- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
benim kardeşimden küçüksün tatlım...ben 79 luyum....
hımm bi bakıyım resimlerine canmm...düğün resimlerinide koy bi ara bakayım :hulya:
22.5 CNMkaydirigubbakcemile3tatlım selcan kaç yaşındaki
AFIYET OLSUN CNMMM YORMA KENDINI FAZLA KUZU YAA DUNYA İŞİ BİTMEZZolumunekankayizsmileben geldimmm yafff işe öle bi dalmışım ki valla saati bile fark etmemişimm ama çoook yoruldumm evde yemeğimde yokk tost yaptımm aç karnımı doyuruyorummm
merhabalar ilişkiden 3 veya 4gün sonra mide bulantısı olması normal mi? yoksa üşüttüm mü? bu sabah oldu,baya bi bulandı.işe zor geldim.
merhabalar ilişkiden 3 veya 4gün sonra mide bulantısı olması normal mi? yoksa üşüttüm mü? bu sabah oldu,baya bi bulandı.işe zor geldim.
azizem hiç göstermiyom tatlım ya
ben geldimmm yafff işe öle bi dalmışım ki valla saati bile fark etmemişimm ama çoook yoruldumm evde yemeğimde yokk tost yaptımm aç karnımı doyuruyorummm
22.5 CNMkaydirigubbakcemile3
AFIYET OLSUN CNMMM YORMA KENDINI FAZLA KUZU YAA DUNYA İŞİ BİTMEZZolumunekankayizsmile
SANMIYORUM CNM ÜŞÜTMÜŞ OLABILIRSINboshayallersmile
pilavcığım hakkaktende 22,5-23 arası çokmuş ya kaydirigubbakcemile3
evet canmm düğün fotolarını görsen bi fark bulamazsın ki orda 20 yaşındayım...
eşimde diyo sen hiç değişmiyon ilk tanıştığımız günkü gibisin der hep...kaydirigubbakcemile3:kedi:
hoşgeldin canımm.bnde yemek yapcam dahaaaa
anacım niye bıraktım işini
laelaelaelaelae
bıraktım işte eşim istemedi çalışmamı....hem buraya gelin geldim işim çok uzaktı.
Alıştım artık 11 yıl oldu ev hanımıyım canmm...:hulya:
hoşbuldumm bitanemm neler yaptınız bensizz ohh benim eşim nöbetciii bugun yemek derdimm de yokk
TERBİYESİZ SENİN ABLAN YAŞINDAYIM HİÇ YAKIŞIMIYO DİL MİL AAAA AAAA TERLİK GELİYO BAK naniknaniklülülülülülüguclubacismile
KOÇİŞİN İYİ BAKIYO ÜZMÜYO SENİ ALLAHIM BOZMASIN Bİ BEB:Saruboceq:İŞ DAHA TAÇLANDIRIN YUVANIZI ALLAHIM İNŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?