Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben geldimmm yafff işe öle bi dalmışım ki valla saati bile fark etmemişimm ama çoook yoruldumm evde yemeğimde yokk tost yaptımm aç karnımı doyuruyorummm

merhabalar ilişkiden 3 veya 4gün sonra mide bulantısı olması normal mi? yoksa üşüttüm mü? bu sabah oldu,baya bi bulandı.işe zor geldim.

tatlım selcan kaç yaşındaki
22.5 CNMkaydirigubbakcemile3
ben geldimmm yafff işe öle bi dalmışım ki valla saati bile fark etmemişimm ama çoook yoruldumm evde yemeğimde yokk tost yaptımm aç karnımı doyuruyorummm
AFIYET OLSUN CNMMM YORMA KENDINI FAZLA KUZU YAA DUNYA İŞİ BİTMEZZolumunekankayizsmile
merhabalar ilişkiden 3 veya 4gün sonra mide bulantısı olması normal mi? yoksa üşüttüm mü? bu sabah oldu,baya bi bulandı.işe zor geldim.

SANMIYORUM CNM ÜŞÜTMÜŞ OLABILIRSINboshayallersmile

canım senin canın işe gitmek istememiştir :hulya: hayırlısı tatlım ama o kadar erken olmaz benim bildiğim opuyorumnanaktanbayanssulusmile

evet canmm düğün fotolarını görsen bi fark bulamazsın ki orda 20 yaşındayım...
eşimde diyo sen hiç değişmiyon ilk tanıştığımız günkü gibisin der hep...kaydirigubbakcemile3:kedi:

KOÇİŞİN İYİ BAKIYO ÜZMÜYO SENİ ALLAHIM BOZMASIN Bİ BEB:Saruboceq:İŞ DAHA TAÇLANDIRIN YUVANIZI ALLAHIM İNŞ.

KOÇİŞİN İYİ BAKIYO ÜZMÜYO SENİ ALLAHIM BOZMASIN Bİ BEB:Saruboceq:İŞ DAHA TAÇLANDIRIN YUVANIZI ALLAHIM İNŞ.

evet canmm yaa inan hiç üzmüyo 13 yıldır bir kötü sözünü duymadım beni mutlu etmek için neler yapıyo canım aşkım benim...ben hala akşamı sabırsızlıkla beklerim eşim işten gelcek diye...allah kimseyi ayırmasın sevdiğinden.kız kardeşlerim bi türlü evlenemiyolar eniştem gibi yok ki evlenelim diyolar evde kalcaklar bu gidişle kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…