- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
ohhh ne guzelll o bar senın bu bar benım yaparsınız artıkın:sm_cool:resmine yorum yazdım bu aradaboshayallersmile
evet işte yarencık06 bende onu dıyom bebemmolumunekankayizsmile
GÖRDÜM KUŞUM YAZDIM BENDE YORUMUMU :lepi:Şeniz
yaren pison hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrr
kız niye bu kadar gecikti acep test de negatif belki kan da çıkar idrar testinde çıkmıyodur baktırsaydın ya nasıl duruyosun ben olsam ölürdüm meraktan sositososito
eee devır degışıyo kızım......OLSA TÜKAN SENİN BACIM GÖBİŞ YOK ANAM BENİMKİ İLLAKEM UĞRAŞTIRCAM SENİ DİYO GEL BEBİŞİM GEL GEL GEL DİYOM YOK İLLAKEM BENİ KAZANMAK İÇİN ÇABA GÖSTERMEN LAZIM DİYOOO ANAM ŞİMDİKİ BEBİŞLERDE HİÇ LAFINI ESİRGEMİYOO :roflolTABİKİ ÜRRAMDA GÖRÜYOM)
hoşbulduk azıze ablam nasılsın kardeşın gitmiş allah kavuştursunnnnŞeniznohutlupilavımmmm hoşgeldin canmm...
inşallah cnm inşallahhh:Saruboceq:eeeee oldu ozamannnn tebriklerr canımmmmmm:lepi:
SAOL TATLIM BENİM ALAYIM SANA DA ELBİSECAZIMDAN :lepi:
hosbulduk azizem. yorumunu daha yeni gordum tatlim cok tesekkur ederim canim benim
SAOL TATLIM BENİM ALAYIM SANA DA ELBİSECAZIMDAN :lepi:
hosbulduk azizem. yorumunu daha yeni gordum tatlim cok tesekkur ederim canim benim
yaren pison hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrr
evet nasıl duruyorum bende şaşırıyorum kendimee... olurum diye bekliyorum ümidim yok ya..
bide vaktim olmadı gezmeye gittim midafir geldı o yuzden. pazartesiye kadar olmazsam kesin yaptırcam. bugun giderim diyodum ablam gelcek çocuklarla oyuzden bugunde kaldı
çıtır çerezleeeeeeeeeeeeer,ben geldiiim
pison dun akşam nasıl geçtı tatlımm korktugun kadar kötu degıldı ınşallahboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
sağol canım gardrop kıyafet dolu ama benim gözüm hala vitrinlerde maymun iştahlıyım biras, kadın milleti işte kaydirigubbakcemile3
çiçeğem gelmiş hoşgeldin çiçekcik :1hug:
BAYAN OLMANIN İŞTE ŞARTLARI ELBİSE ARSIZI OLUYOSUN HELE HELE AYAKKABI ÇANTA GÖRMEMEMİZ LAZIM ohaoldumsmiledelikafadulden
Belki bi süpriz yapar annesine bebişcik sempatiksalakcinni yapınca haber ver canım olmazsa da üzme hiç kendini bak bende kesin gözüyle bakıyodum olmadı ümitler yine gelecek aya kaldı yerimseniben
pison ben seni cörmedimmmm ne zaman foto koydun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?