Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyiyim çok şükürr canım.şimdilik evdeyis.3-4 gbii çıkarıız.kahvaltı yaptııık.
yayılıoruz şimdiiiii.

sen nasılsınnn?annenlerdemisin

ohhh afıyet olsun canım evet annemdeyım...annemler alışverışe gitti kociş in arkadaşının dügünü vardı oraya gitti şimdi bizde kız kardeşlerımle oturuyoruz canım....
ya çiçgem benım yarın için korkularım var ya ama geç döllenme olayı çıkarsa yarın o zaman sevınmeye başlayacagım tam olarakbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bebem yarın kaçta belli olcaaak
dua et bol bol.korkma canım ya olumsuz etkileme bebişimizi.dua edios sizee.allatan hayırlısı inşallaah.
kat kat artıo gün içinde

bebem yarın kaçta belli olcaaak
dua et bol bol.korkma canım ya olumsuz etkileme bebişimizi.dua edios sizee.allatan hayırlısı inşallaah.
kat kat artıo gün içinde

ediyorum zaten canım ya...dualarınız içinde çok saolun çiçegemm.. bakalım iki ye katlandıgını bi görsem rahat edicem yarın sabah dan gidicem ya daha fazla dayanamm
dr folık asıt e devam dedı sizde bırakmayın sakın canım düzenlı içmeye devam edin ben hatta iki tane içiyorum şimdi..

ne demek canım ya.bu yola beraber baş koyduuk.
folik asit içiorum cnm.günde 3 tanee.sen folik plus mı içiosun

plus içiosan günde 3 içmen lazım cnm
canmm olmaz günde 3kere ...folik asit ne alıyosan fark etmez günde sadece 1kez alınır.
yok canım plus degıl folbıol içiyorum sadece folıc sıt yanı 5 mg olandan.... o zaman ondan da üç tane içebilirmiyim acabaCADIARZU

bende folbiol içiyom canmm 5mg.lık günde 1kez alıyom.
1den fazla almayın kızlarr.

pison hoş geldın tatlım..

hosbuldum canim benimopuyorumnanaktan
sayfayi actim kahvalti hazirlamaya gittim, kocisimle keyif yaptik gec kalktik yataktan daha simdi kahvalti yapicaz:)
hep aklimdasin tatlim insallah yarin guzel haberlerini alicaz. annendemissin galiba onlara soyledinmi bitanem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…