- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİNNNNNNNNNNN....
RABBİM BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN EN GÜZEL VAKTINDE ETTIGIMIZ DUALARIN HEPSİNİ KABUL ET YARABBİM..YUVAMIZI HUZURSUZLUKTAN AİLEMİZİ HASTALIKTAN KORU YARABBİM...BU TOPIK DE LISTADE SIRALI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN HAMILELIK HABERLERİNİ TEZ ZAMAN DA DUYUR BİZE YARABBİ... VE SAGLICAKLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ET RABBİM...SEN BİZE HAYIRLI EVLAT VE HAYIRLI BİR GELECEK NASİP ET YARABBİM.... AMINNNNN...
DİP NOT:hamış kaldıktan sonra bu topıc e ugramayanların bilgisayarını acıcık boz ALLAH ım ama acıcıksempatiksalakcinni
ya ben geldim siz çıkmışsınız ama ya :gitme: Neyse birazdan çıkmam lazım benimde :kedi:
aaa olmadı ama ateş almayamımı geldin
canım dışarı çıkmam lazım daha duş alcam saçlarımı fönliycem hazırlanacam derken çok geç olacak o yüzden çıkmam lazım dedim ama net başından ayrılamıyorumda yerimseniben
HİHİHİ O SÜSLEN BAKALIM zemuszemus:lepi:
makyajsız çıkmam dermişim kaydirigubbakcemile3 yok canım bi iki rutüş yapcam sadece :jeyyar:
BENİM YÜZ 14-15 YAŞINDAKİ ERGENLER GİBİ OLDU BU AY ÇOK SİVİLCELENDİM MAKYAJ YAPMIYOM O YÜZDEN kafamçokkarıştısempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan
Slm azİzem
Stresten bende de aynısı oldu bu ay, hiç çıkmayan sivilceler bu ay birden hucüm etti adetten önce :bbo: sende de stresten olmuştur canım takma hiçbişeyi kafana ben bu ay hamilelikle bozmuştum yok akıntı takibi yok ovülasyon testleriyle yumurtlama takibi sonra adet yaklaştı acabalar adet gecikti niye gecikti derdi :gitme: sonra bi sürü sivilce çıkar tabi yerimseniben Allahtan geçti şimdi hepsi kalmadı fondoten falan kullanmadığın sürece bişy olmaz canım sivilce olsada göz makyajıyla kurtarıyorum ben sositososito pudra kullanıyosan yağ içermeyenlerden kullandınmı bişycik olmaz laelaelaelaelae seviyorum makyajı lülülülülülü :dance: