birbucuk senelik evliyim canim ben. 3 aydir bebk icin ugrasiyoruz. ondan once doktora gitmistim bir sorun yoktu ama 2 ay olmadi. bu ay bakalim kismet iste bekliyorum. calismiyorum bu arada ve yurtdisinda yasiyorum.
sende kisacik anlatirmisin?
birbucuk senelik evliyim canim ben. 3 aydir bebk icin ugrasiyoruz. ondan once doktora gitmistim bir sorun yoktu ama 2 ay olmadi. bu ay bakalim kismet iste bekliyorum. calismiyorum bu arada ve yurtdisinda yasiyorum.
sende kisacik anlatirmisin?
pisoncum hoş geldin canım.
erken girince bizim gibi kalkamıon işlerde beklioo canım.yayılıoruz burda
ne esmeri kız kmralım ben resimde öyle çıkış herhal... hatta sarışın diyenler bilem var saçlarım fındık rengi diye
resimde esmer görüküyodun kız ne bilem :sm_confused: başka resim koydugunda daha net görürüz bizde :kedi:
ne yayılması cıcım elektırık gittiginde kalktım toz aldım paspas ettım halımı silkeleim balkonumu yıkadım bılaşık makınemı çalıştırdım banyomu temızledım daha yazammı-tatlicadiarzu-
bende anlatım buarada
bende 1,5 yıllık evlim.3 kere hamile kaldım.bebişlerimin kalbi duruo 2 haftalıkken.
bu ay 4. için çalışmalara başladık.3 aydır korunuodum.testler yapıldı sadeece düşük değerde kan pıhtılaşması çıktı
bu beişte kan sulandırıcı iğneler başlıcaz.kalbi durmasın dieee.
15 güne kadar hamile olup olmadığım belli olur hala çalışıoz canımcıım
niye uzun anlatsam dinlemezmisinopuyorumnanaktan
ben 1 yıllık evlıyım cnm 3 ay önce kalbı durdugu için 10 hftalık bebegimi kaybettım kurtaj oldum şimdide çırpınıyoz işte geçen ay olmadı bu ay da günüm geçti test yapıyom çok silik çizgi çıkıyo nasip bakalım inş. olur ben istanbuldayım bu aradaolumunekankayizsmile
kociş geldi dedim ya siz beni unutun hemen :dilcikar: bişeyler hazırladım beyefendiye ders çalışmaya ağırlık verecem yaa bundan sonra daha seyrek girecem nete mecburen yoksa yanarım, kpss beni bekliyooo senağlama
benım kuzenımın eşide hamılelıkte igne kullndı canım kolundan bacagındn ve karnından vuruyordu kendi... 9 ayın sonunda da benım albumumdekı o sıpa oldu işte
ne yayılması cıcım elektırık gittiginde kalktım toz aldım paspas ettım halımı silkeleim balkonumu yıkadım bılaşık makınemı çalıştırdım banyomu temızledım daha yazammı-tatlicadiarzu-
oncelikle gecmis olsun canim cok zor gunler gecirmissindir eminim, Allah kimseye boyle bir aci yasatmasin:Saruboceq:
ama en azindan hamile kalabildigini biliyon, en kisa zamanda gelir bebisin insallah. ama zaten silik cizgin cikmis senin bu da birsey oldugunu gosteriyo zaten, gec dollenme olmustur belkide, birkacgune koyulasir o cizgi. hadi bakalim hayirlisi.
bu arada sayfalarca yaz ben okurum canim cokta hosuma gider, ama kim kac kez yazdin burda ondan dedim kisaca yaz, yanlis anlama sakinzemuszemus
ne hamarat bayanlar varmis bu topikte boyle
bende anlatayim bu sabah cok gec uyandim, sonra arkadasim geldi kahve ictik ben bilgisayarin basina oturdum ve hala hic birsey yapmadimnaniknanik
ne hamarat bayanlar varmis bu topikte boyle
bende anlatayim bu sabah cok gec uyandim, sonra arkadasim geldi kahve ictik ben bilgisayarin basina oturdum ve hala hic birsey yapmadimnaniknanik
bende anlatım buarada
bende 1,5 yıllık evlim.3 kere hamile kaldım.bebişlerimin kalbi duruo 2 haftalıkken.
bu ay 4. için çalışmalara başladık.3 aydır korunuodum.testler yapıldı sadeece düşük değerde kan pıhtılaşması çıktı
bu beişte kan sulandırıcı iğneler başlıcaz.kalbi durmasın dieee.
15 güne kadar hamile olup olmadığım belli olur hala çalışıoz canımcıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?