tatlım düzgün bi doktor bulmam lazım benimde düzensiz ama yumoş takibi yaptırıyorum adetlerim düzeldi gibi geçen ay sapıttı bu ayada yansıdı bakalım bende yarın başka doktora gidicem gecikme için bakalım hayırlısı kis falan yapmasında normal gecikme olsun
bu ay sonu gidicem inşallah...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
TATLIM Bİ AĞRIN SANCIN GÖGÜSLERDE FALAN VARMI KASIKLARINDA, ATEŞ İN :uhm:FALAN VARMI
VALLA KUŞUM BENDE Bİ RAHATLASAM İYİ OLUCAK ŞİTRES YAPMAYA BAŞLADIM GERGİNLEŞTİM KOÇİŞE SARIYOM ODA HAMİŞ SANIYO BENİ NE YAPSAM ANLAYIŞLA KARŞILIYO DELÜ OLCAM İNSANI AĞIZ TADIYLA BAĞIRTMIYO :sm_cool::lepi:lülülülülülü
belki kocişin haklıdırrrrrr
kasık ağrısı var ama soğuktan biliyorum.. Sanki yumurtalık sancısı gibi...
Tatlım ben glukofen dİye bİ İlaÇ İÇİyorum hergÜn Şeker hastalarına bİde bİze verİyolarmıŞ bİraz mİde bulantısı yapıyo ama hergÜn 1 tane İÇİyosun dÜzenlemek maksadıyla zaten yumoŞ takİbİnde klomen yada baŞka ne gerekİyosa yumoŞ bÜyÜtmek İÇİn onlardan kullanıyosun arkasından Çatlatma İĞnesİ İĞneden sonra en geÇ 15 gÜn İÇİnde ya hamİŞ oluyosun yada adetİn gelİyo
bide bende biraz kilo fazlası var tatlım..
Sanırım o da geciktiriyor..
Kilo vermeye çalışıyorum şimdi.
Hem hamile kalmadan accık zayıflıyım hem de belki doğal yollarla olur bebiş diye..
Bilmiyorum doğru mu yapıyorum
bi haklı olsa zati allahhhh ne kaa güze olur
slm kızlarr
tatlım kilo verirkende dikkat etmem lazım vücut direnci ani kilo kaybı bunlarda adet düzensizliği yapıyo
slm kızlarr
bi doktora git bakemmm bak o zaman haklı olduğunu görcennn inşalllahhhhhhhhhhhhh
yok gıdasız değilim yaa..
Cevizim fındıkım eksik değil..
Salata çok yiyom.
Sporla veriyom yavaş yavaş
inş.yarabbim dualarımızı kabul et allahım hepimizin kobişinde bebiş nasip eyle aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
helloooooooooooooo kaydirigubbakcemile2 kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?