azizecim benide subatın 23 üne eklermisin canım
kızlarrrr kımse yok canım çok sıkkın bazen kocamı alıp kaçmak istiyorum burlardan offff rahat bırakın bızı yaa rahatt
slm kızlarrr...şimdi hanımın çiftliği başlıcak izleyen var mı?ben çok beyeniyommm.
aaa gelmişsiniz hoş geldınız arkadaşlar....
yaa önemlı bırşeyım yok kızlar....sadece çocuguna edep ögretmemiş insanlardan nefret ediyorumgörümcemın oglu benı çileden çıkarıyor ya tam yemek saatınde balıgın çogunu yukarı göndermış olmama ragmen lap aşagı daldı hep böyle yapıyo ya çöpün içine kadar bakan bi çocuk ne yemişiz evde ne var ne yok offf ya kızdım bende plazma ünitesinin çekmecesınden şarj aletını alıyorum orda ne var bakım diyo ya salak mıdır nedır anlamadım kı küçük de degil eşşek kadar adam oldu 8 yaşında azize abla senın oglunun böyle huyları varmı ya emınım yoktur terbıye edılmeyınce çokçuk boyle oluyo işte...rabbim böyle insanları çocuk sahıbı yapıyo onlarda yetıştırmeyı beceremıyo çok gerıldım akşam kşam ya elınden gelse bütün dolaplarımı karıştırıp ne var ne yok....en nefret ettıgım şeydır izinsiz evimin kurcalanmasısenağlama
görümcenleee altlı üstlümü oturuyosunn canımmm Allah yardımcınn olsunnnn
yok canım kyın valıdem usde oturuyo bekar bı görumcem var ...evlı görumcem de yukarı gönderı tatıllerde çoçukları hiç tatıl olmasını istemiyorum o yüzden evimde rahat hareket edemıyorum ya oglu aynı annesıne çekmış zaten oda geldıgınde aynı eşimle yanlız kalmaya haset kalıyoruz o gelınce offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?