- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
aaaaaa 2 tanemi var :bbo: aslında değiştirmek ıstıyorum nıckımı ama devamlı değiştirmekde istemıyorum
adet olmayan 2kere test yapıp negatif çıkan ve halaa bekleyen yaren buuuu :roflol::roflol:
oooo kaçkere hemde:roflol:
en son dün akşam kan testı yaptırdım düşük derecede pozitif dedei dr yarın kesin sonucu alıcam sekerrkaydirigubbakcemile2
aaaaaa 2 tanemi var :bbo: aslında değiştirmek ıstıyorum nıckımı ama devamlı değiştirmekde istemıyorum
adet olmayan 2kere test yapıp negatif çıkan ve halaa bekleyen yaren buuuu :roflol::roflol:
evet cnm bide yarenn06 mız varopuyorumnanaktanaaaaaa 2 tanemi var :bbo: aslında değiştirmek ıstıyorum nıckımı ama devamlı değiştirmekde istemıyorum
Allahın İznİyle pİlavcıĞımızı gÜn gÜn takİp edİcez bebİŞİnİn geŞlİŞİmİnİ annİŞİnİn gelİŞİmİnİ
canım adeti en son 12 gün geçen yarensin sen tememmm :kedi: hala olmadınmı canımm durum ne şimdi
olsun valla tatlım yaaa tadını çıkarın ohhhhhihoyyyt
evet cnm bide yarenn06 mız varopuyorumnanaktan
anacım bide yarencik var ya ben onu demiştim kaydirigubbakcemile3
selam kizlar bende geldim
evett canımmmm
olmadım halaa .. 14 gün oldu. bilmiyorumkismile
evet cnm bide yarenn06 mız varopuyorumnanaktan
ayyyyy yerımmm ben sizi yerimmmmmolumunekankayizsmile
inşallah hamıleysem gerçekten her gün göbüşümü göstercem size.... eee tabı sonrada siz bana gösterceksınız yoksa göstermem bak:umursamaz:
hoş geldın pısonkaydirigubbakcemile2
bu arada yaren e de cavap yazayım alıntı yaptım olmadı nıyeyse canım testlerım hep sılık çizgi çıktıı
Mirage maşallah ne güzel bi yüzün var elbisende çok hoşmuş hani senden hoş olmasın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ohhh ne guzelll o bar senın bu bar benım yaparsınız artıkın:sm_cool:resmine yorum yazdım bu aradaboshayallersmileKOÇİŞİ GELENE KADAR ABLAM BANA AİT HİHİHİHİHİ sempatiksalakcinni:lepi:
evet işte yarencık06 bende onu dıyom bebemmolumunekankayizsmileevet cnm bide yarenn06 mız varopuyorumnanaktan
anacım bide yarencik var ya ben onu demiştim kaydirigubbakcemile3
serapçım ben kardeşimi bugün uğurladım gitti :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?