Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azizem geldi bi hamiş haberi daha yuppiopuyorumnanaktan
AYYY INANAMIYORUM HALA YAakannehir
ben bakamıyom annemlerdeyiz annem atvdeki diziyi seyrediyo bende burada takılayım dedim ablamda geldi adanadan :dancehh bugün keyfim yerine geldi
GÖZÜN AYDIN CANIM SELAM SOYLE DERMİŞİMzemuszemus
aaaaaaayy kaydirigubbakcemile3 ne şaşkınım beee kaydirigubbakcemile3
oooozaman sen kesin hamişsinnnnnn ohhhh geliyo yiyenimmm

GELIYODUR DİMİ AZİZE ABLA BOŞUNA SEVINMIYORUMDUR DİMİ:1shok:

ÇOK MUTLUYUM ÇOK ÇOK ÇOK HEPINIZI ÖPUYORUM NANAK DAN ŞIKKIDI ŞIKKIDI:dance:
canmm bende çok sevindim senin için güzel kuşum...
ben bakamıyom annemlerdeyiz annem atvdeki diziyi seyrediyo bende burada takılayım dedim ablamda geldi adanadan :dancehh bugün keyfim yerine geldi

ohhh negüzel benimde kız kardeşim geldi dün gece 3 e kadar oturduk valla...

burda hamile olupta burayı bırakmak yok hııııı ona göre...burda hamileliğimizide geçircez hepbirlikte koca koca göbüşlerimizin resimlerini koycaz...

benim kuru sıkı çıktı ne gelen var nede başka bişi hehehehe sanırım yarı yıl tatiline girdi benim kırmızılar kendini öğrenci sanıyo bilmiyorumkismile

burda hamile olupta burayı bırakmak yok hııııı ona göre...burda hamileliğimizide geçircez hepbirlikte koca koca göbüşlerimizin resimlerini koycaz...

kızlar yok benden hayır yok ben sizin haberlerinizi bekliycem allahım tez zamanda hamiş haberlerinizi vermeyi nasip etsin

İNŞALLAH O GÜNLERİ GÖRİM BIKTIRCAM SİZİ YETER BE NOHUTT GÖBEGİNİ GÖRMEK İSTEMİYOZ DİCENİZ ARTIK:lepi:
benim kuru sıkı çıktı ne gelen var nede başka bişi hehehehe sanırım yarı yıl tatiline girdi benim kırmızılar kendini öğrenci sanıyo bilmiyorumkismile

YA SENİNKİNİDE OLUMLU Bİ SONUCA BAGLAYALIM NOLURRRR ALLAHIM NOLURRRR:Saruboceq:

Ben Şımdı gebelık bÖlumune bı konu aÇayım da bakım bu Şekılde kan sonucu alan varmı varsa sonucu ne olmuŞ gelıyom bekleyın benı kaybolmayın sakın bır yere

serap cım öyle söyleme tatlım hiç belli olmaz yarın öbürgün bi haber verirsin belki bizeeee

allahtan ümit kesilmez kuşum ya allahtan ne bende ne eşimde bi problem var eşimin arkadaşının ameliyat olması lazımmış sperm varmı yokmu kontrol edilecek çok şükür allahımıza sağlığımz yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…