azize güzelim,
beni de listeye 9 kasıma yazar mısın?
neden vaktinyok canım ?
hoş bulum güzelim,
hayırlısı olsun canım seninde bebğin küçükmüş herşeyin zamanı vardır takmamaya çalış...ee hemen hamile kalmak istiyorum takip etmek icin 2-3 ay beklemeliyim ki görebileyim kac günde bir geliyo diye.sabirsizlik iste bir yandanda yeni yili beklesemmi diyorum kendi kendime off ya isin icinden cikamadim.bebegimi kaybettikten bu yana psikolojik olarak iyi degilim cok sinirliyim ve herseye agliyorum o yüzende tekrar hamile olmak istiyorum kismetse tabi
azizecim ben regl oldum beni ekimden silip 25 kasım yazarmısın...bi a 28 günde bir bi ay 31 günde bir görüyorum anlamadım gitti.ama yine olmadı yine olmadı( hayırlısı bakalım..
ben ce erken degil belirti olabilr ama testlerde çıkmaz bebişim:1hug:kızlar yaa benim 8 günüm kaldı ama sanki adet olcam gibi geliyo...
yüzüm sivilcelendi ama şu göğüslerimin ucları dokunamıyom yaa çok ağırlaştılar.
nolcak merak ediyorum daha erkenmidir belirtiler için adete 1 gün kalamı belli olur acaba?
kızlar yaa benim 8 günüm kaldı ama sanki adet olcam gibi geliyo...
yüzüm sivilcelendi ama şu göğüslerimin ucları dokunamıyom yaa çok ağırlaştılar.
nolcak merak ediyorum daha erkenmidir belirtiler için adete 1 gün kalamı belli olur acaba?
slm arkadaşlar,azize1 cim ekim ayına benide yazarmısın demiştim unuttun galiba kasım 24 yazarmısın inşallah kasım müjdeci ayım olur....(tüm hamiş olmak isteyenler içinde tabiki)...inşallah hamilesindir....
kızlar ben bugün kesecigimi gördüm
sagol canım minnacık bişey iki hafta sonra gel kalp atışlarını görelim dedi :teytey:hayirli olsun canim tebrik ederim.
sagol canım minnacık bişey iki hafta sonra gel kalp atışlarını görelim dedi :teytey:
kızlar gebelik test fiyatları ne kadar ..:uhm:.
uc bucuk ytl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?