internette baktım 20 çıktı. ama ben bidahaki adete kadar çalışmaya devam edicem. nezaman olcağı bellide olmaz. belki daha erken dir,belkide daha geç.
tedbirimi alıyımda...sende bırakma çalışmaları bidaki adetine kadar devam canımyerimseniben
selam kızlar
geçti ama geçen ayda geçmişti hastalandım ondan korkuyorum dogrusu bu ay belirtilerim çok ama bilmiyorum iki tane test aldım bakalım cesaretimi toplayablirsem yapıcam:uhm:hoşgeldin.Senin günün geçmemişmiydi?
iki gün daha
ınşallah hamilesindir.ma 1,2 gün daha bekle bence.Ben bugün test yaptım. Negatif:çok üzgünüm:. 3 gün önce yapmış oldum.
Aynı durumdayız canım yaaa... Ben de 4 gün önceden yapmış oldum. Bir de akşam yaptım sabah da değil. Sonuç negatif maalesef. Alışsam iyi olacak galiba.
Test oncomed idi. Erken gebelik testiymiş. Üzerinde ilişkiden 7 gün sonra diyor. Yani umutlar suda mı sayılır sizce?
Özgecay sana da söz vermiştim adetimi beklicem diye ama tutamıcam kendimi galiba. Bu merak öldürecek beni.
Sen de adetinden önce öğrenmişsin değil mi canım. Hangi testi kullanmıştın sen?
O hassas testleri bilmiyorum ben. Bugün eczaneden 2 tl ye aldım. Akşam yaptım ben de .
Ama hala umutluyum. Adet olmazsam inşallah tekrarlamayı düşünüyorum. Özgecay 4,5 gün önce kan testiyle öğrenmişti bildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?