Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

birbucuk senelik evliyim canim ben. 3 aydir bebk icin ugrasiyoruz. ondan once doktora gitmistim bir sorun yoktu ama 2 ay olmadi. bu ay bakalim kismet iste bekliyorum. calismiyorum bu arada ve yurtdisinda yasiyorum.
sende kisacik anlatirmisin?

niye uzun anlatsam dinlemezmisinopuyorumnanaktan
ben 1 yıllık evlıyım cnm 3 ay önce kalbı durdugu için 10 hftalık bebegimi kaybettım kurtaj oldum şimdide çırpınıyoz işte geçen ay olmadı bu ay da günüm geçti test yapıyom çok silik çizgi çıkıyo nasip bakalım inş. olur ben istanbuldayım bu aradaolumunekankayizsmile

birbucuk senelik evliyim canim ben. 3 aydir bebk icin ugrasiyoruz. ondan once doktora gitmistim bir sorun yoktu ama 2 ay olmadi. bu ay bakalim kismet iste bekliyorum. calismiyorum bu arada ve yurtdisinda yasiyorum.
sende kisacik anlatirmisin?

bende anlatım buarada
bende 1,5 yıllık evlim.3 kere hamile kaldım.bebişlerimin kalbi duruo 2 haftalıkken.
bu ay 4. için çalışmalara başladık.3 aydır korunuodum.testler yapıldı sadeece düşük değerde kan pıhtılaşması çıktı
bu beişte kan sulandırıcı iğneler başlıcaz.kalbi durmasın dieee.
15 güne kadar hamile olup olmadığım belli olur hala çalışıoz canımcıım

pisoncum hoş geldin canım.
erken girince bizim gibi kalkamıon işlerde beklioo canım.yayılıoruz burda

ne yayılması cıcım elektırık gittiginde kalktım toz aldım paspas ettım halımı silkeleim balkonumu yıkadım bılaşık makınemı çalıştırdım banyomu temızledım daha yazammı-tatlicadiarzu-

benım kuzenımın eşide hamılelıkte igne kullndı canım kolundan bacagındn ve karnından vuruyordu kendi... 9 ayın sonunda da benım albumumdekı o sıpa oldu işte

kociş geldi dedim ya siz beni unutun hemen :dilcikar: bişeyler hazırladım beyefendiye ders çalışmaya ağırlık verecem yaa bundan sonra daha seyrek girecem nete mecburen yoksa yanarım, kpss beni bekliyooo :çok üzgünüm:

oncelikle gecmis olsun canim cok zor gunler gecirmissindir eminim, Allah kimseye boyle bir aci yasatmasin:Saruboceq:
ama en azindan hamile kalabildigini biliyon, en kisa zamanda gelir bebisin insallah. ama zaten silik cizgin cikmis senin bu da birsey oldugunu gosteriyo zaten, gec dollenme olmustur belkide, birkacgune koyulasir o cizgi. hadi bakalim hayirlisi.
bu arada sayfalarca yaz ben okurum canim cokta hosuma gider, ama kim kac kez yazdin burda ondan dedim kisaca yaz, yanlis anlama sakinzemuszemus

kociş geldi dedim ya siz beni unutun hemen :dilcikar: bişeyler hazırladım beyefendiye ders çalışmaya ağırlık verecem yaa bundan sonra daha seyrek girecem nete mecburen yoksa yanarım, kpss beni bekliyooo senağlama

kız benc senı yarenle karıştırıyorum hep... tabıkı cnm gelecegin dha önemlı çalış derslerineboshayallersmile

ne hamarat bayanlar varmis bu topikte boyle
bende anlatayim bu sabah cok gec uyandim, sonra arkadasim geldi kahve ictik ben bilgisayarin basina oturdum ve hala hic birsey yapmadimnaniknanik

ben daha düşünmedim kıs ölesine bişeyler hazırladım kocacıma yemek yapmadım daha taze fasulye pilav salata olabilir yada mantar sote yapabilirim karar veremedim :bbo: üff ders te çalışmam lazım hiç canım istemiyo burda sohbet daha tatlı geliyo kaydirigubbakcemile3

yok şeker ya takılıyom sana....evet çok acı çektım haklısın ama rabbımın emrınden ötesi yalan...inşallah dediginiz gibidir ya hamıleyimdir bilmiyorum kan testınde çıkmayınca umuduu kestım ama bu sabah yaptıgım test de yine silik çıkınca umutlandım...:umursamaz:

bende anlatayim bu sabah cok gec uyandim, sonra arkadasim geldi kahve ictik ben bilgisayarin basina oturdum ve hala hic birsey yapmadimnaniknanik

hehe benden bi tane daha varmış topikte ne bi iş yaptım ne yemek kahvaltı yapıp pc başına oturdum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sen misafir bile agırladıgına göre evın topluymuş demekki cnm benım biraz tozluydu elektırık igidince fırsat bildim işte....sositososito

asagi yukari ayni zamanlarda evlenmisiz sanirim.
en azindan sorunun nerde oldugunu bulmussunuz canim, demekki kolayda hamile kaliyosun, bu sefer tutunur bebegin insallah sana siki siki.
bizde devam ediyoruz daha calismalara bakalim hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…