekliyim canımcım olurmu şimdi tekrar ekle -sil yapmıyım sositososito eklerim ama söz :dance:

evet yaa herkezin işi var herhal. sen nerelerdeydin hııı yoksam çalışmanmı vardı :kedi:

gelsin minik kuşlarr

slma.s. benide ekleyin şubatın 21 i adetim inşallah olmaz hamile olurum:ecrin_bebek: dua edin banada ....:1hug:

insan tek olunca çok iştahlı yıyemıyor grçekten ama annemlerde falan maşşallahım var ynı pazar kahvaltısından hiç bahsetmıyeyım hatta ama tek olunca cık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…