Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende kendime bi neskafe yapıyım kızlarr...oğluşumda bişeyler istiyo hazırlıyım hemen gelcem

ALLAHIM NE MUTLU SİZE MAŞALLAH MAŞALLAH :Saruboceq::sm_cool:

yaaaa bana bugunn temizlikk yettii bide yemek yapmayı kaldıramazdımm sen ne yapcaksın akşamadüşündünmü bu sefer sen sormadan ben sordumm ne var akşamaa

bu sefer herkesten önce azize abla sordu bile naberrrrrr

ben tavuklu çorba bide makarna yapcammm tatlım.
dün belim ağrıo die bende yapmadım oooh ne güzeldiiii bayanssulusmile

cok hoş bulduk canlarım evet evimdeyim sabahtan beri temizlik yapıyorum yeni bitti işlerim sabah erken geldim sizler neler yapıyosunuz görüşmeyeli...

bende geldimm dedimmm ama sen bana hoşgeldinn demedinnnn çook üzüldümmmmmmmmm bennn mafoldumben

AY KUŞUM KUSURA BAKMA CANIM İŞYERİNDEYİM HEM ÇALIŞIP HEM ATLAMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA GÖZDEN KAÇIRMIŞIM ÇOK ÖZÜR TATLIŞKOM opuyorumnanaktanŞeniz

cok hoş bulduk canlarım evet evimdeyim sabahtan beri temizlik yapıyorum yeni bitti işlerim sabah erken geldim sizler neler yapıyosunuz görüşmeyeli...

evinede hoşgeldin pelinciiim.ellerine sağlıkkkkkk.
bisde kaynatıos işte canımmm.
resim koydum canım.nohutlu,mirage da koydu haberin olsun.dün soruodun yaaa

AY KUŞUM KUSURA BAKMA CANIM İŞYERİNDEYİM HEM ÇALIŞIP HEM ATLAMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA GÖZDEN KAÇIRMIŞIM ÇOK ÖZÜR TATLIŞKOM opuyorumnanaktanŞeniz

ne özürüüü canımmmmmmm beniimmmm ama inssan sevdiğinden umuyoooo işteee bilemedim işte olduğunu bitanemm ee senin adetten ne haberr varmı bişilerr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…