Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

AMİNNNNNNNNNNN....
RABBİM BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN EN GÜZEL VAKTINDE ETTIGIMIZ DUALARIN HEPSİNİ KABUL ET YARABBİM..YUVAMIZI HUZURSUZLUKTAN AİLEMİZİ HASTALIKTAN KORU YARABBİM...BU TOPIK DE LISTADE SIRALI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN HAMILELIK HABERLERİNİ TEZ ZAMAN DA DUYUR BİZE YARABBİ... VE SAGLICAKLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ET RABBİM...SEN BİZE HAYIRLI EVLAT VE HAYIRLI BİR GELECEK NASİP ET YARABBİM.... AMINNNNN...

DİP NOT:hamış kaldıktan sonra bu topıc e ugramayanların bilgisayarını acıcık boz ALLAH ım ama acıcıksempatiksalakcinni

nohutlu pilavim bu mubarek cuma gununde rabbim dualarini kabul etsin:Saruboceq:
aksam girdim buraya okudum haberini ama sen yoktun diye bisey yazmak istemedim. smdide herkes cikmis. insallah canim bebisin seninledir ve gec dollenme olmustur ondan testlerde cikmiyo ve sonucun da dusuk cikiyo diyelim insallah oyledir. dualarimiz seninle. madem kimse yok bende cikayim sonra gorusuruz, optum hepinizi kizlar olumunekankayizsmile

yaaa bi gün giremedim neler olmuş nohutlu pilavımız hamilemiiiiiiii maşallah yaaa çooooooook sevindim ayyy inanamıyorum ne güze ne güzel sırnaşık şey mirage foto eklemiş cörmedim bennn başka kim ekledi söyleyin bakim

ya ben geldim siz çıkmışsınız ama ya :gitme: neyse birazdan çıkmam lazım benimde :kedi:

BENİM YÜZ 14-15 YAŞINDAKİ ERGENLER GİBİ OLDU BU AY ÇOK SİVİLCELENDİM MAKYAJ YAPMIYOM O YÜZDEN kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

Stresten bende de aynısı oldu bu ay, hiç çıkmayan sivilceler bu ay birden hucüm etti adetten önce :bbo: sende de stresten olmuştur canım takma hiçbişeyi kafana ben bu ay hamilelikle bozmuştum yok akıntı takibi yok ovülasyon testleriyle yumurtlama takibi sonra adet yaklaştı acabalar adet gecikti niye gecikti derdi :gitme: sonra bi sürü sivilce çıkar tabi yerimseniben Allahtan geçti şimdi hepsi kalmadı fondoten falan kullanmadığın sürece bişy olmaz canım sivilce olsada göz makyajıyla kurtarıyorum ben sositososito pudra kullanıyosan yağ içermeyenlerden kullandınmı bişycik olmaz laelaelaelaelae seviyorum makyajı lülülülülülü :dance:

Stresten bende de aynısı oldu bu ay, hiç çıkmayan sivilceler bu ay birden hucüm etti adetten önce :bbo: sende de stresten olmuştur canım takma hiçbişeyi kafana ben bu ay hamilelikle bozmuştum yok akıntı takibi yok ovülasyon testleriyle yumurtlama takibi sonra adet yaklaştı acabalar adet gecikti niye gecikti derdi :gitme: sonra bi sürü sivilce çıkar tabi yerimseniben Allahtan geçti şimdi hepsi kalmadı fondoten falan kullanmadığın sürece bişy olmaz canım sivilce olsada göz makyajıyla kurtarıyorum ben sositososito pudra kullanıyosan yağ içermeyenlerden kullandınmı bişycik olmaz laelaelaelaelae seviyorum makyajı lülülülülülü :dance:

YOK KIZ BENDE HALA ADETTE YOK Kİ HEHEHE ONUN STRESİ VAR MAKYAJDA KIŞIN PEK YAPMIYOM YA GÖZ KALEMİ RUJ FALAN İŞE GELİP GİDERKEN ZOR OLUYO bayanssulusmile

Back
X