Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ee hemen hamile kalmak istiyorum takip etmek icin 2-3 ay beklemeliyim ki görebileyim kac günde bir geliyo diye.sabirsizlik iste bir yandanda yeni yili beklesemmi diyorum kendi kendime off ya isin icinden cikamadim.bebegimi kaybettikten bu yana psikolojik olarak iyi degilim cok sinirliyim ve herseye agliyorum o yüzende tekrar hamile olmak istiyorum kismetse tabi
neden vaktinyok canım ?

hayırlısı olsun canım seninde bebğin küçükmüş herşeyin zamanı vardır takmamaya çalış...

azizecim ben regl oldum beni ekimden silip 25 kasım yazarmısın...bi a 28 günde bir bi ay 31 günde bir görüyorum anlamadım gitti.ama yine olmadı yine olmadı( hayırlısı bakalım..

kızlar yaa benim 8 günüm kaldı ama sanki adet olcam gibi geliyo...
yüzüm sivilcelendi ama şu göğüslerimin ucları dokunamıyom yaa çok ağırlaştılar.
nolcak merak ediyorum daha erkenmidir belirtiler için adete 1 gün kalamı belli olur acaba?

geçmiş olsun tatlım . kasım hayırlı olur inşallah canımyerimseniben
azizecim ben regl oldum beni ekimden silip 25 kasım yazarmısın...bi a 28 günde bir bi ay 31 günde bir görüyorum anlamadım gitti.ama yine olmadı yine olmadı( hayırlısı bakalım..

ben ce erken degil belirti olabilr ama testlerde çıkmaz bebişim:1hug:

slm arkadaşlar,azize1 cim ekim ayına benide yazarmısın demiştim unuttun galiba kasım 24 yazarmısın inşallah kasım müjdeci ayım olur....(tüm hamiş olmak isteyenler içinde tabiki)...inşallah hamilesindir....

canim belirtiler 1 hafta kala basliyo en azindan bende öyle olmustu.ama adetle hamilelik belirtileri genelde ayni oluyo o yüzden adet tarihini beklemen daha dogru.insallah hami$sindirr.hatta hamileyken bile adet süresinde gecen 1 hatda bile ayni adet belirtileri devam ediyo

tamamm tatlım hemen yazıyom...
geçmiş olsun. kasıma olur inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…