Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yokkız pısoncum gıtmedım annemıde uye ettım buraya onunkıne gırınce benımkı cıkmıs anlamadımm:)

kız nohutlumm nededınn:) gorumcecagzına

bu arada selcan annenı uye yapman problem olmaz mı cnm yanı bazen sorunlarımızı bazen özelımızı yazıyoruz ya mesajlarını okursa bilipte üzülmemesını istedigin şeylerı bıle okuyabılecek tabıı sen düşünmüşsündür bunu canım yaa benımkıde laff:icecream:

kızlar bıse demedınız?normalmıdırr ayrıca bıde nefes darlıgıda war sankım

kızlar bıse demedınız?normalmıdırr ayrıca bıde nefes darlıgıda war sankım

canım aklımız fıkrımız hamılelıkde oldugu için psikolojik olabılır ama hamılelık belırtısıde olabılır erken belırtı hıç olmuyo bende o yuzden ne desem bılemedım kujuubilmiyorumkismile

Son düzenleme:
arkadaşlar ben çkıyorum şimdi yarın ınternetı eşim işyerine götürecek büyük ihtimal yarın akşam girer iyi haberı verırım inşallah çok öpüyorum hepınızı kendınıze ıyı bakn benı bır gunde unutmayın bozuşuruzzz bak hadi hepinize tatlı rüyalar....

umutla bekleyenlerden de sil istersen canım

sanada iyi geceler tatlim, guzel haberlerini bekliyoruz. kim ne kadar heycanlisin ben olsam uyuyamazdim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…