Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nohutlu pilavım geçen sene başı benim değerlerim 16.9 çıkmıştı bu doktora gösterdiğimde hamileymişsin ama sonra düşmüş dedi benim adetim gelmişti bi kaç gün sonra

değerler giderek yükselir canım telaşlaşma geç döllenmedir benim oan gittiğim doktor yoktur gebelik dedi ama muayne bile etmedi acile gittiğimde direkt yatış verdiler ameliyatla alıcaz dediler

mirange eger hamıle isem bende oraya gitmeyı düşünüyorum....
Azize abla tekrar ismini yazarmısın unuttum ya...

yazarım tatlımm...avcılar hospital dr.adı:nil bilgen...canmm sadece cuma günleri randevu alınıyo hafta içi bi güne veriyolar. ssk lıysan saat 4le 5arası gidiyosun.
ssk yoksa saat 15:00 a kadar bakıyo.

AYYYY öylede olabılır mı ya benımkı...

yok yok olmaz kuşum benim acayip sancım vardı öyle böyle bişi değil hiç sıkıntı yapma bu konuda geç döllenme seninki canını sıkmak için demedim o değerde bile hamiş oluyosun hatta bazı doktorlar 3 ü bile hamiş sayıyor içini refah tut:lepi:

yazarım tatlımm...avcılar hospital dr.adı:nil bilgen...canmm sadece cuma günleri randevu alınıyo hafta içi bi güne veriyolar. ssk lıysan saat 4le 5arası gidiyosun.
ssk yoksa saat 15:00 a kadar bakıyo.

hımm o saatlerde bakalım uygun olucammı ozamana kadar gelen giden olmazsa o saatlerde de randevu alamazsam normal muayne olurum

inşallah cnm zaten evınemıyorum inan emın olamıyorum bırturlu....
Azıze abla çok teşekkür ederim yazdım bilgileri

azize ablacım senı de öpüyorum bende kaçım artık karışık duygular içindeyi herhal ....
görüşürüz yarın bi aksılık olmasa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…