ben bakamıyom annemlerdeyiz annem atvdeki diziyi seyrediyo bende burada takılayım dedim ablamda geldi adanadan :danceşuanda bili izliyom valla sizide merak ettim bakıyım dedim iyiki gelmişim...
şaka mı yapıyon abla adetım 3 gün geçti ya:roflol:
AYYY INANAMIYORUM HALA YAakannehirazizem geldi bi hamiş haberi daha yuppiopuyorumnanaktan
GÖZÜN AYDIN CANIM SELAM SOYLE DERMİŞİMzemuszemusben bakamıyom annemlerdeyiz annem atvdeki diziyi seyrediyo bende burada takılayım dedim ablamda geldi adanadan :dancehh bugün keyfim yerine geldi
aaaaaaayy kaydirigubbakcemile3 ne şaşkınım beee kaydirigubbakcemile3
oooozaman sen kesin hamişsinnnnnn ohhhh geliyo yiyenimmm
canmm bende çok sevindim senin için güzel kuşum...ÇOK MUTLUYUM ÇOK ÇOK ÇOK HEPINIZI ÖPUYORUM NANAK DAN ŞIKKIDI ŞIKKIDI:dance:
ben bakamıyom annemlerdeyiz annem atvdeki diziyi seyrediyo bende burada takılayım dedim ablamda geldi adanadan :dancehh bugün keyfim yerine geldi
azize haberi duyunca şaşırdı nohutlu pilavcım
canmm bende çok sevindim senin için güzel kuşum...
ohhh negüzel benimde kız kardeşim geldi dün gece 3 e kadar oturduk valla...
:roflol::roflol::roflol::roflol:CİDDİ SÖLEDİN Mİ KIZablamında selamı var nohutlu pilavcım onunda canı çekti pilav şincik
:roflol::roflol::roflol::roflol:CİDDİ SÖLEDİN Mİ KIZ
AYYY CNM YA YAPIM DE GÖNDEREM BENcokacimcoook
burda hamile olupta burayı bırakmak yok hııııı ona göre...burda hamileliğimizide geçircez hepbirlikte koca koca göbüşlerimizin resimlerini koycaz...
İNŞALLAH O GÜNLERİ GÖRİM BIKTIRCAM SİZİ YETER BE NOHUTT GÖBEGİNİ GÖRMEK İSTEMİYOZ DİCENİZ ARTIK:lepi:burda hamile olupta burayı bırakmak yok hııııı ona göre...burda hamileliğimizide geçircez hepbirlikte koca koca göbüşlerimizin resimlerini koycaz...
benim kuru sıkı çıktı ne gelen var nede başka bişi hehehehe sanırım yarı yıl tatiline girdi benim kırmızılar kendini öğrenci sanıyo bilmiyorumkismile
İNŞALLAH O GÜNLERİ GÖRİM BIKTIRCAM SİZİ YETER BE NOHUTT GÖBEGİNİ GÖRMEK İSTEMİYOZ DİCENİZ ARTIK:lepi:
YA SENİNKİNİDE OLUMLU Bİ SONUCA BAGLAYALIM NOLURRRR ALLAHIM NOLURRRR:Saruboceq:
allahtan ümit kesilmez kuşum ya allahtan ne bende ne eşimde bi problem var eşimin arkadaşının ameliyat olması lazımmış sperm varmı yokmu kontrol edilecek çok şükür allahımıza sağlığımz yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?