Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

okumuşsun canımcııım.
güzel dileklerin için saool
canım senin durumun bence henüz normal
6 ay olmazsa çaresine bakılmalı

ben de sadece evi topladım kızlar.
bu topik bizi fena sardıı bırakamıom
kalkıp yemek yapmam lazımmmmmm

sen misafir bile agırladıgına göre evın topluymuş demekki cnm benım biraz tozluydu elektırık igidince fırsat bildim işte....sositososito

genelde aksamdan toplu birakmaya calisiyorum evi, esim cok daginik ya kizlar. birde cadde ustunde oturuyoruz o kadar cok toz oluyoki anlatamam. yani ev toplu olsada hergun supurge yapmak zorundayim. yemek birde tabiki, bugun ne yapicagimi dusunmedim bile:)))

hemşiremisin gerçekten niye icra etmiyon meslegini cnm

okumuşsun canımcııım.
güzel dileklerin için saool
canım senin durumun bence henüz normal
6 ay olmazsa çaresine bakılmalı

evet 6 ay olmassa arastirmaya baslariz heralde canim. bebek icin karar verdigimizde doktora gotmistim hersey normaldi, kist falan yoktu, rahim temizdi yumurtalarimda normal olusuyodu. tabi hormon testleri ve esim ne durumda bilmiyorum. bu konulara girmeden once ne guzel takmiyodum herseyi, simdi herseyi arastirir oldum valla.

çok zor günler geçirdim canım yaaa
ama ssil baştan yaptım bu ay
çaresi bulundu ya tesellim o

rabbim çaresiz dert vermezmiş cnm rabbim yrdımcımız olsun.... kızlar yanlız bak bebiş haberini aldıktan sonra form u terketmeyin bozuşuruz heee hamıle oldugunu ögrenen gelmıyo bidaha ben sizi teyze yapcam ona göreopuyorumnanaktan

hemşiremisin gerçekten niye icra etmiyon meslegini cnm

evet hemsireyim canim ebe hemsiresi, ama kucuk biryerde yasiyoruz ve kanunlar cok degisik burda. zaten bir hastane var burda, birde hastanede yer acilmasi gerekiyor bas vurabilmek icin ama ben mezun oldugumdan beri hic yer acilmadi, beklemedeyim yani canim. bende bu arada bilgisayar kursuna gittim, ingilizce kursuna gittim simdi sinava giricem. birde burda bilgisayar diploman ve yabanci dilin yoksa ise bas bile vuramiyosun:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…