Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayyy nohutlu pilavım aman töbe dee...ensevmediği şey insanın başına gelir canmm.
benim oğlum kendi evinde bile hiçbişeye elini sürmez herşey yerli yerindedir evim süslerle dolu hiç elini bile sürmez evladım...anlatıtıkların çok fena aman man...

nohutlummm benım gorumce altt katta

ayyy kıslarrr valla Allah sabır versinnn valla benimm eşimm tek çocukk ne görümce ne kaynımm benim bi kayınvalidem bi kayınpederimm var onlarda ankaraa yani sadece izinlerde görüşüyozz ama benimde kayınvalidem çok kıskançç oğlunu benden çok kıskanıyooo

o senin verdiğin terbiyenden kaynaklanıyooo ablacımmm gerçi bazı çocuklarınn yapısındada var yaramazlık ama yinede aile terbiyesii çok önemliii

ayy kıskanç kaynanada hiç çekilmez iyiki uzaksın...ayyyy böylelerine sinir oluyommm

ayy kıskanç kaynanada hiç çekilmez iyiki uzaksın...ayyyy böylelerine sinir oluyommm

sorma ablamm yaa ne zaman bi araya gelsekk surat bi karışşş benim eşimde bana çok düşkünn yanında annesimi varmış babasımı varmışş hiçç dinlemezz kendi yemez bana yedirir ee bunu kayınvalidemde görünceee habiree laff sokuyooo Alahtan eşimm annesinin huyunuu biliyoo hatta geçen ki iznimizdee kayınvalidemm namaz kılıyoduu odada eşimde bana bişi söledii ama sessiz sessiz o namaz kılıyo diyee namazı bitirir bitirmezz eşiime diyooki bidaha benim evimde fısır fısır konuşamazsınız yasak ne konşuyosanız açık konuşun diyooo amann bende alıştımm huyuna gülüp geçiyozz vallaa zaten senede ya bir yada iki sefer görüyoomm

o senin verdiğin terbiyenden kaynaklanıyooo ablacımmm gerçi bazı çocuklarınn yapısındada var yaramazlık ama yinede aile terbiyesii çok önemliii

yaa çocuklar genelde yaramaz olurlar çocuk işte...çocuk yetiştirmek hiç kolay değil kızlarr...

aman uzak olsun öylesi...şakkıdı

yaa çocuklar genelde yaramaz olurlar çocuk işte...çocuk yetiştirmek hiç kolay değil kızlarr...

azize abla evet çocuk yaramaz olur olur da bizde çocuk olduk ben hatırlıyorum kendımı utancımdan su isteyemezdım ev sahibinden anneme söylerdim...bu tam bı canavar bizim evi market sanıyo bişey yok mu sizin evde falan diyo bunalıyorum nun yüzünden evımdekı ozel şeyleı hep üst dolaplara çıkarıyorum ya ben çok çocuk tnıdım ama bölesi bimiyorum rabbım yukarda .....annesı bu ne istese tamam diyo derslerı hep zayıf gelmış gitmiş bir sürü araba falan almış karne hediyesi düşün yanı egitimin parayla döndügünü sanıyor...gerçi kendı de para için yaşıyor offf ne bılım belkı saçma ama morelımı sıfıra düşürdü aptal çoçuk kızınca ona da üzüldüm ama napım çekemiyorum artık ya her geldiginde böyle....

henüzz başımıza gelmedii amaa gerçektenn zordurr heraldeee rabbim yardımcımız olsunn güzel ahlaklı yetiştirmek nasip etsin hele bi kucağımızaa alalımmm da

aminnn canmm. ben şanslıyım rabbime şükürler olsun :Saruboceq: oğlum beni hiç üzmez mahçup etmez...eren ezan okuduğu zaman hemen koşar tv sesini kapar hemen azizallahlailaheillallah...der koca adam gibi. gece yatmadan önce dua okumadan asla uyumaz beraber okuruz duaları 8yaşında bütün duaları biliyo ayetel kürsiyi bile okuyo.
canım oğlum benim.darısı başınıza.

selam kizlar sabah test yaptim negativ ;( napim yaaa bugun arkadaslar bana geldi biz kendi aramizda yeni evlenenlere CITIR GELIN diyoruz toplastik onlar diyorki canini sikma hesapladik bu hafta yumurtalama donemimmis nohutlu pilav sende ben gibiydin demi.size bir sey soracam gun icnde surekli gazli oluyorum yani soyle ki karnim davul gibi sisiyor sabah kalktigimda normal ama gun ilerledikce sisiyor karnim usutmuyorum da cunku iyi giyinirim sizce neden olabilir yada ne yapmam lazim,,??,

off seni bıktırmış bunlarr beee...ama çocuğun suçu yok yaa anne de iş biter.
anne salmamalı vakitli vakitsiz.ben oğlumu bile babanesi çok yakın ooo kaçgünde bi gider.
evi çok seviyo ev kuşu benim oğlum.şimdide odasında oyun oynuyo aşkım...

canımm benimmm yaaa rabbim tüm dualarını kabull eder en kısa zamanda çok güsel bi kız kardeş verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…