Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ne zamn kaçtımmmm ki
BEN GELDIM SEN ÇIKTIN ŞİMDİ GİRDİN İŞİN Mİ VARDI CNM ONUN İÇİN DEDİM
canımmmmm yaaa çoook sevindimmmm bitanemmm artık bundan sonra rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsinnn benimde boş gebelikte değerimm 18,2 iydi ama dr.um değerin çok düşük boş gebelik olabilir kendine dikkat et demişti hakikatenn öğrendikten 4 gün sonra kürtajjjj maleseffff ama seninki geç döllenmedir canımmmm yaa tekrardan hayırlııı olsunnn kendinee çoook dikkat ettt :lepi:

YA BEN ŞU KIMYASAL GEBELIK DİYOLAR YA ONDAN DA KORKUYORUM YA BİLMİYORUM YARIN IKIYE KADAR BENI ÇEKECEKSINIZ ARTIK BENIM TEREDDÜTLERİM BİTMEZ:uhm:

BEN GELDIM SEN ÇIKTIN ŞİMDİ GİRDİN İŞİN Mİ VARDI CNM ONUN İÇİN DEDİM

YA BEN ŞU KIMYASAL GEBELIK DİYOLAR YA ONDAN DA KORKUYORUM YA BİLMİYORUM YARIN IKIYE KADAR BENI ÇEKECEKSINIZ ARTIK BENIM TEREDDÜTLERİM BİTMEZ:uhm:

tabi bitanem çekmek ne demek o nası söz öleee bitanemmm bak bugun cuma rabbime bol bol dua ett canımm rabbim korusunn boş gebeliğimdee dr.umm bana değerin çok düşük dediğindee valla mmkün olduğuncaa abdestli yatıp kalktımm sürekli rabbim hakkımda hayırlısını ver diye diye gezdim ve 3 gün sona kürtaja girdimm eğer kürtaja girmesem geçen düşüğümden içerde parça kaldığı için ben zehirlencekmişimm rabbimm çokk büyükk her zaman hakkında hayırlısını versinnn canımm sen ona güven içini rahat tutt

nohutlu pilavımm canımmm biliyorumm çok heyecanlısınn ama bebişşşinnn seninlee bitanemm sen hep buna inan olumsuz düşünme tatlımm

inşallah sırayla duyarız inşallah peşine mirageden sonraaaa tabiki sendennnn canımmm bu mübarek cuma günlerinde rabbim dualarımızı kabul etsinn

AMİNNNNNNNNNNN....
RABBİM BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN EN GÜZEL VAKTINDE ETTIGIMIZ DUALARIN HEPSİNİ KABUL ET YARABBİM..YUVAMIZI HUZURSUZLUKTAN AİLEMİZİ HASTALIKTAN KORU YARABBİM...BU TOPIK DE LISTADE SIRALI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN HAMILELIK HABERLERİNİ TEZ ZAMAN DA DUYUR BİZE YARABBİ... VE SAGLICAKLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ET RABBİM...SEN BİZE HAYIRLI EVLAT VE HAYIRLI BİR GELECEK NASİP ET YARABBİM.... AMINNNNN...

DİP NOT:hamış kaldıktan sonra bu topıc e ugramayanların bilgisayarını acıcık boz ALLAH ım ama acıcıksempatiksalakcinni

AMİNNNNNNNNNNN....
RABBİM BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN EN GÜZEL VAKTINDE ETTIGIMIZ DUALARIN HEPSİNİ KABUL ET YARABBİM..YUVAMIZI HUZURSUZLUKTAN AİLEMİZİ HASTALIKTAN KORU YARABBİM...BU TOPIK DE LISTADE SIRALI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN HAMILELIK HABERLERİNİ TEZ ZAMAN DA DUYUR BİZE YARABBİ... VE SAGLICAKLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ET RABBİM...SEN BİZE HAYIRLI EVLAT VE HAYIRLI BİR GELECEK NASİP ET YARABBİM.... AMINNNNN...

DİP NOT:hamış kaldıktan sonra bu topıc e ugramayanların bilgisayarını acıcık boz ALLAH ım ama acıcıksempatiksalakcinni

aminn amminnn :Saruboceq: :Saruboceq:

yaaa resimlerin boyutundan galibaa olmadı.küçültüp eklemem lazım.
şimdi uğraşamıcam.bugün eklerim ama

AMİNNNNNNNNNNN....

kan sonucu neden o kadar geç çıkıyoo canımcımm

amiiiiiiiiiiiiiiin canımmmm.
nohudum ben seni görmedim ki.kimse yok die not attım çıktımm
hmmm ben görün sanım cnmmmmmkaydirigubbakcemile5
kızlar burda bugün bahar havası var çok güzel bi günnnn
burda da eh işte bi hava varboshayallersmile
tabi bitanem çekmek ne demek o nası söz öleee bitanemmm bak bugun cuma rabbime bol bol dua ett canımm rabbim korusunn boş gebeliğimdee dr.umm bana değerin çok düşük dediğindee valla mmkün olduğuncaa abdestli yatıp kalktımm sürekli rabbim hakkımda hayırlısını ver diye diye gezdim ve 3 gün sona kürtaja girdimm eğer kürtaja girmesem geçen düşüğümden içerde parça kaldığı için ben zehirlencekmişimm rabbimm çokk büyükk her zaman hakkında hayırlısını versinnn canımm sen ona güven içini rahat tutt
evet cnm en önemlısı o zaten herşeyin hayırlısı inşallah...:Saruboceq:
ben foto eklicektim ekleyimde gelim tamam mıkızlar
beklıyozzzzz:1shok:
nohutlu pilavımm canımmm biliyorumm çok heyecanlısınn ama bebişşşinnn seninlee bitanemm sen hep buna inan olumsuz düşünme tatlımm
elımde degıl kı canım ya bı yarın olsun hyrılısı ileboshayallersmile
nohutlu pilavımm sen nerdesinn kısss
burdayım kısssss yetışemıyom sizr:hulya:

yaaa resimlerin boyutundan galibaa olmadı.küçültüp eklemem lazım.
şimdi uğraşamıcam.bugün eklerim ama
ugras kısımmm beklıyozz burdaa
kan sonucu neden o kadar geç çıkıyoo canımcımm

canım test sonucu dun bellı oldu zaten dr dediki çok hafif pozitiflı çıktı dedi..bunu labaratuar a gönderip sayısal sonucunu ögrenelım dedi... büyük ihtmal gebelık var dedi olmasa o pozitiflikde çıkmaz dedi... bende dedim evde yaptıgım testlerdede aynı çıkıyo dedim tamam dedi dogrudur sayısal degerını ögrenelım içiniz rahat etsın dedi.... hayrılısı artık cnm

kıslarrr ben bi yarımm saatliğine ortalığı toplamak için müsaade istesemm dünden beri toplamadım dağıldıı da birasss yarımm saate dönerimm canlarımmm nohutlu pilavımmm bakk artık kendine çook dikkat ett öle kahvaltı yapmam falan yokk günlük sütünü içeceksinnn tamammm hadiii çoook öptümmm

Back
X