Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Naber tatlıŞkom bende hala adet olmadım takma kafana tatlım ya ben yarın doktora gıdıcem neyse hayırlısı artık gÖrÜcez

Tatlım dpoktora gıt te adetını dÜzene koydur sen yoksa bÖyle kemırcen durucan kendını

inş.tatlım benim bi adetten 3 gün sonra test yaptım negatifti bidaha yapmadım 8 gün oldu allahım neyse hayırlısı onu eylesin hakkımızda

aminn aminnn sağlıklı bi evlat nasip eylesinn en önemlisi oo bendee ilk adetimii oldumm canımmm 29.uncu günde oldummm çoooookkk mutluyumm

canım bu mesaj bana sanırm..
Gitmiştim doktora daha önce o bu hale getirdi zaten uyuz kadın...

tatlım düzgün bi doktor bulmam lazım benimde düzensiz ama yumoş takibi yaptırıyorum adetlerim düzeldi gibi geçen ay sapıttı bu ayada yansıdı bakalım bende yarın başka doktora gidicem gecikme için bakalım hayırlısı kis falan yapmasında normal gecikme olsun

sağol canımm nasıl rahatladımmm

VALLA KUŞUM BENDE Bİ RAHATLASAM İYİ OLUCAK ŞİTRES YAPMAYA BAŞLADIM GERGİNLEŞTİM KOÇİŞE SARIYOM ODA HAMİŞ SANIYO BENİ NE YAPSAM ANLAYIŞLA KARŞILIYO DELÜ OLCAM İNSANI AĞIZ TADIYLA BAĞIRTMIYO :sm_cool::lepi:lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…