geçmişi okudunuzmu bılmıyorum da düz ben test yaptım bekledıkten sonra iknci çizgi silik çıktı bizde polıklınıge gip kn testı yaptırdık inanırmısınız 6 dk sonra sonucu verdıler benım kafamı sulandırdıgı için inanmadım bilemiyoum eczacıya sorduk oda bu kadar kısa sürede belli olmaz zaten o polıklınıgı tavsıye etmıyorum dedi....fisfisfis
okudum canım.bence 2. çizgi çıktıysa bbebiş vardır.
benim öle olmuştu baya geç çıkmıştı 2. çizgi silikti ama bebiş çıktı kantestinde.
kısa sürede yapılan kan testi die çıkmamıştır die düşünüorum
geçmişi okudunuzmu bılmıyorum da düz ben test yaptım bekledıkten sonra iknci çizgi silik çıktı bizde polıklınıge gip kn testı yaptırdık inanırmısınız 6 dk sonra sonucu verdıler benım kafamı sulandırdıgı için inanmadım bilemiyoum eczacıya sorduk oda bu kadar kısa sürede belli olmaz zaten o polıklınıgı tavsıye etmıyorum dedi....fisfisfis
kız çiçek tıkınmaktan bizi ihmal ediyon doymadın mı daha
akşam ikinci testide aldım yaptım onda tek çizgi ama offf bilmiyorum belırsızlık çok sinir bozucu yasenağlama
6 dk mııakannehirakannehir
vardır onda bişii . en az 1-2 saat die bılıyorumda..
test olsaydı sabahki net olurdu yaaa
bugün gelen testi yarın sabah yap bnce
çiçek eşmin işyeri eve çk yakın getirdi şimdi o. testı yaptım ama ok cnm tek çizgisenağlama
hayırlısı olsun tatlımm... :1hug:
madem negatif ozaman adet olalım dimi ya böyle beklmek çok sinir bozucu eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?