Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben bugünkü hakkımı doldurdum canım yani sabah!!yarın yok diğer sabah tekrar...anladın dimi..

hee tamaam sabah calışmalarııı kaydirigubbakcemile3

ben hiç sabah çalışmaya alışık olmadıgımdan düşünemedim öle :kedi:

aaa ben nasıl yapa bilirim banada anlat yaa...benim çok puanım var ama nereye tıklayıp alıyon bilmiyomm
hani benim yazimin yaninda sag üst kösede simit var ya onu mesaj puaniyla aldim degisik seylerde var nazar boncugu degisik seyler benim simitin üstüne tikla bak digerlerinide görürsün nazar boncugu cok istiyorumda ondan

beklemeyin valla hiç gelemem çoooook meşkulümdürsengözlerimebaksanab ben adet bitiminden beri günaşırı çalışıyom :jeyyar: eeeeeeeeeeeeeee çalışmayana :ecrin_bebek: yokkkkkk

süper süper hadi bakalım.. bu ay kesin bşiler olcak hihoyyyt

yumurtlama gününü boş geçirme canım:jeyyar: sen çalış bencekaydirigubbakcemile3

azizecim boş geçirmedim zaten..biz sabah yapıyoruz söylemesi ayıp..sabah spermlerinde yumurtanında daha verimli olduğu bilinen bi gerçek..yani eşimde ses çıkartmayınca benimde canıma minnet...biraz önce özgeyede söyledim bugün tamamdır. yarın yok diğer sabah tekrar...allah büyüktür..

kızlaaaarr ben de yatıyorummm..

erkenden uykum geliyo artık, bu saate kadar nasıl dayandım hayret..

yarın da akşamüstü izmir yolcusuyum.. yarın gündüz görüşürüz bazılarınızla ama hafta sonu görüşemeyiz..

kendinize çok iyi bakın..
iyiki varsınız,sizleri çok seviyorum...

anladın canım...benimde bugün dinlenme günümkaydirigubbakcemile3 yarın çalışma günükaydirigubbakcemile3

internette baktım 20 çıktı. ama ben bidahaki adete kadar çalışmaya devam edicem. nezaman olcağı bellide olmaz. belki daha erken dir,belkide daha geç.
tedbirimi alıyımda...sende bırakma çalışmaları bidaki adetine kadar devam canımyerimseniben
senin yumurtlama günün tahminen 20 si falanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…