Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

herkeze iyi geceler kızlarr.
ben yatıyım sabah erkenden kalkıyom oğuluşumu okula gönderiyom geç bile kaldım....

evet aynen dediğin gibi bende adet bitiminde başladım nolur nolmaz diye..regli günüme 1 hafta kala bırakacam..biz tedbirini alalım takdiri allaha kalmış

neyse kızlar kimsecikler yok galiba ben çıktım hamileysem haber veririm herkese

Ben önceki gebeliğimde 3 gün sonra yapmıştım.Hemen belirmişti çizgi,koyu hem de. Ben de adet olmazsam tekrarlıycam.Umudum var

ınşallah hamilesindir.ma 1,2 gün daha bekle bence.Ben bugün test yaptım. Negatif:çok üzgünüm:. 3 gün önce yapmış oldum.

Aynı durumdayız canım yaaa... Ben de 4 gün önceden yapmış oldum. Bir de akşam yaptım sabah da değil. Sonuç negatif maalesef. Alışsam iyi olacak galiba.
Test oncomed idi. Erken gebelik testiymiş. Üzerinde ilişkiden 7 gün sonra diyor. Yani umutlar suda mı sayılır sizce?
Özgecay sana da söz vermiştim adetimi beklicem diye ama tutamıcam kendimi galiba. Bu merak öldürecek beni.
Sen de adetinden önce öğrenmişsin değil mi canım. Hangi testi kullanmıştın sen?

O hassas testleri bilmiyorum ben. Bugün eczaneden 2 tl ye aldım. Akşam yaptım ben de .
Ama hala umutluyum. Adet olmazsam inşallah tekrarlamayı düşünüyorum. Özgecay 4,5 gün önce kan testiyle öğrenmişti bildiğim kadarıyla.

kızlar yarın saat 1 de dr a gideceğim klomen tedavisi oldu bu al simdi yumurtlama durumuna bakacak dr. ona göre de çatlatma iğnesi vurulacak ovitrelle. ama bugün duydum göbekten falan vuruyorlarmış. aranızda bu iğneden kullananlar var mı? çok acıyor mu ? yardım edin arkadaslar yoksa korkudan yaptıramıcam gibi geliyo banamafoldumben

evet canım ben 4 gün önce kan testiyle öğrendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…