Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aaaaaa 2 tanemi var :bbo: aslında değiştirmek ıstıyorum nıckımı ama devamlı değiştirmekde istemıyorum

adet olmayan 2kere test yapıp negatif çıkan ve halaa bekleyen yaren buuuu :roflol::roflol:

OZMAN BENDE YARENİM BENDE YARENİM BANA BEN BİR KERE TEST YAPTIM delikafadulden:sm_cool:

oooo kaçkere hemde:roflol:
en son dün akşam kan testı yaptırdım düşük derecede pozitif dedei dr yarın kesin sonucu alıcam sekerrkaydirigubbakcemile2

testlerde hep negatif mi çıktı...
hadi inşallahhhhh
bende bi kan testi yaptramadım ya gezmeye gittim ya misafir geldi.
pazartesi kesin yaptıcam bakalım düşükde olsa benımde pozitifdir belkii hihoyyyt

aaaaaa 2 tanemi var :bbo: aslında değiştirmek ıstıyorum nıckımı ama devamlı değiştirmekde istemıyorum

adet olmayan 2kere test yapıp negatif çıkan ve halaa bekleyen yaren buuuu :roflol::roflol:

canım adeti en son 12 gün geçen yarensin sen tememmm :kedi: hala olmadınmı canımm durum ne şimdi

evet cnm bide yarenn06 mız varopuyorumnanaktan
Allahın İznİyle pİlavcıĞımızı gÜn gÜn takİp edİcez bebİŞİnİn geŞlİŞİmİnİ annİŞİnİn gelİŞİmİnİ

ayyyyy yerımmm ben sizi yerimmmmmolumunekankayizsmile
inşallah hamıleysem gerçekten her gün göbüşümü göstercem size.... eee tabı sonrada siz bana gösterceksınız yoksa göstermem bak:umursamaz:

Mirage maşallah ne güzel bi yüzün var elbisende çok hoşmuş hani senden hoş olmasın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ayyyy biraz işim vardı kalktım ne çok sayfa geçmiş kızlarr yaa size yetişemiyom...

evett canımmmm
olmadım halaa .. 14 gün oldu. bilmiyorumkismile

kız niye bu kadar gecikti acep test de negatif belki kan da çıkar idrar testinde çıkmıyodur baktırsaydın ya nasıl duruyosun ben olsam ölürdüm meraktan sositososito

OLSA TÜKAN SENİN BACIM GÖBİŞ YOK ANAM BENİMKİ İLLAKEM UĞRAŞTIRCAM SENİ DİYO GEL BEBİŞİM GEL GEL GEL DİYOM YOK İLLAKEM BENİ KAZANMAK İÇİN ÇABA GÖSTERMEN LAZIM DİYOOO ANAM ŞİMDİKİ BEBİŞLERDE HİÇ LAFINI ESİRGEMİYOO :roflolTABİKİ ÜRRAMDA GÖRÜYOM)

KOÇİŞİ GELENE KADAR ABLAM BANA AİT HİHİHİHİHİ sempatiksalakcinni:lepi:
ohhh ne guzelll o bar senın bu bar benım yaparsınız artıkın:sm_cool:resmine yorum yazdım bu aradaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…