Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nohutluumm noldu ya sana??herkesın derdı war bu ay yaa nazar degdı topıgımızıee anlatmak ıstermısın??

slm kızlarrr...şimdi hanımın çiftliği başlıcak izleyen var mı?ben çok beyeniyommm.

yaa önemlı bırşeyım yok kızlar....sadece çocuguna edep ögretmemiş insanlardan nefret ediyorum görümcemın oglu benı çileden çıkarıyor ya tam yemek saatınde balıgın çogunu yukarı göndermış olmama ragmen lap aşagı daldı hep böyle yapıyo ya çöpün içine kadar bakan bi çocuk ne yemişiz evde ne var ne yok offf ya kızdım bende plazma ünitesinin çekmecesınden şarj aletını alıyorum orda ne var bakım diyo ya salak mıdır nedır anlamadım kı küçük de degil eşşek kadar adam oldu 8 yaşında azize abla senın oglunun böyle huyları varmı ya emınım yoktur terbıye edılmeyınce çokçuk boyle oluyo işte...rabbim böyle insanları çocuk sahıbı yapıyo onlarda yetıştırmeyı beceremıyo çok gerıldım akşam kşam ya elınden gelse bütün dolaplarımı karıştırıp ne var ne yok....en nefret ettıgım şeydır izinsiz evimin kurcalanmasısenağlama

görümcenleee altlı üstlümü oturuyosunn canımmm Allah yardımcınn olsunnnn

görümcenleee altlı üstlümü oturuyosunn canımmm Allah yardımcınn olsunnnn

yok canım kyın valıdem usde oturuyo bekar bı görumcem var ...evlı görumcem de yukarı gönderı tatıllerde çoçukları hiç tatıl olmasını istemiyorum o yüzden evimde rahat hareket edemıyorum ya oglu aynı annesıne çekmış zaten oda geldıgınde aynı eşimle yanlız kalmaya haset kalıyoruz o gelınce offf

nıe bu gorumceler bole yaa benım annemde gorumce ama hıcc bole yapmaz ben de ızın wermem ole yapmasına zate kardes kardes gecınıolarr walla sayılı bunlar ya hepte ıyılere denk gelır bolelerı:)

ooooooo işin çook zorr tatlımm yaaa Allah sabır versinnn benimde ablamm aynıı kayınvalideyle altlı üstlüü ondannn bilirimmmm ablamm 12 senelik evliiii halaa aynılarrrr hiiiiççççç değişmedilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…