Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

arkadaşlar çok güzeliz heppimizzz maşallah topiğe
ama ben silemiom yaaaaaaaa
korktum vallaaa
kıs yakamoz edit tıklayınca eklenti çıkmıooo
anlatsana.
yada azizeee ablaaa sen sillll

korktum vallaaa
anlatsana.

tatlım ben senden alıntı yaparsam silebiliyom...
alıntı yapmadım canmm.sen editten silicen tatlış korkma silinir mutlaka bi şekildeyerimseniben

korktum vallaaa
anlatsana.

kıs editi tıklayınca tekrar eklenti eklmek için tıklaıgın ataç varya ona tıkla ( yukarıdaki ataç sembolüne tıkla) eklentinin karşısında sil çıkar zaten :1rolleyes:

ama abla edıt e tıklayınca sadece msj çıkıo eklenti çıkmıo ki silim.
sen alıntı yapamıomusun

benalıntı yaparın ama sadece ben alıntı yaptığımı silerim seninki yine durur canmm yaa...neden silemedin ki noldu acaba alla allahhhhhhhh

ya çiçekcim şimdi silince anladım problemi edite tıkladıktan sonra bide editin yanın da gelişmiş düzen butonu var ona tıklıyosun o zaman mesaj penceresinin altında kırmızıyla yazılmış eklenti ismi olacak ordaki eklenti ekleye tıklayınca sil çıkıyo sile tıklayıp öyle siliyosun

azıze abla dün moralım çok bozuldu ya ikinci çizgiyi hafif görünce tamam oldu dedim ama ..... bu sabah yine yaptım yine ikinci çizgi var ama çoook belırsız

kıs editi tıklayınca tekrar eklenti eklmek için tıklaıgın ataç varya ona tıkla ( yukarıdaki ataç sembolüne tıkla) eklentinin karşısında sil çıkar zaten :1rolleyes:

kıs yaptım ama gelişmiş ayar varya ordan yaptım.edite tıklayınca direk eklenti çıkıo sandım

kızlarr ben şimdilik çıkıyomm alışverişe gidicemm...daha sonra görüşürüz.

evet yaaaaaaaaa
sen bana yanlış anlatmışsın tırstım burda
rahatladım şimidddd canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…