Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende burdayim daha galiba canim cikmak istemiyo:)
bu arada benim adetime daha 10 gun var canim ama goguslerim bastirinca resmen aciyolar. psikolojiktir heralde dimi canim?

çıkıyodum yazını gördüm tatlımm...bende adetime 10 gün kala göğüslerim çok ağrıyodu dokunamıyodum dolgunlaşmışlardı...ben ondan şüphelenmiştim canmm.
ve adetime 4gün varken evde idrar testi yaptım iki çizgi çıkmıştı....

GÜNAYDIN KIZLARRR,
nohutlu pilavda akşam girip haberi vercekmiş.
bugün bende dışarı çıkcam.gitmeden yine uğrarım.
öpüorum hepiniziii

kızlar ben dün adet oldum. ( oldum denilmez aslındada )
dün biraz lekelenme oldu. yarın olurum dedim. ped koydum ama çok azz gelmiş.
normalde 1 gün öncesinden lekelenme olunca adet olacağımı anlarım ertesi günüde çook kanamam olurdu. bu sefer böyle değil. ne oluyor bana off yaaa ..mafoldumben:delphin::delphin:

kızlar ben dün adet oldum. ( oldum denilmez aslındada )
dün biraz lekelenme oldu. yarın olurum dedim. ped koydum ama çok azz gelmiş.
normalde 1 gün öncesinden lekelenme olunca adet olacağımı anlarım ertesi günüde çook kanamam olurdu. bu sefer böyle değil. ne oluyor bana off yaaa ..mafoldumben:delphin::delphin:

günaydın canım test yapmışmıyıdn

testte negatifse
stersten adet günleride şekli şemalide değişiooo

3. 10. günü yaptım test negatif. umudum yoktu zaten negatifleri görünce. 14 gün gecikti.
ama hiç böyle olmamıştı şimdi çok yoğun adet görmem lazımdı . dün başlangıcı belliydi çünkü. hiç bişey anlamadım. sökülemiyorum heralde. yarında böyle olursa doktora gıdıcem.adette yaşadığım belirtilerde yok hiç bi tuhaflık var ama hayırlısı

canm sen adet olcan ama sökmüoo dediğin gibiii.
benimde göçen ay 6 gün geçtii.hep gününde olurdum.ama stres yapıo bunları emin ol.
şimdide söksün die bekliosun ya ondan oluodur.hiç önemli bişi yoktur yani.

slm kızlar yarenim sıkma canını geçen ay benimde lekelenme gibi adetim hiç pedsiz geçti ama 8 gün falan sürdü sökülcen tatlım

canm sen adet olcan ama sökmüoo dediğin gibiii.
benimde göçen ay 6 gün geçtii.hep gününde olurdum.ama stres yapıo bunları emin ol.
şimdide söksün die bekliosun ya ondan oluodur.hiç önemli bişi yoktur yani.

evet stestende olabilir. ama stressiz olmuyoki . aklım hep orda . çok istiyorum hamile olmak.. çok takıyorum kafama elimde değil ama.. ne yapsamda kafamdan atsam hiç bilmiyorum..
ben hiç doktora gitmedim. bu ay gitmeyı düşünüyorum. ama hem korkuyorum hem çekiniyorum alttan bakılıyormuşya. adetliykenmi gidiliyor bide. hiç bilgim yok bnm

evet stestende olabilir. Ama stressiz olmuyoki . Aklım hep orda . çok istiyorum hamile olmak.. çok takıyorum kafama elimde değil ama.. Ne yapsamda kafamdan atsam hiç bilmiyorum..
Ben hiç doktora gitmedim. Bu ay gitmeyı düşünüyorum. Ama hem korkuyorum hem çekiniyorum alttan bakılıyormuşya. Adetliykenmi gidiliyor bide. Hiç bilgim yok bnm

evt canım adetım 3. Veya 4.gunu gıt bence seen ooo dur bakalım ne kadarda nefret etsen kadın dogumcuların ...... Yıyosuuuun

off nasılda giderim bide adetliyken ne kötüü yaaa .. ben normalde gitmeye çeknirken bide adetli git way halimeeeee nası giderim bilmem :bbo::bbo::kedi:

evet stestende olabilir. ama stressiz olmuyoki . aklım hep orda . çok istiyorum hamile olmak.. çok takıyorum kafama elimde değil ama.. ne yapsamda kafamdan atsam hiç bilmiyorum..
ben hiç doktora gitmedim. bu ay gitmeyı düşünüyorum. ama hem korkuyorum hem çekiniyorum alttan bakılıyormuşya. adetliykenmi gidiliyor bide. hiç bilgim yok bnm

çok iyi anlıorum seni canım.
sadece hamile olmaya odaklanmışsın.bak canım ben korunmadım ay hemen hamile kalıorum.3 kerede hamile oldum.ama 3 ünüde kavuşamadım.
duaların sağlıklı bebekler için et.ve hiç acele etme.geç olsun temiz olsun inşallah
ne kadardır korunmuosun canım

çok iyi anlıorum seni canım.
sadece hamile olmaya odaklanmışsın.bak canım ben korunmadım ay hemen hamile kalıorum.3 kerede hamile oldum.ama 3 ünüde kavuşamadım.
duaların sağlıklı bebekler için et.ve hiç acele etme.geç olsun temiz olsun inşallah
ne kadardır korunmuosun canım

bu ay 10 ay olcak korunmadığım. yasmin doğum kontrol hapı kullanmştım. ben hemen hamile kalırım diye dşünmüştüm. ama yok daha bişey . 1 sene olmaması normalmiş. ama ben çok istiyorum. tek istediğim bu şimdi bi olsa benden mutlusu olmucak. ama gelmıyoor
bende öyle diyerek kendimi teselli ediyorum. Allah korusun olsa ya düşse ya başka bişey olsa bebeğe diyorum. demekki daha vakti var dıyorum. Hakkımızda hayırlısı herşeyde

Back
X