Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Eki Görüntüle 35329

Son düzenleme:
anammmm nasıl tatlıymışsın yaw yaren maşallah çok duru masum bi güzelliğin var

örtmen gelmiş.
örtmenim silerse bende ekleyim
yakamoz senin anlattığını anlamadım.
eklenti kaldır nerde var

hmm esmer güzeliyim diyosun yani ben baya beyazım ama esmerleri daha çok beğenirim daha güzel oluyolar akliniali rimsmile

bende çok esmer diilim canımcımm kumralım ne çook beyaz ne çook esmer ama ten olarak açık kumral diyebilirim çok koyu diil tenimm ama ben halimden memnunum amannn canımm yaff alan almış zatiii demiii

örtmen gelmiş.
örtmenim silerse bende ekleyim
yakamoz senin anlattığını anlamadım.
eklenti kaldır nerde var

kız eklemeden göremezsinki resmi ekledin ya şimdi sileceğin zaman aşağıdaki edit var ya ona tıklıyosun ( mesajı düzenlemek için yapıyoruz ya ) sonra mesajın altında eklentiler var ( eklediğin resimler eklenti diye geçiyo aşağıda ekleyince görebilirsin ) eklenti ekleye tıklıyosun tekrar küçük bi pencere açılıyo eklentinin karşısında sil butünu var ona tıklıyosun siliniyo ( canım uzun anlattığıma bakma çok basit bi iki tıklamayla bitiyo )

bende çok esmer diilim canımcımm kumralım ne çook beyaz ne çook esmer ama ten olarak açık kumral diyebilirim çok koyu diil tenimm ama ben halimden memnunum amannn canımm yaff alan almış zatiii demiii

Bencede beğenen beğenmiş zaten sırnaşık şey ne mezunusun canım kep vardı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…